Utgång i Södertälje!

Igår blev det då utgång i Södertälje, vi var på Stanleys. Innan det var det förfest hos Ousman som gällde. Jag och 7 killar, haha. Men efter ett tag kom två tjejer till, Sandra & Elin, trevliga.
Dock kanske det blev lite mycket alkohol för mig på krogen, haha, var väl lagom full när vi drog hem. Förlåt om jag var dryg Jonas. (A)
Snart ska jag & bejb dra in till Södertälje, käka på nå gott kebabställe. Uh, är verkligen jättesugen på kebab med strips. Mums! 
Efter det ska vi till Martin, sen ska vi nog kanske dra till Heron City. Titta någon bio eller så.

Nu är jag hungrig!

Pusstjohej!


Rubrik:

Magda från Coop smsa och fråga om jag kunde jobba idag, 14.30 - 21.15. Såklart ställer jag upp. Min februarilön kommer vara väldigt fiiiin.
Nu håller jag btw på att överföra det vi filmade i Sälen, från videokameran till dator. Har inte blivit av förrän nu för att jag inte haft sån sladd man behöver, men nu är det iaf inhandlat. Sen blir det att redigera de lite för att sen lägga ut den på youtube och här. Höhö.
Imorrn blir det skola till 11.10, sen ska jag förbi farmor, hon är hemma från sjukhuset igen. Efter det tar jag tåget till Jonas, blir en helg där för mig. :)
 
PhuwwSSsHeeJJ!

Mah na ma na, du duu du du du.

Har precis färgat håret. Skymtades en liten utväxt som jag inte gillade.
Idag vaknade jag runt 11.30, gick upp och åt macka och tittade på nickelodeon (tecknat är bra, sha lalala la). Ringde Jonas en sväng också. Men när vi la på så somnade jag igen. Vaknade vid 13.15 typ. Gjorde mig iordning för skolan, engelska 14.05. Vi hade visst ett förhör, men de gick nog bra, eller nå.
Efter den lektionen skulle vi haft fotografisk bild, men läraren var sjuk. Sa Elin att Ida hade sagt iallefall, så jag gick hem efter engelskan.
Drog på innebandy sen. Nu har båda våra tränare hoppat av, så Linn H. får agera tränare nu. Kändes faktiskt bra det också.
När innebandyn var slut ringde pappa och frågade om jag ville sola. Han hade bokat tid i solariet vi har här i bostadsföreningen.  Så när jag kom hem sprang jag ner i grannlägenheten och solade 30 min. Känns mycket fräschare när man är brun.

Nu ska jag ta och ringa Jonas. :)

Tog bilden i helgen. Där se jag brun ut, dock är jag nog inte sådär brun i verkligheten. ^^

Mums säger jag bara

Idag åkte min älskling hem igen. Han kom till mig efter jobbet i söndags.
Igår var vi in till V-ås, Jonas var på jobbintervju. Så får se vad det leder till. :) Vi åt även på Vivaldi igår, deras sallad, mums säger jag bara. När vi satt där och åt var det ett annat företag som Jonas också sökt till, som ringde. Så idag 14.00 var han också på intervju, medans jag gick på stan. Köpte en stickad kofta på rean på Gina. När jag hade strosat omkring i 1 h 30 min började jag bli lite orolig. Ofta en intervju tar så lång tid? Efter 2 h kom han iaf ut, visade sig att det var typ ett informationmöte för typ 8 st samtidigt. Företaget skulle iaf höra av sig senare i veckan.
Så runt 16.00 var mötet över, och jag skulle jobba 17.00. Hade inte ätit någonting sen frukosten heller, så vi gick till Subway och tryckte i oss en varsin macka innan vi åkte hem.
Hann iallefall till jobbet i tid, och idag gick tiden fort. Helt plötsligt var klockan 20.15, bara 45 min innan stängning, skönt.

Snart ska jag se på veckans avsnitt av Andra avenyn, hoppas det är spännande!

49 kr var bannemig denna sköna stickade cardigan värd.

Mitt rum

Jobbade med lillpia idag. Det gick bra, men var så jävla segt sista timmen. Då det nästan var helt tomt på folk.
Förresten så donade jag och pappa upp en hylla ovanför mitt skrivbord igår, där jag ställde datahögtalarna.

