Nykvarn

Sitter i Jonas säng nu med hans bärbara dator. Han är iväg och har match med de små innebandykillarna.
Igår åkte vi från V-ås till Nykvarn när vi slutade. Eftersom rälset mellan v-ås och e-tuna hade gått sönder någonstans (?) så hade dom suttit in ersättningsbuss som vi fick åka med. Halvsegt. När vi kom till E-tuna så gick vi direkt och hämtade min balklänning på affären jag hade beställt den ifrån. Skönt att ha den hämtad nu. Sen tog vi tåget till Nykvarn.
Provade klänningen när jag kom hit till Jonas, och det kändes inte alls som dom hade sytt in den, som dom skulle göra. Så den är lite stor runt tuttarna och midjan, så måste nog ha axelbanden på ändå. Jag som ville ha utan axelbanden. ;(  Menmen.
Igår kväll blev det en utekväll i Södertälje. Kvällen började lite segt, började väl dricka runt 22.00 typ, men det blev trevligt iaf. :) Dock måste jag säga att krogerna i Västerås är mycket bättre än i Södertälje, hehe.

Ikväll ska vi och Jonas kompisar iväg å bowla och titta fotboll tror jag. ^^,

Nu ska jag se på veckans avsnitt av Andra avenyn, som jag inte sett än.

Byebye!

Muntliga provet i svenska nationella

Igår bestod typ hela min dag av att plugga till nationella provet i svenska som vi hade idag. Visste inte hur jag skulle börja, vad jag skulle skriva eller nått. Men det gick till slut iaf. Jonas hjälpte mig och fick mig på bättre humör, annars hade jag nog gett upp rätt tidigt och skitit i det.
Idag när vi hade det muntliga svenska nationella så gick det faktiskt bra. Det som var lite dåligt var väl att jag inte tittade upp så mycket, men annars så. =) Så jäkla skönt att ha det överstökat.
Nästa onsdag har vi det skriftliga provet i svenska nationella. Får hoppas att det också går bra.

Nu måste jag städa här i mitt rum, det behövs verkligen.

Tjuuee!

Stress

Jag känner mig stressad. Har nationella provet i svenska på torsdag, vi ska prata om två texter inför klassen i ca 5 min, samt lämna in ett pm om det till läraren. Jag har precis läst igenom texthäftet, men inte kommit fram till något. Känner inte att någon av texterna tilltalade mig. Men har iallefall bestämt mig för att stanna hemma imorrn från praktiken. Måste verkligen plugga. >_<
Dessutom har jag väl typ 90 % kvar att göra på projektarbetet, så måste ta tag i det med!

Skoltrött, ja!

Tattoo

Yeah, nygaddad! Det var det jag skulle göra idag alltså. ;D Hade tid hos kusin Jonas 14.00. Ca två timmar tog det, och änsålänge är de bara konturerna som är klara.
7 Maj blir det skuggning och fjällen också. Då är sittningen beräknad att ta 4 timmar, yeey. =)

Lite halvdan bild, men sådär ser de ut. Jag är nöjd! =)


Vi säger så!

I lördags blev det då lite drickande, ätande och eye-toy hos Sandra. Jättekul kväll med mycket skratt. :) Hehe, sen blev de ju lite snökrig inomhus och spilla ut hundarnas vattenskål osv, haha.

I söndags klockan 10.05 ringer lillpia från coop och frågar varför jag inte är där och jobbar. Usch, då fick man ju lite panik. 10.20 var jag iaf där. Men varken chefen eller nån annan hade hört av sig till mig om att jag hade en jobbtid då, så är ju inte mitt fel iaf.
Slutade 18.00 å efter det åkte jag och Nina å hämta Jonas på station i E-tuna. På vägen hem stanna vi på Donken, Nina tjatade så jävligt, men hon fick sina chickenbits till slut. ^^ Nu idag har hon förresten åkt iväg till Säfsen med sin klass, vadå kul?! Jag vill också upp och åka lite bräda innan den här säsongen är slut.

Förresten är jag hemma nu, åkte hem från praktiken 12.15.. Undrar ni varför? Då får ni fortsätta undra, möhö! :D

Bjuder på ett smaajl ^^


Nu ska strax iväg, tjoflöjt!

