Morsdag äreju

Kom hem från jobbet för typ en timma sen, å fy va stressigt det har varit idag. Det var jag och Emelie själva från 18.00... Jättemycket folk, långa köer och bara vi två. Sen hade man massor av grejor att göra också, blev väl inte klar med hälften ens. Vi kom från kassorna typ 21.10, sen ska man räkna kassorna, plus att vi skulle räkna alla lotter som vi annars aldrig gör. Menmen, vi kom därifrån nångång iaf.
I helgen har jag bara tagit det lugnt med min man, urmysigt. Vi hade plejset för oss själva hela gårdagen till idag, för mamma, pappa och Nina har varit uppe vid Iresjön.
Innan jag började jobba så skjutsade jag Jonas till tåget, han ville hem å gratta sin mor på mors dag. Men blä vad jag saknar han...
Imorrn så har vi spex i skolan, får väl se om vi kommer göra nå, ingen vet ju något om när och var vi ska ses. Jag ska iaf till skolan 10.05, och få reda på mitt matteprov, IG eller G....
17.00 på eftermiddagen ska jag till Jonas, kusin Jonas, hehe. Blir troligen sista sittningen på min drake. Skönt att få den klar. (:

Får inte glömma att säga Grattis mamma på mors dag!
Jag och Nina gav vår present till henne nu ikväll. En Betty Boop t-shirt, som vi köpte på Rocklunda marknaden i fredags. Hon älskar Betty så hon blev iaf glad! :D


 
 

Knivdrama igen

"Kvinna knivhuggen vid tågstationen"

Det händer saker i Hallstahammar hela tiden känns det som! Nu har det varit ett knivdrama igen, mitt på eftermiddagen! En tjej i 20-årsåldern blev knivskuren.. Man kommer ju inte våga gå ut om de fortsätter såhär. :S

Hela artikeln finns här:
http://vlt.se/nyheter/hallstasura/1.464543

Matematik kan suga

Och jag känner att matteprovet imorrn inte kommer gå nå bra. Det är det avgörande för betyget i kursen. Får jag IG på det, får jag IG i kursen.
Har nyss kollat igenom matteboken, å de e fan bra mycket vi inte gått igenom alls. Prutt kommer de gå.

Bakis?

Kom hem från skolan för typ 30 min sen. Hade en lektion, fick reda på vad jag fick för resultat på transport & speditionprovet, vilket var VG. Å har fått de på alla tidigare prov också, så kommer få VG i slutbetyg. :) Rektorn kom å snacka om studenten också, det ska tydligen va mycket mer personal nu, än vad det har varit tidigare år. För att hålla koll på alla studenter, så man inte är full. Om man är för full blir man hemskickad, haha kul. Eller inte. :P Vi får typ dricka pommac på champagnefrukosten. xD
Imorse när jag gick upp kände jag mig inte speciellt bakis, gör inte de nu heller. Bara lite illamående. Hoppas de inte blir värre mot eftermiddagen bara, som de brukar bli ibland. :P
Och kvällen igår då? Jättekul! :D Såklart var det roligast på förkröket, men det är de typ alltid. När man kommer till krogen splittras typ alla. Men  bra kul kväll ändå. =)

Senare idag kommer älsk, och oj vad jag saknar han. Ska bli mysigt. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta något.

Tjohejs!

HPH06

Ikväll blir det utgång med klassen, men först förkrök hos mr Adam! :D Kommer bli massvis med kul, hoppas jag. Haha!


Ett gulligt klasskort på oss =)

Kort på kort!

Idag kom mitt nya bankkort som jag beställde typ förra veckan. Tog en bild på mig och Jonas, för att han är bäst! Och jössemig vad jag saknar han. Ikväll åker ni iaf hem från Turkiet, yäy säger jag. :D Hoppas bara på att du kan komma imorrn, annars kommer jag bli jäääättteledsen.
Älskar dig min man :)

Mycket mer personligt med en egen bild på bankkortet. Nice nice. :)

Stopmotion!

