Uppdaterıng fran Turkey!

Som nı ser ar bokstaverna lıte annorlundare har nere. Hehe, halvdrygt att skrıva med dessa tangentbord. Vı har det jattebra, underbart vader med sol och bad varje dag. Hotellet ar stort och har 2 stora pooler. Rummen ar ocksa bra. Det som ar lıte drygt ar val att hotellet lıgger typ 2-3 km fran centrum, sa blır att ta taxı dıt och hem pa kvallarna. Vı brukar aka dıt och ga langst stranden och alla batar, samt ata pa nagon fın restaurang.
Idag var vı ıvag tıll Marmarıs Aqualand, dom hade massor av olıka rutchkanor som vı provade pa. Jag och Sara föredrog dock solstolen lıte mer medans kıllarna sprang upp och akte ner ı rutschkanorna.
Vı funderar pa att nagon dag aka ut pa en battur, bada lıte ı havet och sa ıngıck det en barbequebuffe.

Sara bestallde en vatten pa Aqualand:
Sara: I want a water.
Jag: I want one ocksa.

Jag kanske ınte ar den basta pa engelska. ;D

Nog för ıdag. :) Hoppas allt ar bra hemma ı Sverıge!


Puss & Kram fran Turkıet!

Goooodbye!

Tjenis! Nu håller jag och Jonas på att dona för fullt. Eller egentligen är det väl mest han som gör det, han har inte packat klart än. Om ett tag ska vi åka in till Sara & Martin. Därifrån tar vi deras bil till Arlanda. Klockan 19.00 avgår flyget, tänk på mig då. ;) Höhö
Jag har inte blitt nervös eller något alls än, får se om jag blir de sen när det närmar sig. Inte för att jag är flygrädd eller så, tycker det mest är kul att flyga, rätt coolt också, haha att en sån stor klump bara kan flyga iväg i luften. ^^

Vet inte om jag kanske uppdaterar lite där nere också, tyckte det stod att det var gratis uppkoppling på internet på hotellet, om man har bärbar dator.. Och Jonas ska ta med sin. ;)

Ha det så bra i Sverige! :D


Pusskalas!

Yuppiguppi

Sitter hos hos Jonas nu. Tidigare så gick jag på stan med Sara. Vi växlade pengar och så köpte jag rengöringsmjölk till ansiktet. Gillar inte att tvätta ansiktet med vanlig tvål, hehe. Vi käkade även på Nancys, en tacotallrik, mycket gott. Hehe.

När jag skulle gå på tågbussen till Nykvarn så sa chauffören: "Oj, det var en stor väska!"
Jag: "Jaa, jag ska till Turkiet"
Han: "Det lät inte helt fel"
En annan gubbe mumla: "Då kan man lika gärna åka till en pizzeria"

Kanske ligger lite sanning i det, huhu. Men nu vill jag till solen, och det ska jag också. ;)



Pusshej!


Åker till Jonas

Nu måste jag kila! Pappa ska skjutsa mig till tåget.


Hihi, kära resväska! (Den ser inte så stor ut, men den är typ asstor!)

Hemma igen!

Jag och Nina tog bussen 14.00 till V-ås. Käkade en sallad på Vivaldi, mumsmums. Måste ju ha lite energi på stan, höhö. Blev iallefall att spendera lite pengar på nödvändiga grejor. Tog tåget 18.15 hem.

Nina när vi satt på tåget hem: "SJ borde ju tjäna asmycket pengar på oss när vi reser och så med dom.... Fast ioförsig så kostar det väl att tanka och så.."

Smartasss där, haha. ;D



Detta handlade jag.

1. Apolivas dagcreme - Ansiktskräm som jag har på kvällen. Den är mindre fet än nattkrämer.
2. Töjningar - Två 10 mm, gillar dom.
3. Dimor - Även kallat bajspiller av mig, haha. Bra att lagra upp inför resan, ifall att liksom. Vem vill sitta å bajsa hela semestern? :D
4. Bikini - Hittade denna på Gina Tricot, 19 kr/del, skapligt billigt!
5. Ögonbrynspenna - Schluutt på den förra.