Förut stod högtalarna på skrivbordet. Mycket bättre nu, och luftigare.



Min säng, den gillar jag typ mycket, höhö. 



Och sista delen av rummet, byrå, garderob & tv. 




Lugn helg igen

Matchen gick som den gick. Inte bra. Typ som vanligt, haha.
Om 10 min ska jag traska till jobbet. Stänger idag, men vet inte med vem. När jag kommer hem har jag typ ingen aning om vad jag ska göra. Blir väl bara att sitta här, titta lite tv och sånt. Så blir en till lugn helg för mig. Har inte druckit sen vi var i Sälen, woho, vad jag är bra. Haha.
Imorrn jobbar jag 12 - 16. Efter det hoppas jag att Jonas kommer hit. Annars kommer han på måndag.

Min bejbilibejb och jag. Kul att vi har likadana byxor. :D


Table lamp!

Har suttit och hållt på med Karins header och blogg ikväll. Såhär blev den: http://kkoskinen.blogg.se/. Blev den bra? Finns väl lite småfix kvar att göra, men det orkar jag inte just nu.
Idag åkte jag då in till V-ås, tog bussen eftersom jag missa tåget (gah).. Sandra & Emelie mötte upp mig när jag kom in till V-ås. Vi käkade på Spicy Hot. Efter det gick vi till Magic Lines, där Sandra piercade tungan. Känns som jag är den enda som inte har hål där nu, haha.
När hon hade piercat sig drog vi ut på Hälla, jag köpte en skrivbordslampa. När jag städade igår la jag verkligen märke till mig skrivbordslampa jag hade då, usch så ful.. verkligen.  Så kände mig nästan tvungen att köpa en ny, och så blev det.

Imorrn har jag match. Samling 10.00, jag känner att jag kommer vara pigg.. not.

Nu ska jag dona mig för sängen och sen ringa min sötnos om han inte somnat. :)


Sånhär lampa köpte jag, höhö!



Bajståg!

Ggggggggg... Skyndade mig hem från skolan, typ sprang. In å bytte om och hämta pengar fort som fan.. Skulle med tåget till V-ås 11.30.. Cyklar dit som en tok och missar tåget med typ 10 sekunder.. Gissa om jag är irriterad!!
Hem på cykeln igen.. Ska tar bussen som går 12.00 istället. Men fan så irriterande att missa tågfan med typ 10 sek.... Gah.

Nu ska jag gå till bussen, för den ska jag fan inte missa.

Städat & rent

Åt precis thaimat. Det är inte lika uppskattat nu som förut. Antagligen för att jag tröttnat på det. ^^ Men nog är det gott.
Efter skolan idag gick jag hem och städade till hög musik. Skönt när det är städat här inne.
När mamma slutade vid 14.30 så gick vi ner i tvättstugan, hon lärde mig hur man laddar maskinerna med tvätt och sånt. Uh va tråkigt att tvätta.
När vi hade gjort det åkte vi en vända ut till kyrkogården, tittade till Emils grav och tände ett nytt ljus. <3

Snart ska jag gå till jobbet. 17.00 - 21.15 som gäller idag. 

Bjuder på en bild från fotostudion igår.

Grattis pappa!

Idag är det pappas födelsedag. Fick veta det 23.30 igår kväll då Nina sa "pappa fyller år om en halvtimma". Duktigt av mig att inte ens komma ihåg pappas födelsedag.  Iofs sa mamma på den dagen att han fyllde idag, men jag trodde, av någon anledning, att hon pratade om Nalle, hunden, haha. Iallafall Grattis pappa!
Hade innebandyträning nu ikväll också, rätt kul träning faktiskt. Även fast vi bara var 9 pers. På lördag har vi match igen. Undra hur många vi blir då, eller snarare hur några vi kommer vara. Huhu. På måndag har vi möte med laget och styrelsen, får väl se vad vi kommer fram till då.
Just nu sitter jag och lyssnar på Era. Konstig musik, men avslappnande.


Klockan natten..