Tjuubiie!
Jag och Nina gjorde ett stopmotion klipp nu ikväll. Ute i lekparken, hehe. Det blev lite hackigt och så, men de fåre vara. Dessutom tog batteriet till kameran slut precis innan jag skulle ta den sista behövande bilden.  Men det fixade jag genom att "spola" bakåt hela filmen igen, som ett slut så istället lixom, höhö.
Men fy vad jag skrattade när jag tog bilderna, se Nina hänga och klänga runt där. xD

Här kommer den iaf:

FBL

Hohoho, sitter på fotografisk bild nu. Tänkte lägga ut lite pics som jag har photoshoppat genom tiderna.  Höhö.

Uppd. Glömde visst att spara och publicera inlägget när jag var på lektionen, så gjorde nu istället.


FÖRE - Massa störande bilar och personer i bakgrunden.

EFTER - Donat bort allt det störande, och lagt på mer kontrast & intensitet.


FÖRE - Jättetråkig bild..

EFTER - Gillar verkligen färgerna, och bilden överhuvudtaget.


Före och efter bild. Fick bort kameran och snygga till lite överhuvudtaget.


Före och efter bild. Biffffen är jag!


En bild jag donade hemma förut, har ingen direkt förebild, hehe.

Cykla blev det, för fulla muggar.

Jag och mamma cyklade säkert uppemot 8 km. Vi delade ut inbjudningar till min student, till några i släkten. Men de va himla skönt att cykla iaf, lite träning i de fina vädret, höhö.
Nu ska jag duscha, sen måste jag plugga till Transport & speditionprovet vi har imorgon. >_<

HEjJs!

Vädret <3

Idag är det riktigt toppenväder! Har legat ute och solat en timma. Mer orkade jag inte, blir så himla rastlös. Speciellt när man ligger ensam och utan musik också. Tidigare så har jag varit i skolan. Vi i klassen har donat vårat 3-veckorsschema å hängt upp det på en vägg i skolan. Vi donade också klart lakanet som ska hänga på väggen ute på skolan. Sen spånade vi lite på vad vi ska göra på vårat spex också. Kommer bli kul. ;D
Nu ska jag strax ut och cykla med mamma. :) Hehe.

Näkemiin!

Hemma från Iresjön

Det var riktigt skönt att komma iväg till husvagnen. När vi åkte dit regnade det, men därborta var det fint väder. Tror till och med att jag fått lite färg, hehe. När vi kom dit så satte Kickus (familjekompis) mig och Nina i arbete, vilket var att måla hans nya bod. Jag tycker de är kul att måla, så varför inte. =) Enda tills typ 18.45 gick jag runt i bikini, mums väder.
Lite senare så grillade vi majskolvar och champinjoner med bacon, gottgott! Sen blev det att sitta framför elden med alla jätteroliga folk. Haha och jösses vad jag skrattade åt Marita (pappas kusins fru), hon var sjuuuukt underhållande och spexa som tusan. Haha! :D
Idag när jag precis hade målat klart  boden så började det att regna, vilken tajming. Så då åkte vi hem. Men förutom det så har vi haft jättefint väder. =)
Beer.

Nina målar för fulla muggar.

Satsbo och en snorre, höhö.

Mamma & pappa :)

Grilla, mums

Ire-taxi, haha

Marita flummade, klockren hon är! :D

Lilla stranden och sjön, fint är det.

Klart!


Iresjön

Mamma väckte mig nyss, hon frågade om jag ville följa med upp till husvagnen som vi har typ 7-8 mil härifrån. Hon, pappa & Nina skulle dit. Först tänkte jag stanna hemma å bara tare lugnt. Men sen tänkte jag att jag lika gärna kan följa med, orkar inte sitta hemma helt ensam. ;P
Så nu ska jag packa och sen åker vi.

Ciaaaaaoo!

Ny design

Som ni ser blev det ny design här. Jag själv tycker det ser bättre ut med den här, än den jag hade innan. Den var så mörk och trist, hehe. Eller vad tycker ni?

Nu ska jag krypa ner under täcket, soooooooova.

Sov sött !

What should I do

Kom precis hem från farfar, var lite folk där, trevligt. Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av kvällen. Blir väl typ att sitta här bara. Kanske ändra designen på bloggen. Har tröttnat på denna, vill nog ha lite mer färg på det hela.  Annars så har jag ju massa matte jag måste plugga, men känns ju jättekul att sitta med det nu, eller inte.
Jaja, får se vad det blir.