Västerås

Idag hade jag och Karin tänkt åka in till V-ås. Jag vill ha en ny bikini och ny töjning. Men Karin orkade inte, så jag tar med Nina istället. Blir nog att ta 14.00 bussen in.
Ikväll måste jag packa hela min resväska inför Turkiet, åker till Jonas imorgon. Förstå vad drygt att gå runt med världens resväska på tågen från Kolbäck till Nykvarn. Haha, fult. :P

Så gryyymt skön låt! Så ska man ju helst se på videon till också, orkar ni? ;D
Spola annars fram till typ 5.20, skön som fan där å framåt. (videon är från filmen snatch, som jag inte sett men vill göra!)

Turkiet!

Idag bokade vi en charterresa till Marmaris i Turkiet! :D Jag, Jonas, Martin & Sara åker dit redan på fredag. Ska bli så grymt skönt med värme, sol och bad, inte mycket man känt av denna sommar direkt! När de väl varit bra väder här så har jag ju typ jobbat. :P
Resan gick på 3800 :- per person, då ingick busstransfer och försäkring. Det tycker jag är helt okej :) Hade suttit upp ett maxpris på 4000 :- för resan. Vill ju inte göra av med alla pengar på en resa. :) Sen blir det väl att växla typ 3500 kr.

Blue Star Cosmopolitan FFF+





Visst ser det fint ut för den kostnaden? :)

Grattis Karin!

Idag är det inte heller någon vanlig dag för det är Karins födelsedag!

Får se om jag kanske kommer förbi på en kvällsfika efter jobbet. =)

Grattis gullet. :)

Sova försiktigt!

Nu har jag vänt på dygnet, huhu. De är ju inge bra. Just nu sitter jag och spelar Bejeweld Blitz på facebook.. Helt äckligt beroende är jag. >_< Hehe.
Nina har somnat i min säng också, så henne måste jag flytta på innan jag lägger mig. Hon brukar somna där framför tvn, och sen vill hon inte flytta på sig. Som igår när hon somnat, då sa jag åt henne att jag inte sover nå bra när hon ligger bredvid.. Då mumla hon något i stil med "men... jag sover försiktigt". Haha, tyckte det lät så himla kul så hon fick sova kvar. Dock sov jag inte nå bra, så inatt ska hon bannemig flytta sig. :P Hehe

Nä ska försöka dra mig från Blitz nu.


Sweet Dreams!

Heavyweight

Tja! Smörgåstårtan va gryymt god. ;) Sitter och äter en bit nu också. Mumma. Skulle kunna leva på olika smörgåstårtor, haha.
Ikväller gick jag och Elin ut och gick en rätt lång promenad. Det va skönt. :) När jag kom hem så kände jag att jag ville träna lite extra, så gick upp för trapporna, och ner till källarn, sen upp igen.. Vi bor på fjärde våningen. ^^ Sen blev det benböj, situps, rygglyft och benlyft.



Har förresten lagt in picsen från när jag var i Lkpg/hos Jonas. Var inte direkt så många, men ändå. :P

Märkesbacken vid Linköping Universitet.


Det var inte lite med märken (studentkårer osv).

En bild på Jennifer. :)


Här är en bild från när jag var hos Jonas, efter blåbärsplockningen! Så fin man blev.


Grattis mampori!

Mamma fyller år idag, Grattis till henne! :):):)

Idag gick jag upp vid 11.00 och började städa. Jag och Nina hjälptes åt med att laga mat, dammsuga och svabba överallt, städa toaletterna och ja, städa hela plejset helt enkelt. Hehe. Vi gjorde även klart smörgåstårtan. Yummie, den är säkert skitgod.
Så när mamma kom hem så var det städat och fint. Senare kommer det några stycken hit. =)


Ser den inte jättegod ut då? :D

Blåsta!

Jag garvar ihjäl mig!!!! Hahahaha :D Helt galna blir dom!

