Maskerad fifän


Nu sitter jag, Emelie, Karin å syrran här i hos mig å förkrökar. Dä ä såååft. Snart kommer afro-Jonas också. Haha. ;D Ronja och Anna ska också komma snart, porrkaniner om jag förstått rätt? ;)
Nu sitter dom andra och spelar "Jag har aldrig.." Ska strax vara med. :D
Sen ska vi ta bussen in till V-ås, till Konrad, maskerad ju. Hoppas det är många som är utklääda, kommer bli kul! :D
Äsch, nu ska jag vara med på "jag har aldrig.." :D

(för er som inte förstod, så är jag snöööbårdåkare, titta bdb)

puss å hej (:

Rättegång + stan

Vaknade runt 11.30. Hämtade upp Karin, Emelie och Elin vid 12.30. Vi åkte in till Tingsrätten i V-ås. Skulle titta på rättegången om det som hände på nyår.. Elin vittnade också. Satt där och kollade i typ 3 timmar eller nå, det var rätt segt. När vi var ute, utanför rättssalen, där vid typ receptionen kom de in typ 3 poliser och en kille som var handbojad, uh, då blir man ju rädd. Man börjar fundera vad han kan ha gjort.. Och tänk vad många dåliga människor de måste varit där inne, läskigt ju. :o
Menmen, när det var slut så gick vi lite på stan. Jag köpte vantar och pannband. När vi var klara med vår lilla rutt på stan så åkte jag, Emelie och Karin till Burger King och käkade. Stog i kö i typ en kvart och ändå var det bara en tant framför oss.. ;( Maten var inte lika god som sist heller.. så Burger king kan ta sig, hehe.
På E18 hem var det en jättelång bilkö från typ Rocklunda och framåt. Det visade sig att det hade skett en olycka på vägen mot Västerås, fyra bilar inblandade och massor av poliser å ambulanser. Otäckt såntdär. =/
När vi kom till Hallsta så stannade vi vid Sportringen, jag köpte ett par snowboardbrax jag provade tidigare idag, dom är helt okej. 
Nu ikväll åkte jag syrran å mamma förbi Pia, jag skulle låna hennes sjuksköterska dräkt till maskeradkryssningen jag å tjejerna ska på i november.. Jag lånade hem den och prova den, dock passa den inte så bra. Den var för stor och de såg helt enkelt inte bra ut (bild vågar jag inte ens lägga upp, haha).  Så jag får hitta på något annat till kryssningen, ha dårå en liten idé till. :)

Onsdag onsdag..

Tjoho.
Kom nyss (eller ungefär nyss) hem från Västerås. Var inne med Emelie, Karin och Sandra. Nästan direkt när vi kom in åt vi på Vivaldi, deras pastasallad, alltså, MUMS. Haha. Man får kombinera sin egen sallad. På min blev de italiensk pasta, pickles,  kyckling, fetaost, groddar, gurka, paprika, currysås och lite till gott som jag inte kommer ihåg. ^^,
När vi gick på stan sen kändes det som vi hade jättebråttom, alla skulle till olika ställen.. Så vi splittra upp oss. Jag och karin gick å tittade på snowboardbrax till mig, måste köpa ett par innan vi drar till Sälen och nu har jag ju pengar så. Hittade iaf ett par snygga på stadium, men måste kolla runt lite innan jag köper. Hehe.
Slutade med att jag inte köpte ett skit ;( förutom salladen och en kaka å bon aqua på Pressbyrån innan vi tog tåget hem.

Imorrn ska jag och Karin (och kanske emelie?) in och titta på rättegången om det som hände på nyår.

Snart ska jag iväg och träna, hoppas det blir en bättre träning än den i måndags. Uh, den kändes så himla rörig. Menmenmen, vi hörs va, PUSsSsSss

Klockan bara går

Här sitter jag och klockan är 03.30.. Vet inte ens varför jag är vaken,, känns logiskt? ^^,
Man bara sitter här och slösurfar, lite bdb, lite musik, lite blogg, lite spel.. Typ helt ovärt, när det är hur skönt som helst att sova. Iofs är det ganska tråkigt att sova ensam (som jag slapp igår natt (a)). 

Men äsch, nu måste jag orka slita mig från min spännande dator.

Godnatt schweeeden!

Puss

Sånahär dagar gillar jag, dom är mysiga. Puss på det. :)


Förresten är det maskerad på Konrad på fredag. Jag ska förmodligen dit med brudarna. Ska faktiskt bli himla kul. Men tänker dock inte berätta vad jag ska vara, det får ni se där, eller på bild här sen. :D Hoppas att det blir lyckat iaf.

Nu ska jag ner i källarn och leta grejer till min outfit ;)

Grattis lillsyrran












Idag fyller Nina år. 15 år nu, stora tjejen nu va. Hehe.
Vaknade av att mamma ringer. Hon och Nina hade varit ute på kyrkogården och sen kom dom för att hämta upp mig, vi åkte till kusin Jessie. Hon har köpt en vovve, en lurvertofs som är typ massa söt! Efter ett tag kom farmor och Elize också, dom hade köpt med thaimat, mums på det. Efter massa mat och gull med vovven åkte vi hem igen. Jag och Nina började garnera smörgåstårtan, som nu är klar och ser väldig god ut. 
Senare ska jag på träning, skönigt.

Blogg fifän

Nu jävlar har jag också fixat sånthär skit. Emelie har tjatat så mycket, haha.
Men just nu känner jag att jag inte har typ något att skriva. Eller egentligen har jag väl det. Men fan, vi tare sen, haha. Nu ska jag försöka snygga till bloggen, puss ! 

RSS 2.0