Tjofläng!

Begravning

Var somsagt farmors begravning idag. Hur fint som helst, och prästen var jättebra. Han pratade och berättade så gott om farmor, hur hon var, och allt stämde verkligen.
Ett vackert sista farväl.
Vila i frid nu, älskade farmor! <3


Det är många som saknar dig <3


Efter så blev det fika med alla. Här har vi Nina & lilla Villemo.

Villemos storebror Elias

Joanna & Jennifer, kusinerna. Så lika, hehe. Mamma sa att det såg lite kul ut när dom och jag & Nina satt vid samma bord. Då jag & Nina är rödhåriga och dom är blondiner.



Natti

Saaaaaaaaaknar min Jonas hur mycket som helst :( Kom hem från Turkiet nu.. Kan ju inte prata eller smsa speciellt mycket heller, blir ju jättedyrt. /:
OOojj vad jag ska krama dig när du kommer hem.

Nu blire att sova och drömma om min man.

Pyssss!

You don't know me

Kom hem från farfar för ett tag sen. Visade sig att kusinerna skulle sova där istället, så vi hälsa på där ett tag. Trevligt att träffa dom när man inte ses så ofta.
Nu nyss plockade jag fram kläder till imorrn, som jag ska ha på begravningen. Blev en klänning från Koola Anna.
Vi tittade även lite på vad jag ska ha för smycken på studenten. Ska låna ett guldhalsband och guldarmband av mor. Har gulddetaljer i skorna, så blir bra det.
 
Btw så hatar jag VL (västmanlands länstrafik). Har precis betalat 544 kr x 2 till dom. Var så att jag och Jonas skulle åka hem från stan med bussen en dag. Vi säger två ungdomar till Hallsta, så får vi barnbiljetter för 22 kr. Sen när bussen kör iväg så kommer det en jävla kontrollant. Å tydligen så fick inte vi åka på barn? Trots att busschauffören gav oss det. Så vi fick 544 kr i böter var. Gränsen gick tydligen från dagen man fyllde 19år. Hur ska vi veta det? Ofta man läser i en broschyr innan man åker buss. Då tycker man ju att busschauffören kan fråga hur gammal man är, och säga att man måste åka på vuxenbiljett om man är över 19. Men det är ju tydligen resenärens skyldighet att berätta det, utan att chauffören frågat nå. Helt sjukt!

Utgång igår

Hallåe hallåe. Igår blev det en spontan utgång för mig. Direkt när jag kom hem från skolan, typ 17.00, så började jag att fläta och sy i löshår på Ninas kompis. Pratade samtidigt lite med Elin & Tai, vi funderade lite på att gå ut, och så fick det bli. =) När jag var klar med löshåret, runt typ 20.00 så mötte jag Elin vid Coop, sen gick vi hem till mig och dona klart lite. Efter de gick vi till Tai, drack lite och spela lite öl-spel.
23.00 gick bussen till V-ås, använde min tåg&buss biljett, som jag fick från skolan till praktiken, som inte är slut än. Annars måste man betala 44 kr, hur dyrt som helst ju.
Vi gick till Konrad, gratis inträde. Höhö. Blev dock förvånad över hur mycket folk det va. :O Var lång kö in, på en onsdag lixxxxom. Hehe.
Typ direkt när vi kom in så ville Tai dra till E-tuna, på krogen där. Hon lyckades övertala mig så vi fick skjuts av hennes kompis dit. Var väl där typ 00.45 eller nå. :P Gick in på Harrys, som jag trodde va typ värsta gamlingstället, men så var det ju inte. Jättemycket folk där med.
Det enda jag köpte ute var en tequila, och när jag skulle betala den så säger bartendern att kortet inte funkar?!? Sa att jag visste att jag hade pengar på det. Hon provade typ 4 ggr eller nå. Sen sa jag att jag precis hade betalat inträdet med det, då provade hon att ta betalt vid en annan kassa och då funkade det. Tur det. Dock är kortet i dåligt skick, plasten börjar släppa å så. Men ha beställt ett bankkort, med en egen bild på. =)
Efter krogen så sov vi hos Tais kompis eller hur man definerar dom, hehe.
Imorse drog vi hem tidigt, kunde ändå inte sova nå bra i den där soffan. ^^ Nu ska jag sätta igång och hjälpa till att städa lite här hemma. Jennifer & Joanna (kusiner från Linköping) kommer idag och ska sova här. Farmors begravning imorgon. :(

Hejdåhej!