En gubbe som blir uppringd av ett taxiföretag



En gubbe ringer en kille och säger lite kuliga saker. xD

Helgsuppdatering

Tjuuee! Nu har jag vart lite seg med uppdatering, hhööhöh. Igår var jag typ för bakis för att uppdatera. Blev nog lite för mycket av det goda i fredags. Blä, så full får man inte bli. ^^ Men det var en trevlig kväll ändå, träffade många man inte träffat på ett bra tag. =)
Och igår då, bakisbakis, jag och Jonas gjorde typ inte ett skit. Låg i sängen i stort sätt hela dagen.
Idag jobbade jag kväll, så Jonas åkte hem efter att han skjutsa mig till jobbet.

Å min mobil börjar balla ur. :'( Den hakar upp sig själv, allt ba blir helt stilla, så de inte ens går att stänga av den (man måste ta ur batteriet). Nu har den börjat att stänga av sig själv också.
Garantin gick ut för typ 4 månader sen. Men jag läste lite om konsumentköplagen, och där står det att man kan reklamera produkten inom 3 år från när man köpte den. Men jag fatta inte riktigt när man kan reklamera en produkt..
Nån som vet när man kan reklamera sin mobil? Alltså vilka krav man måste uppfylla? Hmmm..

Min kära mobil, som jag varit helnöjd med annars.










Just nu..






(klart jag gillar min puckel rygg..... ;))

Krogen snart !

Galej!

Såhär ser jag ut ikväll! Nyss kom Jonas hit, så nu ska vi till byn och träffa Tai, sen går vi till Karin.

Byebye! :)

 

Fredagggg

Det gick bra på AMS imorse. En jobbcoach stod och snacka lite allmänt först i typ 40 min. Prata om hur man skriver ett bra CV och personligt brev, samt andra braiga tips. :) Efter det så kollade vi lite jobb på platsbanken, sen fick vi gå hem.
Blev att sova direkt när jag kom hem, sen gick jag upp 13.00. Höhö.
Jonas kommer hit nångång nu på eftermiddagen, sen blire att dona lite grejer på byn, sen gå hem till Karin och börja kröka. ;D

Trevlig helg!

Arbetsförmedlingen 08.00 imorrn

Tjenixen med er! En nyduschad Linda sitter här och skriver. Nu ikväll fick jag iväg min ansökan till Kläppen, wihu. Imorrn måste jag gå upp typ 07.00, eftersom jag ska på nå möte på Arbetsförmedlingen 08.00. Jag ska bl.a. redovisa alla jobb jag sökt hittills...... Haha, och det är då bara jobbet till Kläppen! Känns ju bra. Men har ju knappt haft nå tid till att söka jobb och så.

Nu ska jag bara låta håret torka sen ska jag nog hoppa i säng.


Sööten kommer imorrn. :) Då blire utgång med hela gänget!

Jobbilijobb väntar

Har suttit och försökt att skicka in ansökan till Kläppen nu ett bra tag, men det går ju inte via deras hemsida. Något fel hela tiden. >_< Får väl skicka via hotmailen sen ikväll.
Ska strax till Coop, 15.00 - 21.15. En timma tidigare än vad jag skulle börja jobba egentligen. Magda fråga om jag kunde komma till 15, å självklart kan man det. 103 kr extra.. Höhöhö. Så nu ska jag brassa lite käk.

Ha en bra dag!

Förträngt det

Tittade nyss på mitt slutbetyg från gymnasiet.. Trodde jag bara hade ett IG, i Näthandel B. Men nu såg jag att jag hade IG i Matematik B också. Blev jätteförvånad, för jag kmr inte ihåg det, så jag måste typ ha förträngt det eller nå?
Hmm, men nu när jag tänker efter så stämmer det nog. Vi var ju borta stora delar av den kursen, (på praktik) så det stämmer säkert, haha. Det är ju faktiskt helknepigt att lära sig matte utan genomgångar, tycker jag! Så om vi inte hade haft praktiken då, skulle jag säkert haft godkänt i matte, bööööööööh.