Janssons flyttfirma

Fy tusan, har precis agerat flyttgubbe! Pappa och Urban hade hämtat två soffor från Sthlm som Urban skulle ha i sin lägenhet. Han bor i ett höghus, på 5e våningen! Den ena soffan gick in i hissen, men den andra fick vi bära upp för alla trappor, snacka om jobbigt.
Menmen nu ska jag duscha och dona mig. Runt 18.00 kommer Sandra & Matte å hämtar mig och Karin, sen drar vi till Sura å drinkar.

Tjopplahopp!

82 dagar kvar till studenten

Blir nog bara att ta det lugnt idag, kanske går ner och solar en sväng sen om jag orkar. Annars har jag inte mycket planer på kvällen. Jonas åkte hem till Nykvarn idag också, så inget Jonas-sällskap har jag inte heller.
Imorrn blir det nog att åka till Sandra, äta lite god mat till dricka. Hoppas det blir trevligt. =)

Igår var vi i skolan på förmiddagen. Var massa snack och information till nationellaproven i Svenska som vi har nästa torsdag. Usch va tråkigt. Men en annan sak som var massa roligare var att vi fick våra studentmössor (och allt annat vi hade beställt) då också. :) :) :) :) Å vilken stämning det blev då, man kände verkligen att vi skulle ta studenten, och inte är det långt kvar heller. Jag längtar!

Linda ¤ Handel


Mjukisbrallor fick det också bli =)




Och på måndag, då, då smäller det! .. (förhoppningsvis! :D)

Gymääth

Praktiken gick bra idag. Förutom att jag skärde mig i fingret, så skinnet ba flaxa typ.. Böhu. Fast inge större skada.
När jag slutade gick jag till tåget å mötte Emelie & Micke. Jag och Emelie drog till gymmet med Karin direkt när vi kom till Hallsta.  Var precis en månad sen vi var där, jösses vad tiden går fort. Får se till att det blir mer gånger vi drar dit nu. För vet inte hur det kommer bli med innebandyn för mig, framöver.

I present igår fick jag pengar, hudkräm, strumpor, en kakform i form av ett hjärta, blommor och så fick jag en spabehandling. Tack så mycket! :D Ser fram emot span med dig Jonas. (:

Ciaaaao!

Mera? x(

Ne nu blev jag inte glad.. Snöflingor stora som tennisbollar"! (Nästan, bara liiiite överdrivet) Böh, jag som ville ha vår... Nu går jag till tåget..

My birthday !

Jo ja, idag fyller jag 19 år då. Halvt ovärd ålder, men alltid kul att fylla år. ;D
Jag gick upp runt 10.00 idag, sen sa mamma att hon skulle skjutsa ner farmor till vårdcentralen för hon skulle ta blodprov. Men vi kom fram till att jag kunde skjutsa henne istället, mamma hade tvättstugan. Så jag följde med farmor ner dit. Efter det gick vi in på gamla Liljestams, jag fick välja en blomma, eller blomarrangemang, eller vad de heter. ;D 
Senare kommer det förbi lite släkt. Nina gjorde smörgåstårta igår, så blir att smälla i sig den, den är så himla god!

Den här valde jag, fin va? höhö



Vilket vår väder!

Det är jätteskönt ute, jag och Jonas var precis ute på en promenad. Det känns att våren börjar komma. När vi var påväg hem gick vi förbi affärn och köpte naturgodis, coca cola (som Jonas är beroende av) och så köpte vi en varsin magnum temptation. Det är den nya magnumglassen som ligger i en egen liten kartong, istället för vanligt plast. Lite överdrivet kanske? Men till glassen, den smakade inte nå speciellt mot de andra magnumsorterna. Ingen höjdare, den kostar dessutom 22 kr.

Imorrn har jag studiedag, skönt. =) Egentligen har jag det på tisdag, men ändrade så jag fick det imorrn istället, så jag får längre helg. Fyller 19 år imorrn också, höhö. Så grattis till mig då. :M

Hejdåhej!

Ba nått såntdärnt

Kände för att uppdatera, vet inte riktigt vad jag ska skriva, men något blire väl.