Bilder från balen

Tänkte lägga upp lite pics från balen, som mamsen tog.

HAHA, var bara tvungen att lägga ut den här oseriösa bilden!
Jag gillar mig dubbelhaka mycket! xD









Blue Lips

Den här dagen känns som den varat hur lääänge som helst. Gick upp tidigt, och har varit trött hela dagen. Höll på att somna ett tag på eftermiddagen, men Jonas ringde och störde, bra det. Vill hellre lägga mig tidigt på kvällen.. Fast iofs spelar det ingen roll idag, då jag börjar 15.15 imorrn. Bara en lektion, fotografisk bild.
Nu börjar schemat verkligen tynas ut, dom enda obligatoriska lektionerna jag har kvar är fotografisk bild och transport & spedition. Fyra lektioner i veckan, haha.
Efter vår lektion idag planerade vi i klassen våra tre sista veckor tillsammans. Dom börjar nästa vecka. Lite grejor vi ska göra är bl.a. volleyboll vid Qvarn, äta på jensen's, grilla hos mr. Adam, åka till Grönan?, och lite mer grejor. Myspys med klassen helt enkelt. :D 
Köpte btw en ny rakhyvel igår, Gillette Venus Embrace, den nya ni vet. Provade den nyss och jösses vad lena mina ben är. Sjukt bra rakhyvel, haha. 

Kolla in bilden som Jonas hittade på Stanley´s hemsida! Tagen i början
av maj. Jag ser hemsk ut, men bjuder på den. Haha!


New things

Förresten så fick jag min lön i fredags, och jag kan säga att jag blev glatt överraskad. Så har blitt lite shopping. Förra veckan var jag i V-ås med Jonas, han köpte ett par skor till balen och en t-shirt.
Jag köpte denna gråa t-shirt, mycket skön. Köpte även dessa skor, gillar dom värsta mycket. Tycker dom är coola, höhö. Dock var jag smart och provade att gå i dom ner på byn, dagen innan balen, vilket resulterade i största blåsan under foten! Men hade hål på den, det blev direkt mycket bättre då.
Kjolen köpte jag i lördags i Södertälje när jag och Sara tog en sväng på stan. Köpte även en bh, eftersom jag glömde att ta med mig någon till Jonas (åkte till han direkt efter balen i fredags). Men den orkade jag inte ta någon bild på. ^^


Nationella prov

Idag fick jag reda på resultatet av nationella provet i matte B. Det gick bajs. Godkänt låg på 13p, och jag fick 7p?! Haha.
Men känns ju lite bättre när det bara var en i klassen som fick G, så var ju inte helt ensam med IG. ^^ Men man kan väl inte förvänta sig så mycket när man har varit ute på praktik i 9 veckor och inte pluggat nå matte alls under tiden. Dessutom hade jag massa kvar i boken också. ;p Så nu väntar ett kompletteringsprov som ska göras nästa fredag. Om jag får IG på det provet får jag IG i hela kursen, då blir jag sur. Huhu.
På eftermiddagen hade jag NP i engelska B muntliga med Emelie. Usch, gillar verkligen inte att prata engelska. Blir typ svengelska av det hela. ^^ Skulle inte förvåna mig om jag får IG i engelska B kursen. :p
Jag och Emelie tänkte dra till gymmet nu ikväll, men blev inte så, så jag gick ut och gick med Karin. Det var rätt skönt, fast regnade lite. Hehe.