Hemma

Nu är jag hemma i Hallsta igen. Eller ja, jag har ju varit det nu ett tag, mamma hämta mig vid tåget i Kolbäck 20.15. Innan vi åkte hem så åkte vi förbi kyrkogården och tände ljus hos Emil, och rensa lite vid hans och farmors grav.
Nästan direkt när jag kom hem så cyklade jag vidare till Karin, behövde låna scannern. =) Scanna in massa arbetsgrejor, anställningsavtal osv. Ska skicka in ansökningar till Kläppen, hundfjället, tandådalen å massa imorrn hade jag tänkt. =)


Jag hade fått studentkatalogen när jag kom hem, se så fina vi är! Saknar HPH06!

Det gick

Juppjupp,det gick att fixa pass till mig i Södertälje. :) Hämtar ut det där också, blir väl någon gång nästa vecka. Skulle ta typ 5 arbetsdagar att få det klart. Dom skickar tydligen sms då, så man vet att de kommit, hehe.
Förutom att vi var in till S-tälje idag och donade pass, så har vi inte gjort så mycket, bara ta't det lugnt. Letade efter töjning på stan också, eftersom jag tappade min ena töjning igår när vi simmade. >_< Det var Ninas, hehe, men eftersom hon tappade min förut, så är det jämt nu (Okej Nina?). ^^ Dock fanns det ingen 10a svart spiral inne just där, bara en 12a.. Å jag vill inte töja mer än 10 mm, så jag väntar hellre, så jag får tag på en 10a. :P

Nu kollar Jonas på fotboll, men när den slutat  tror jag vi ska ut i jaccuzzin ett tag. Mysigt när man ser stjärnorna. :) Men lite halvläskigt när de är så mörkt, haha.


HEddååÅå!

Pass

Nu har vi varit iväg och simmat, det va skoj. Jag orkade mer än Jonas faktiskt, hoho. Fast jag är ju en gammal simmerska också.
På vägen hem kände vi att vi var lite halvhungriga, så vi beställde en pizza att dela på. (A) Haha, god varen. :D

Pratade med mamma på vägen hem också, dom skulle tydligen fixa nytt pass åt Nina.. Då kom jag på att mitt går ju ut nu i höst! Och om ska utomlands måste passet gälla i minst 6 månader framåt från resedatumet. Så jag måste ju dona pass innan vi åker. :O Himla tur att man kom på det nu, i tid. Annars skulle jag fått lov att köpa provisorisk pass, som kosta typ 900 spänn. Så blir att åka in till S-tälje Polisen imorrn och fixa pass. Hoppas bara att jag kan fixa det där, men de borde väl gå?
 

Schnellklops

Tjobla Dobla. Ligger i Jonas säng nu, han sitter vid stationära datorn och skriver personligt brev & CV till jobb i Kläppen. Det har jag redan gjort klart (för länge sen;)) hehe. Senaste jobbansökan ska vara inne typ nu på fredag, så måste skicka in det snart. Sen gäller det att inte ha för höga förhoppningar. Lär ju vara hur många som helst som söker säsongsjobb på olika fjäll.

Igår gick jag, Jonas och hans familj ut i skogen och plocka blåbär, vi plockade säkert 6 liter tillsammans. Yummie. :D

Dagen innan igår, lördags alltså, så åkte vi in till S-tälje och var med Sara, Martin & Jonte. Vi grillade och lagade mat tillsammans, fläskfile & strips, blev himla gott. Efter det så spelade vi Rappakalja, ett skitkul sällskapspel. Går i stora drag ut på att hitta på egna förklaringar till riktigt svåra och knasiga ord, som typ schnellklops, löshult & nappning. Sen ska alla gissa på den förklaringen som verkar stämma. Helkul spel, blev mycket skratt kan jag lova. :D 
Vi bokade dock ingen resa, så blir nog att vi gör det nu i veckan eller så istället. =)

Strax ska jag och Jonas åka in till Södertälje och motionssimma. =)


Byee!