Klockan är natten nu. Jag tittade precis klart på senaste avsnittet av Gossip girl, det är braaaa. Börjar 14.05 imorrn, så har väl inte direkt bråttom till att sova heller. Dessutom har Nina somnat i min säng, så måste flytta henne också. ^^
Idag hade vi oförberett prov på fotografiska bild lektionen. Man skulle ha 100 % rätt för att få G, jag faila på första frågan. Yess! Efter den lektionen hade vi Transport & spedition.
När jag hade slutat gick jag upp till farmor & farfar. Satt och pratade med farmor hur länge som helst kände det som,  det var mysigt. Hon ska till sjukhuset i uppsala på torsdag, hoppas allt går bra. 
Runt 15.30 drog jag och Emelie å gymma. Nu ikväll har jag varit helt slut i kroppen, somnade en liten vända tillochmed. 

Nu ska jag borsta tänderna, göra mig klar för sängen, flytta Nina, ringa bejb och sen sova. :)

Nattinatt !

Helgen.

I fredags åkte jag & Jonas då in till V-ås. På kvällen bowlade vi, det var skoj. Jag tror jag vann. ;) Efter det tog vi det bara lugnt.

Lördagkvällen spenderade vi hos Karin med henne & Gusten. Vi spelade monopol. Till en början var jag helt bäst, fast sen vände det, och Karin vann. :( Men jag kom tvåa iallefall, höhö. När vi hade spelat klart var väl klockan sisådär runt 22.00 typ. Då åkte jag och Jonas å köpte en kebabtallrik på Lustigkullagrillen. Den var mums. :M

Igår, söndag var det match som gällde. Norrby - Köping. 6-3 till dom blev det. Huhu. Men vi var bra till och från, och så var vi ju bara 10 st. Hard work work.

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Jonas skjutsa mig till träningen 18.00, efter det åkte han hem. Jag gick in i hallen och såg att vi bara var 5 st. Yeah. Så träningen ställdes in och jag gick hem. Det är bara en tidsfråga innan lagets läggs ner.

Nu ska jag tappa upp vatten i bubbelbadkaret.





Västerås

Drog in till Västerås som sagt. Fick klipptid hos Ingrid på Storagatan 15. Blev jättenöjd, hon gör det precis som jag gillar. Klippte bort mer på sidan ena sidan, så det blev mer kontrast mellan sidorna.
Köpte ett par sommarskor. Jag har massor av skor, men blev nästan tvungen att köpa dom, det var 75 % rabatt på 350 kr. Så 87,50 fick jag ge. ^^,
Köpte även två par linnen på Gina. Slapplinnen typ, sköna är dom.
Senare ska nog jag och Jonas bowla. Om det finns tid vid bowlingen vill säga. =)

Bild på frillan kommer nån annangång.


Burn

Har jobbat ikväll, när jag hade slutat och gick ut såg jag min bejbs bil på parkeringen! Gissa om jag blev glad. (a)
Nu nyss har jag pluggat lite matte, har matteprov imorrn. När jag slutat skolan ska nog jag å Jonas åka in till V-ås. Jag ska klippa mig om de finns tid på Storagatan 15, hos Ingrid, tror jag hon hette. Bästa som klippt mig.
Sen blir det väl lite shopping också. Vill även äta på Vivaldi, har varit sugen på deras sallad i några dagar nu, höhö.

Tjohejsan!

Bästa bästa farmor

Farmor ligger på sjukhuset, hon har legat där sen i helgen.. Jämt så glada och krya farmor. Var och hälsade på henne idag, hon var pigg och pratglad.
Jag förstår det inte riktigt, och vet knappt vad det innebär. Bara hoppas på det bästa, annars vet jag inte vad jag gör.. 

Krya nu, jag älskar dig farmor! <3

Mååååndag.

Skola idag.. Började 10.40 med matte, gick bara igenom massa planering framöver. Slutade 11.40. Käkade mat, köttfärssås och spagetti. Lektionen efter den börja 13.35, lagom segt med världens hål. Vi satt bara i bibblan och snacka massa skit. Höhö.
När klockan väl var 13.35 började engelskan, 1-timmes lektion det med.
När vi slutade den gick jag ner till Apoteket och köpte nytt lypsyl, eller som det egentligen heter, Försvarets hudsalva.. Absolut det bästa till läpparna. Höhö.
Senare ska jag jobba, 17.00  - 21.15.