Jag och Karin på vår skolavslutning i 1an, småpluttar, haha! :D



Vila i frid älskade farmor <3

Onsdag morgon, pappa väcker mig och berättar att farmor har somnat in. Jag förstod det inte då, man gör inte det, tror inte att det är sant. :'( Tror att hon ska vara hemma och göra något, kanske baka? Eller titta tv med farfar?
När man hälsade på dig på sjukhemmet de sista gångerna kändes det inte heller som det var du som låg där, på något sätt. Du som jämt varit så pigg och kry.
En stor tumör bakom ögat, som det inte gick att göra något åt.. Cancer, vad är det egentligen? Livet är så orättvist. :'(
Du kämpa in i det sista och var inte värd smärtan. Vet att du är på en bättre plats nu iallafall. Där du har dina barnbarn Emil och Johnny. <3


Maammmii

Mamma sitter vid datorn och jag ligger i sängen å pluggar. Vi lyssnar radio på tvn, Bandit Rock då mamma plötsligt säger:
"Asså,, jag gillar såhär lite hårdrock"
Haha, det lät himla kul när hon sa det, hon har aldrig tidigare nämnt hårdrock. xD

Här kommer iaf en söt bild på henne och Nalle som jag tog idag.

School is cool?

Har hål i skolan nu. Skulle egentligen ha svenska, men det var bara dom som har något kvar att komplettera som behövde gå på den lektionen. Så nu sitter jag å väntar på att ha engelska. Kommer väl visa sig att vi inte behöver ha den lektionen heller sen. ^^ menmen.
Fick reda på att vi har matte nationella imorgon också. Yäy, vad det inte kommer gå bra. Vi fick ett gammal prov från typ 2002 att kolla igenom, skitsvårt. Ändå har jag haft rätt så lätt med matte. Det visar sig hur det går.
Efter engelskan så ska jag och Emelie iväg och röra på fläsket på gymmet, najs.

Nu börjar vi strax, tjoflöjt!


Ännu en söndag

Då var denna helg över. Fort gåre.. En helg borde typ vara tre dagar, förstå vad skönt. =)
I fredags kväll blev det då att åka till Jonas. När jag kom dit så hade han tänt ljus i hela hans rum, värsta mys. Älskling där. :)
På lördagen blev det en lång sovmorgon. Mot eftermiddagen åkte vi in till Martin och Sara. Vi lagade tacos tillsammans, eller rättare sagt, jag och Sara handlade mat och lagade till tacosen, sen åt vi alla. Mums. =) Disken fick killarna ta hand om, haha. Efter det blev det att dricka. Erik, Jacob och Erika kom också. Sen blev utgång på Stanleys. Dock var det inte så värst mycket folk, men det var kul ändå. (:
Idag har jag & Jonas bara tagit det lugnt  och tittat massor av Mäklarna på svtplay. Skitbra serie! Se den. :D Jätteroligt och riktigt pinsamt till och från. ^^ 
Nu ska jag se det senaste avsnittet av Mäklarna, det kom ut nu ikväll. Sen blir det nattinatti.

Här kommer lite pics jag tjuvat från Martins facebook.

Haha, vi drar till med riktigt fina poser.

Erika & Sara


Jonas, Martin & Erik

Å så Jacob


Working 5 to 9

Nu ska jag alldeles snart gå till jobbet. 17.00 - 21.15 som gäller. Direkt när jag slutar så kommer mamma och hämtar mig. Jag ska till Jonas, så mamma måste skjutsa mig till E-tuna, för hinner inte med sista tåget annars. Hoppas bara att vi hinner till tåget som går 22.05 från E-tuna.. Det blir tajt, men vi får gasa på.
Nu ska jag göra mig klar och gå. Ha en trevlig helg! :D

Pussstjohej!

Nationellt prov

NP i Engelska B listening & writing, och jag kan säga ett ord som förklarar hur det gick för mig. Bajs. Gissade mig igenom typ allt, yey för mig. Uh, gillar inte engelska.. Men men, det får gå som det går.

Ciao!

Vilsen vovve?

Skjutsade hem farfar för ett tag sen, han och farbror Åke käkade lite pizza med oss. När jag skulle åka hem igen så ser jag en hund, bara en hund. Som sprang omkring helt själv. :O Såg inte en människa nånstans. Jobbigt för den hundägaren. Får hoppas att husse/matte iallefall var i närheten.

Nu har jag tagit bort plasten över tatueringen och duschat lite försiktigt. Så här kommer en bild.