Hos Jonas

Nu sitter jag ute på Jonas altan. Jonas skjuter med hagelgevär på såndär tavla. Tror jag också ska prova sen, om han låter mig göra det. ^^ Haha.
Igår blev det en helmysig dag! Jonas hämtade mig från tåget, på kvällen åt vi mat med hans föräldrar och drack lite vin. När det började bli mörkt ute hoppade vi i deras ute bubbelpool som dom nyligen skaffat. Sex olika säten med olika massagestrålar på varje. Låg och tittade upp på himlen, på alla stjärnor. Såg faktiskt två stjärnfall. :) Det var jättemysigt. =) Kommer nån bild på oss sen när dom är inlagda på datorn. Hehe.
Senare ska vi till Sara & Martin, vi ska nog boka utomlandsresa idag. ;)


Ciaoooooooo!


Blev ba lugnt

Neppnepp, ingen uteservering blev det. Det hade ju börjat regna, och har gjort det hela kvällen. Så blev bara att ta det lugnt hemma hos Jennifer & Henke, trevligt det med. :)
Imorgon ska jag åka vidare till min Jonas, 10.05 går tåget så ingen sovmorgon här inte. Men får väl offra mig för att åka till min bejb, hehe. ;)
Dagarna här nere har gått jättefort känns det som, hade gärna varit kvar ett tag till. Linköping är verkligen en fin stad som jag trivs i. =)

Nu måste jag sussilura så jag orkar upp imorrn.


Sov sött sötisar!

Lkpg Universitet

Idag gick jag och Jenni på stan ett tag, var in på bl.a. butiken Monki. Mycket snygga kläder till bra priser! Dock hittade jag inget /: eller jo, bara en liten svart väska (bild där nere). =) 
Sen började det att ösregna, idag igen! Men det höll bara i sig i ca en timma. =)
På eftermiddagen åkte jag och Jennifer ut till Lkpg Universitet. Det var stort! Förstå att 26 000 personer pluggar där. Det är lixom dubbelt så många som bor i Hallstahammar typ. ^^ Men det var verkligen fint där, och OM man någon gång skulle vilja plugga så skulle det universitetet ligga högt på listan. Dock kände jag att, nä fyfan för att plugga... När man såg alla som satt där och nötte in nya saker. Hehe.
Om ett tag så ska jag till Jennifer, vi ska gå och sätta oss på någon uteservering senare. =) 




 

Ösregn & Ice Age 3

Idag har jag varit med Jennifer hela dagen i stort sätt. Vi gick på stan, käkade lite, var med om världens ösregn som typ aldrig slutade kändes det som, vi satt på ett cafe i nästan 2 timmar för att vänta på att de skulle sluta, för vi hade inga paraplyn. Haha. ^^
Nu ikväll har vi sett på Sverige - Finland matchen, och efter det såg vi på Ice Age 3, haha den va ju askul. Gillar den humorn massor. ;D
Imorrn ska vi ut i staden och se när tekniska fakulteten startar sin nollning på Lkpg Universitet (där Jennifer pluggar). Har fått lära mig ett och annat om hur nollningen är och hur det är att plugga där och så. Plugget verkar halvdrygt, men nollningen verkar grymt kul. :D
På kvällen ska vi ut på någon uteservering tror jag det blir. Jennifers kompis Malin skulle också med. Så det är bara  hoppas på bra väder hela dagen imorrn! =)

Nu ska jag jumpa ner i min säng.

Nattinatt!


Linköping nurå

Sitter i Jennifers gamla lägenhet nu. En jättemysig etta mittemot tågstation. Jag och pappa kom tillbaka hit för ett tag sen. När jag kom hit till Lkpg så åkte jag först hit med packningen, sen så åkte vi till den stora lägenheten som dom håller på att rusta. Den kommer bli riktigt nice!
Efter ett tag kom kusin Joanna och Marie (farbrors fru) dit. Vi åkte ut till Ikano, ett stort köpcentrum lite utanför stan. Jag köpte en orange kortärmad cardigan 100:- från Cubus och en långärmad tunn topp, 49:- från Gina.

Och vill ni veta nå mysko? Det är nån snubbe på facebook som vill bli vän med mig där.. Matt Ridley, heter han. Han har totalt 24 vänner, och 6 st av dom heter Linda Jansson?! Helkonstig typ verkar det som. Så här blire inga nya vänner inte!