På onsdag eller fredag kommer Jonas hit, jag längtar. :)

Puss & hej

Rrruubrik

Blir en lugn helg för min del. Rätt skönt. Har dock blivit mer förkyld nu.. Snoret rinner hela tiden, fast man snyter sig (var kommer allt snor ifrån? :O), sen har jag mer ont i halsen.

Saknar dig, min babe!



Nu räcker det va?

Jobbade idag, 17 - 21.15. Men när jag fick den här tiden av chefen igår tyckte jag hon sa att jag började 16.00. Så jag pallrade mig dit tills det.. Men nä, inte 16.00 inte. Höhö, så jag satt i personalens massagestol ett tag, så gjorde inget att jag var tidig.
Jobbade mig igenom kvällen. Efter jag hade slutat skjutsade jag in Nina och några till V-ås. Passade även på att köpa subway där, mums.
Nu efter det har jag bara tagit det lugnt. Pratat med mamma ett långt tag och lekt lite i photoshop också.

Förresten har jag lagt in Sälenbilder på min bilddagbok, http://Ljansson.bilddagboken.se/.

Karin, vi vet att du gillar polly, men nu räcker det va?


Schhlut på lovet

Idag började skolan igen.. Har en lektion på torsdagar, transport & spedition..
Efter den drog jag och Emelie till gymmet. Jag riktade in mig på överkroppen, för jag har äckligt träningsvärk i  arslet & låren sen gårdagens innebandyträning. :o
Efter vi hade gymmat fick jag sms av chefen.. Hon fråga om jag kunde jobba nu ikväll, och visst kunde jag det. Så jag kom hem därifrån för inte så länge sen. Ska även jobba imorrn kväll. Och på söndag (feting OB). ^^,
Nu ska jag typ duscha, ringa babe och plugga lite matte (prov imorrn tror jag). Efter det ska jag sova. Har satt upp ett mål att jag ska va i säng innan 00.00. Vi får se hur det går.


Ny termin, nytt schema. Inga lediga torsdagar längre. Buhuw.



Bara en liten uppdatering sisådär

Jag och Jonas har bara tagit det lugnt sen vi kom hem från Sälen. Sötisen ligger just nu i massa feber, hosta och halsont. /= Jag har klarat mig bra från det, men lite krasslig är jag.
Idag hade jag egentligen tänkt göra klart min svenskauppsats om myter.. Men jag hittar inte texthäftet om det. Böh.. Så det får vänta.
Senare ska jag nog färga min utväxt, det ser bajs ut om man tittar noga.

Nu ska jag ner i sängen och lägga mig bredvid min pojke.

Tjohej!

Hemma från Sälen

Och så var vi hemma efter en vecka i Sälen, heltrevlig vecka. Nu tänkte jag iallefall sammanfatta det.

Söndag:
Vi drar till fjällen, fest hela kvällen. Höhö. I min bil var det jag, Jonas, Karin, Sandra & Phil. Efter massor av pauser m.m. var vi äntligen framme i Kläppen i Sälen. Jag & Sandra hämtade nyckeln i receptionen och sen åkte vi upp till stugan. En 6-mannastuga, vi var 11 st. Haha, men det funkade det också. Denna dag drack jag ingenting, kändes som jag höll på att få feber och halsont. Så jag och Jonas tog det lugnt.

Måndag:
Upp och hoppa! Jag, Jonas & Gusten gick iväg för att köpa liftkort. Vi var väl dom enda som gick in för att åka bräda när vi var där. Eller ja, Sandra var med i backen en dag och Emelie & Hill provade på att åka lite bräda också.
På kvällen söp vi till. Jag bjöd på min goda laktissprit. Höhö.

Tisdag:
Backen idag igen. Efter det blev det hem att sova lite, för att sedan drinka sig lite. Tror vi hälsade på en stund i Elin & Idas stuga idag också. Höhö, mitt minne är bajs.