Den är ju fortfarande lite röd och öm, så färgen kmr nog förändras lite. Ser lite mer levande ut nu när de är skuggor, haha.  Nu är det bara fjällen och molnen kvar. =)

 

Nygaddad

14.00 hade jag tid hos kusin Jonas. Kom igång rätt fort med skuggningen av min tatuering. Gjorde ju bara konturerna sist. =) Den här sittningen trodde jag skulle vara den sista, men Jonas tyckte att vi skulle ta en till tid, där han skulle göra det allra sista på den. Men idag skuggade han iaf hela tattoon. :) Haha, han förklarade mig som en stryktålig jävel, egentligen skulle sittningen ta 4 timmar, men den tog bara 2 ½ h. Lika bra att plåga sig igenom det på en gång, istället för att ta massa pauser. Nu är tatueringen inplastad och najsig, det blöder tillåmed lite. ;( Bild får ni maybe senare ikväll, när plasten är borta.
1 juni har jag min sista tid, och då blir det den sista också. ^^ Lite segt att inte få sola från då och en månad framåt bara. Men får väl bara sola framsidan av min kropp då, haha.

News

Gick upp 06.00 imorse, det gick faktiskt bra. Tog 07.00 bussen in till praktiken. Haha, det började ju riktigt bra, eller inte. Hissarna fungerade inte, så vi kunde inte få upp leveransen.. Men efter typ 40 min så funka dom iaf.
Idag var chefens chef och VD:n för Lagerhaus där. Så nu har man hälsat på dom också, höhö.
På lunchen gick jag ner till Ica och köpte gifflar, ni vet sånadär mini kanelbullar? Jättegoda! La dom i fikarummet tillsammans med ett litet kort där jag tackade för praktiktiden (sista dagen idag).
När det var typ 1 timma kvar av dagen så snackade jag med chefen om sommarjobb, och jag fick lite tider. :) Ungefär 3-4 tider per vecka, men det är ju alltid något. Det är mellan vecka 26 - 29, så typ slutet av Juni till mitten av juli är jag där.  När jag skulle gå hem så fick jag ett presentkort på 200 kr, nicenice. Vet dock inte vad jag ska köpa, hehe. 
Rätt schysst att vara extra på Lagerhaus också, då får man 10 % personalrabatt på Åhlens, Kicks och Me and my friends.
Slutade iaf 14.30, tog 15.15 tåget hem. Gick direkt till Coop och pratade med Cissi (chefen) där. Berättade att jag fått lite sommarjobb på Lagerhaus, så hon inte lägger in nå tider under de veckorna jag är där. Men sa att jag var tillgänglig efter det, hehe. Rätt tur att jag gick dit idag, och inte senare, för dom satt och höll på med sommarschemat nu.
Så blir nog förhoppningsvis en del jobb i sommar, men jag klagar då inte. Tvärtom.
När jag kom hem så åkte jag, Nina och mamma ut till Emils grav, tände nytt ljus och gjorde det lite fint där. <3 Efter det åkte vi till farmor, jättesvag och trött var hon. :\ Så vi var inte där så länge..

Nu ska jag göra min praktikrapport.

Hejs!

Love story

Sitter och funderar över om jag ska göra min praktikrapport nu, eller om jag gör den sen någongång.. Om jag inte ska göra den nu så tänkte jag typ gå och sova. Vore himla skönt faktiskt.. Men vore ju himla skönt att få rapporten klar också. ^^
Imorrn ska jag ta 07.00 bussen in till praktiken. Ska vara där så tidigt för att jag vill vara med på en leverans, och se hur det är att ta emot varor och så. Så hoppas fan att jag får lite sommarjobb där, haha. =)
Kommer väl sluta tidigare också. Vet inte riktigt vad jag ska göra då.. Kanske hälsa på farmor.. Lät som en bra idé, så får det nog bli.
Å ingen praktikrapport blir de nog inte heller just nu. Orkar inte, höhö.
Förresten klippte jag mig idag, på lunchen. Blev väl nöjd, men mitt "långa" hår tunnade hon ut så himla mycket, å de va lixom tunt från början. ^^ Menmen.

Nu ska jag försöka dra mig mot sängen, undra hur det kommer gå.

SoV gOtTtT dÅrÅ!!