Ciao!


Nu far jag kosan igen!

Har ont i huvudet, hade det till och från igår med, skitdrygt ju. :O Blir att ta en ipren. Måste brassa lite käk också, pittipannan blire, heeheh. Nerå. ^^ Ska med bussen till Kbk 13.05, eftersom ingen kan skjutsa mig dit. Men gör mig inte så mkt.
Sen blire en tågresa till Norrköping, för att där byta tåg till Linköping. =)
Är kvar i Lkpg till på fredag, då styr tåget mot min bejb istället. :)

Puss å hej!


Tog en bild som hastigast.

SchitzoLinda

Drog ut och sprang lite efter 21.00, riktigt skönt när det är så svalt ute, såhär på kvällen. Tog en runda runt Skanzen, helsvettig när jag kom tillbaka. (Y) Det är väl typ 4-5 km.
Innan det så blev jag faktiskt klar med mitt lilla filmklipp jag hållit på med idag. Det är väl okej för att vara första ggn jag gjort detta, i ett helt nytt redigeringsprogram. Hehe. Men vissa saker skulle jag nog gjort annorlunda, och så skulle jag varit mer noga när jag spelade in de också.
Förresten så kändes det ju lagom konstigt att spela in de, typ schitzo? Hehehe.


Säg gärna vad ni tyckte om den. ;P

Sony Vegas 9.0

Idag har jag fixat videoredigeringsprogrammet Sony Vegas 9.0. Var helknepigt att fixa och installera osv men till slut fick jag fart på det, skitbra! Tidigare har jag ju bara hållit på lite i Windows Movie Maker, men det är ju inte så mycket att hurra över, så nu avancerade jag lite. ;) Sitter just nu och håller på med mitt klipp i Vegas, kan nog bli rätt bra kanske. Hehe.

Förresten så bestämde jag mig för en sak inatt när jag satt vid datan, vilket var att jag ska sluta äta godis! På alla dagar utom lördagar då. Haha. Idag har jag klarat mig bra iaf. Slängde faktiskt min godispåse imorse. :P Höhö.

Byeeee!


Hultsfred -08

Jävlar i havet vad jag var brun. En del sol man fick under Hultan alltså, man satt ju typ ute hela tiden. Det där var ju bara i början av juni också.. Nu känner jag mig jätteblek mot där. >_<



Videoredigering

Jag har filmat lite nu ikväll. Har ett litet "projekt" jag vill prova. Det är nämligen att göra ett videoklipp där det är två Linda med samtidigt. Förstår ni? Lite mer avancerat än bara en bild med flera Linda i. Nu är ju lixom allt rörligt. Hade tänkt fortsätta med den nu, men kom på att jag bara kan lägga in klippet från videokameran på den datorn som är inne i mor och fars sovrum, å mamma sover nu. Vill ju inte störa då. >_< Så får fortsätta imorrn. Men vettetusan vad det blir av det, antingen blir de nått halvbra nybörjarklipp, eller bara pannkaka!

Här är den första bilden jag gjorde med samma person flera ggr, med mig själv såklart. ^^

Kolbäck - Linköping

Nu har jag bokat tågbiljett till Linköping på tisdag. Ska ner och hälsa på kusinerna. Pappa är där nere nu och hjälper dom med att rusta upp deras blivande lägenhet. =) Jennifer börjar plugga nästa måndag, så det här var väl sista veckan som det passade för oss båda nu när det fortfarande är sommar. Ska bli trevligt att åka ner dit, var ju typ över 2 år sen jag var där sist.

Bild på mig & Jennifer från farmors 70års kalas i december -08. <3

Hemma igen!