Praktiken på Lagerhaus funkar finfint, trivs bra där. =) Dock har jag ont i fötterna.. Men det får nog typ alla som är ovana med att stå upp hela dagarna. Måste fixa bättre skor dit.
Förresten så var filmen, 'Män som hatar kvinnor', bra. Litelite seg i början, men bra. =)

Nu blire duschen sen ner i sängen framför tvn.

Tjohejs!

Super mario galaxy

Är hos Jonas nu, fast han är inte hemma. Han, Martin, Erik och deras innebandykillar skulle iväg och bowla och äta mat på Heroncity. Jag kände inte för att följa med och störa. ^^ Så jag har spelat wii, super mario galaxy. Fast blev ett break nu, då Jonas ringde och ville att jag skulle föra över pengar till hans konto. Så passar på att skriva blogg nu när jag väl sitter här. 
Om nå timmar ska jag och Jonas föräldrar också åka till Heroncity, där vi möter upp Jonas och sen tittar på bio tillsammans. Tror vi skulle se 'Män som hatar kvinnor'. Nina tittade på den i veckan, hon tyckte den var bra, men seg i början.
Förresten var vi i E-tuna igår och tittade på balklänning, och jag hittade min blivande! En vinröd klänning, jättesnygg! Trodde först att det inte skulle passa för jag har rött hår, men de såg inte alls tokigt ut. Dock var den lite för stor vid midjan så dom skulle sy in den efter mig. =) Den skulle vara klar om en vecka typ. Så blir att hämta den nästa gång vi åker hit till Nykvarn antar jag.

Nu ska jag fortsätta spela wii. =)

Pusstjohej!

4:de praktikdagen

Har precis bubblat med min pojke, uscha vad fingrarna var som russin när vi gick upp, haha. Men skönt vare. =)
Idag var det fjärde dagen på praktiken. Nu börjar jag komma in i jobbet. Lära mig var allt är, och hur det går till när leveransen kommer osv. Känns bra att slippa fråga vad man ska göra hela tiden, så man kan jobba självständigt. 
Imorrn åker jag och Jonas hem till Nykvarn, blir en helg där. Vi tar antagligen tåget dit, så blir nog att stanna i Eskilstuna en sväng och titta på balklänning i en butik där. Hoppas man hittar nå fint. :)

Jag hoppas du vet att jag älskar dig jättemycket pejb :) <3

LLLLLLLLL

Tog från Emelies blogg, höhö.

Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
1. Vad heter du?: Lindh
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lust
3. Flicknamn: Linnéa
4. Pojknamn: Leif
5. Yrke: Lantbrukare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Loafers
8. Mat: Lökburgare
9. Sak i badrummet: Lotion
10. Plats/stad: Linköping
11. En orsak att vara sen: Lastbilen körde sakta
12. Något man skriker: Laila Bagge
13. Film: Lucky Look
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Let's dance bandet
16. Djur: Larv
17. Gatunamn: Lövvägen
18. Bil: Liten bil
19. Sång: Let go - Janet
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Leka kurragömma


Det här var bannemig svårt. ;o

Praktik?

Jag är tröttttttt. Kom precis hem från tandläkarn.. Inte nå hål, brabra. Ska med tåget 10.30 in till praktiken, så måste gå till station om mindre än en timma.
Igår var då min första praktikdag på Lagerhaus.. Jag kommer dit och dom visste inte att jag skulle komma? Och chefen var ledig hela dagen också.. Kändes ju kanske inte så jättekul. ^^
Men dom ringde chefen sen och då kom dom fram till att det blivit nå fel, att min lärare skickat ut brev för sent eller nå.. Fast han ringde dit för typ nå månad sen. Hmmm..
Men idag börjar chefen iaf 11.15, så jag skulle komma dit tills dess, så vi kunde prata om praktiken å så.

Nu ska jag lägga mig i sängen ett tag innan jag måste dona och gå till tåget.

Tjoflöjt!


Typ istappebilder ^^

Jag och Jonas åkte till Trångfors och tog lite bilder idag. Här kommer några av dom:

Jonas tog denna, massor av coola istappar längst grenarna.  

Massa mera istappar.

Dom hade roliga former, haha.


Höhö!

RSS 2.0