Tröttt

Kul att Karin skickar sms när jag sover och säger att ska gå upp och hjälpa henne med något på datorn.. När man sätter sig där behövs jag inte.. Å så säger hon att hon inte ska på praktiken, så jag får gå till tåget själv! :O Haha schysst där! :D Men hoppas du sover så JÄTTEskönt nu. :F:F:F:F:F
Vill också ligga kvar och sova idag. Vakna med huvudvärk, vilket jag typ aldrig brukar göra. Men börjar bli iaf lite bättre nu.

Nu måste jag promenera till tåget.

Ciaaaaaooo 

Tacopaj <3

Mums vad det är gott med tacopaj, helt sjukt gott typ. Hungrig var jag också, så då uppskattades det ännumera. Nu har jag god mat i matlådan tills imorrn på praktiken osså, hehe.
Blir bara praktik till på onsdag, för på torsdag har jag först NP i engelska speaking och sen ska jag tatueras 14.00, en  4-timmarssittning. Kan nog bli rätt drygt, men blir förhoppningsvis klar med den då. :) På fredag blir det först NP i engelska understanding typ, sen ska jag jobba kväll på coop. Så onsdag blir alltså sista dagen på hela min praktik, då är 9 veckor gådda. Skönt att komma tillbaka till skolan, saknar det faktiskt. Jobbigt de kommer bli sen när man gått ut skolan, huehue.
Snart ska jag och Nina färga våra utväxter, usch, gillar verkligen inte när jag får utväxt.. Men vem gillar? ^^
Imorrn ska jag försöka komma iväg antingen på lunchen eller efter praktiken och klippa mig. Det behövs verkligen! Nu är det på tok för långt för att vara denna frissa. Så blir att lägga mina allra sista pengar på frisören (förutom dom jag ska betala till tattoon då).
 
Nu blir det hårfärgning, pusstjohej!

Hemma

Nu är jag hemma, har varit det i typ en timma nu. Tog 20.19 tåget hem från Jonas. Tänkte att jag kanske skulle ta tåget imorrnbitti direkt till praktiken, fast de skulle bli drygt, och då skulle man fått gå upp massa tidigt.
Idag följde jag med Jonas in till S-tälje. Han, Erik, Martin och Patrik hade "föräldrarmatch" mot sina killar som dom tränar. Å jag och Sara satt på läktaren och kommenterade och skratta åt allt som hände typ, höhö. =)
Igår blev det utgång i S-tälje med Jonas, Martin, Sara, Jape och Patrik. Roligast var det nog på förkröket, Singstar å annat skojs. På krogen var det inte alls mycket folk, lite tråkigt. Å fan vilken fet, dryg, ful tjej det var där också, levde sin egna värld på dansgolvet och hoppade in i en hur som helst.. Hade jag fått tillfälle skulle jag armbågat henne i magen, men blev inte så (lika bra kanske).
Nu ska jag dona mig inför sängen.
 
En stor pusss får min Jonas för han e så söt, hihi.


Nattinatt!

Bakis?!

Kul att det är först nu jag blir bakis. Har varit uppe sen 11.30 typ, och då mådde jag helt vanligt. Men nu när jag äter så kommer bakisen. Blä! Hoppas det inte blir värre bara, palla må illa och skit på tåget till Jonas.

BbBbajs!

1 maj!

Igår blev det då att först dra till Tai, grillade och drack. Blev lite kortspel också, bubblan, haha. Det var trevligt. :D Bilder från det kommer senare på Karins blogg antar jag. Vid typ 21.45 drog vi till Qvarn. Då var det typ helt tomt på folk, haha. Men efter typ bara 30 min så kom det massa folk. Kul kväll vare iaf. =) När vi skulle till bussen så var den tydligen full? Så den ba åkte. Kul, haha. Så blev till att börja promenera hemåt. Men hann inte långt innan mamma kom å hämta. Tur att jag har en sån underbar mor! :)
Idag ska jag åka till Jonas, miss you! Får skjuts till tåget i Kbk av mammas brorsa, eftersom mamma å pappa är vid husvagnen uppe vid Ire.
Nu ska jag jumpa in i duschen.

En blandning mellan dom jättebraiga låtarna Lovestory av Taylor Swift och Viva la vida av Coldplay. Värsta bra!


RSS 2.0