Nu var denna minisemester över! Men helskönt var det iaf. Hur mycket sol som helst, var nästan Turkietvarmt ibland! Nästan såhära klibbklibb varmt ni vet. ^^ Så färg har jag fått, nicenice!
Första kvällen blevre den skönaste partykvällen, ba lalla runt lite på campingen å så. Andra dagen var vi ute i solen hela dagen, och blev aströtta på kvällen, så vi somnade klockan 23.00, haha. Sen gick vi upp 11.00 dagen efter, mycket sömn. Dock delade jag och Nina på en ickebred säng, lite halvtrångt, men funkade. Höhö.
Igår blev det också mycket solande, så himla skönt alltså! På kvällen blev de lite partaj. Dock deckade Karin innan 22.00 och Nina drog hem därifrån på kvällen! Så lite halvmisslyckad kväll, menmen. ^^
I överlag har det varit asskönt att bara kommit iväg lite. :)

Här kommer lite bilder:


Välfyllt kylskåp var det iallafall första dagen.

Haha, jag ser gigantisk ut! Står dock närmre kameran. ^^ Men kul bild ändå.
















Mygg <3

Kolla vad jag upptäckte nyss, jag tyckte väl att det kliade lite på axeln! 6 st myggbett bara där lixom. :O Gissar på att jag fick alla igår när vi gick spåret. För fysatan vad mygg det var där i skogen!
Jag hoppas verkligen inte att det är så mkt i Herrfallet, men såklart kommer det nog vara det. Men vi har iaf myggmedel med oss, höhö. :D

Hejdå igen!


Herrfallet

Strax drar vi till Herrfallet. Allt är färdigpackat och jag är nästan färdigdonad. Martin hämtar oss 12.00, han ska skjutsa oss dit, det tackar vi för haha. Vi hade ju somsagt inte nån bil vi kunde låna, så då får man fråga om skjuts. Hehe. Men de går la lika bra. =)




Heeeeeeeejdå då!



Pucko!

Sitter och dricker pucko på flaska nu, det är massa gott! Har ni förresten sett att det kommit ut glass med puckosmak? Den är säkert jättegod den med.


Motionscentrum

Var nyss till motioncentrum med Karin. Vi gick spåret, gjorde lite armhävningar & situps. Sen joggade vi upp för soptippsbacken också. Skönt med lite varierad träning och att inte bara vara inne på gymmet, även om jag trivs där också. Hehe.
Nu måste jag hoppa in i duschen, svettlurk. (Y) Höhöhöhö. Idag måste jag packa inför morgondagen. Sen ska vi handla också. Grillkorv, bröd, mjukost, engångsgrill osv osv. :M 

Ciaoooo!

Outer space!

Haha, Jonas tipsa om lite parodier av låtar på Youtube. Här är två roliga:


Den här är lite seg i början, bara att spola fram nån minut om ni inte orkar se det.




Herrfallet blir det!

Nina kom med ett bra förslag, att vi kunde åka till Herrfallet! En camping utanför Arboga typ. Det är tydligen jättefint där. =) Nina ska hänga på mig och Karin. Stugan är bokad och vi åker på onsdag och kommer hem på lördag. Blir nog helnice!
Idag har jag gymmat, duttidutti. Hehe. Sen var jag mindre duktig och tog mig en mjukglass på Lustigkullagrillen med Karin. Den va god. Höhö.
Nu ska jag krypa ner i bubbelbadet.

Byebye!

Alienized

Jobb avklarat. Fast jag och Karin planerade inget nu ikväll, vi ska göra det imorrn istället. Å verkar som vi inte drar till Gotland heller. Blir nog någon billigare tripp nånstans, men var när och hur vet jag inte. Men nå mysigt ska vi iaf göra!
Nu ska jag käka en finsk pirog framför tvn, hehehehe.

Himla söt bild på mig & Karin från när vi var i Sälen över nyår. (Det är korv;)


Ciaaaaoo!

Hoppilihopp

Vaknade för en stund sedan, fast Jonas sover dock fortfarande, hehe. Den här helgen har blitt lugn för min och Jonas del. Skönt. =) Jobbade ju igår också, mördartiden 06.00 - 16.00.. Fast det gick bra, tiden gick faktiskt rätt fort. Ikväll jobbar jag också, 16.00 - 21.15. Efter det ska jag och Karin planera lite! Vi åker förhoppningsvis till Gotland på tisdag. :D

Nu ska jag hoppa på Jonas ;)

Pussss!

RSS 2.0