Onsdag, nyår:
Idag blev det inge backe. Eller för Emelie & Hill blev det de, när dom provade på att åka bräda. Jag var Emelies lärare och det gick faktiskt bra efter ett tag. Hehe.
Efter dusch och doning stog det mat på schemat. Emelie och Karin hade lagat potatisgratäng, fläskfile & sallad. Det var massa mums, som det oftast är. Samtidigt som vi åt så lekte vi leken "knäppgöken", alla fick varsin lapp där de stog något man skulle göra under tiden man satt där runt matbordet. Jockes skrattanfall var nog mest kul, haha.
Lite innan 00.00 så gick vi upp till Tranan, eller vi stog där utanför. Såg på när skidåkare åkte ner för backen med faklor, jättefint. Sen avslutades det med massor av raketer och champagne. Min och Karins var godast. ;)

Torsdag:
Idag var det stugbyte som gällde. Flyttar in till stugan Gus & Jocke hyrde. Blev massa stressande, packande, städande och väntande denna dag. Märkte även att min bil inte fungerade, glykolen i kylaren hade fryst helt och hållet. Så fick låna en sladd mellan el och bilen, så motorn fick värme.
Tror även det var idag vi köpte pizza. Först tänkte vi prova på den nya pizzerian vid Tranan i Kläppen. Vi drog dit. Stog och vänta i ca 30 min tills vi tröttnade. Vi fick inte ens ge vår beställning, och personalen sa inte ett skit, dom ba sprang där å baka pizzor. Efter dom 30 minutrarna tog vi istället bilen in till Sälen by i hopp om att det skulle gå fortare, för i Kläppen hände de fan ingenting.  När vi stog på pizzerian i Sälen by och hade beställt frågade Jonas hur lång tid de skulle ta,  ca 20 min sa dom. Efter lite mer än 20 min frågade vi efter pizzorna, och då hade dom glömt bort våran beställning, cpn.  Så det tog väl ca 1,5 timma totalt att få våra pizzor.

Fredag:
Jag & Jonas drog ut i backen idag, idag åkte jag snowblades. Heh. Idag åkte Emelie, Sosso, Hill, Micke, Sandra & Phil hem också. Så blev bara jag, Jonas, Karin, Gusten & Jocke kvar. Faktiskt rätt skönt, haha. På kvällen gick vi upp till Tranan och åt  tex mex buffe. Jag och Jonas delade på en vinflaska, efter de blev jag lite halvlullig. Sen gick vi tillbaka till stugan där vi fortsatte dricka. Sen bjöd vi in Elins stuga också. Spelade lite olika ölspel och så. Det var ju sista kvällen man kunde supa till på riktigt.

Lördag:
Idag tog vi det lugnt hela dagen. Gjorde typ inte ett skit.

Söndag:
Våga Vägra Volvo iallafall till Sälen och ca 30 minus. Det märkte jag idag. Bilen hade stått med motorvärmare i i 4 dagar. Bilen var helt uppvärmd. Men efter 8 mil i vår färd hem märker jag att värmemätaren i bilen var helt för mycket över det vanliga. Stannar lite innan vansbro och tittar under huven. Motorn är överkokt och kylarn ger ingen kyla till motorn. Mums va kul. Ringer far och berättar allt, så han satt sig i bilen å åkte hemifrån för att hjälpa oss. Cirka 23 mil från Hallsta till Vansbro.. Vi ringde Gusten också, som satt i sin bil med Karin & Jocke, några mil framför oss. Eftersom vi var på en parkeringsficka typ 1 mil utanför Vansbro fick dom komma dit och det var tänkt att dom skulle bogsera oss till närmsta mack, men nejnej, det gick inte. Så vi lät bilen stå där, så skjutsa dom oss in till Vansbro. Vi käkade och efter några timmar kom pappa och Nina. Vi fick bilen till en "gör-det-själv hall" och pappa fixa och donade..
Efter nån timme där gick det iaf att köra hem den. Så pappa och Nina tog volvon, och jag och Jonas åkte den andra bilen.
Vi åkte 10.00 från Kläppen imorse, vi var hemma 20.30.. Yäy!

Men förövrigt har det varit en soft vecka!

Pussss

RSS 2.0