Bio

Tjenatjena! Imorse vakna jag bredvid min pöjk, mysmys. På eftermiddagen så åkte vi in till V-ås. Jag köpte en söt vit klänning från cubus, 100 kr, billigtbilligt. Jonas hittade ett par gröna chinos på Carlings, dom va nice.
När vi hade tittat runt lite och käkat varsin subway (muums) så gick vi på bio. Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den var bra. Har inte så mycket mer att säga om den. ^^ Hehe.

Haha, såhär fint blev ett av äggen i äggkokarn imorse!

Invisible

Nu är jag klar med min photoshop bild. :P Lite halvknepig att göra, men gick nog bra. Höhö. Vad tycker ni?


Invisible body

SUBWAY <3 !

När jag var på gymmet så ringde mamma och sa att hon var i V-ås med Vivi & Jessie. Dom skulle köpa hem subway macka till mig!  Så gick och längta där hela gymmet, och när man väl kom hem var de ingen mamma och subway hemma? Fick veta att bilen krångla och att dom just nu står kvar på punktparkeringen i V-ås. >_<

Jag är hungrig och vill ha min macka nu!

Smothie

Gick precis till köket och undrade vad jag skulle ta att äta, ville bara ha något lagom lätt eftersom jag ska gymma om ett tag med Emelie. Så jag gjorde en smoothie av de vi hade hemma ^^, men va god den blev. Fast de inte blev så mkt färsk frukt i. Bara en banan, vindruvor, sen tog jag jordgubbsfil, lite äpple/litchi yougurt och lite turkisk yougurt! Man tager vad man haver som sagt. Det funkar ju finfint oftast. Höhö.
Nu ska jag fortsätta dona lite i photoshop, håller på med en bild som kanske kan bli lite halv cool. Om jag får till det bra vill säga. :P Den blir nog förhoppningsvis klar ikväll nångång. =)


Förresten kommer bejbi hit inatt när han slutat jobba, typ runt 03.00 är han här. :) Mumsbulle!


Pusstjohej!

Hårääht & pitsa!

Tjenare! Igår somnade jag som en stock i sängen till tvn. Kände mig faktist rätt utvilad när jag vakna. =)
Efter jobbet idag gick jag till Salong Kreativ och klippte mig. Syns typ inte att jag gjort det. ^^ Sen blev det väl inte direkt bra fixat efteråt heller, vill ju hare helt plattat, men nänä. Hehhee, men håret känns lite friskare iaf.  Å min färg i huvvet, hårfärgen som jag färga förra måndagen har typ runnit ut. :O Inte alls lika intensivt och snyggt längre. :( Huhu.. Så måste väl färga snart igen!
Efter jag hade klippt mig gick jag och mamsen ner på byn och titta runt i lite affärer, höhö. Sen gick vi till La Torre och satt oss. Riktigt mysigt. =) jag tog en "Oskar pizza"; oxfilé, beasås och annat mums på. :D Till det delade vi på en karaff av husets vita vin. Det var gott, riktigt gott faktiskt. :O Det bara liksom slank ner så lätt. Höhö.

Vi beställde "mini pizza" och den räckte gott och väl, orkade inte ens hela, haha.


Love you mammiii :)

Ba en massa skit eller nå i den stilen tror jag kanske typ

Såklart kunde jag inte somna igår kväll, natten innan man börjar 06.00..... Somnade typ 2-3 eller nå. >_<. Jobbet gick iaf bra, men rätt sjukt att jag bara har 15 min rast (!!!!) då jag jobbar 06.00 - 14.15, vilket är 8 timmar arbetstid. Menmen.. När man väl är där går de oftast bra, tröttast är jag efter jobbet..
Va med Karin ett tag ikväll, vi planera lite, ska ju dra nånstans nästa vecka har vi bestämt! Gotland är vi mest inne på nu. =) Vore niice. HEhe.
Nu ska jag duscha, äta lite och sen ska jag bannemig sova. Känner att jag är bra trött nu. Och lättirriterad.. ^^

Hejdåhej

Tröttttt

Usch, så trött som jag var idag på jobbet har jag nog aldrig varit. Det första Matilda sa när vi träffades var att jag såg trött ut! Haha. Men efter morgonfikat (två koppar kaffe & macka) så kvicknade jag till. När jag slutade, 14.00, var jag iaf pigg nog att ta mig en tur till gymmet. Var rätt inställd på att åka dit, och om jag inte skulle gjort de skulle jag känt mig dålig, ^^ när man lixom ändå inte har nå annat att göra på eftermiddagen/kvällen.

Var nyss inne på Tjuvtittat och kollade runt, hittade en del roliga bilder som jag inte sett tidigare. ;D

Lätt!

Va säger du, först käka lite "kebab" sen köpa vovve?

Ett bättre köp får man leta efter.

När man äntligen hittat en ledig ruta..

Haha, inte alls förvirrande.


Run bitch ruuuun!

Blev en springrunda ikväll, tog mig till motioncentrum och sprang 5an. Höll igång hela tiden och gick inte en enda gång, duktigt av mig med tanke på att jag inte tränat nå mycket på sistonde. Bara med viljan så kommer man riktigt långt.
Så mycket hade jag att skriva idag.... ^^

Bajbaj!



Bored

Trrrrrrråååååååååååååååk! Jobbat kväll både igår och idag.. Och sen nu har man inte ett skit att göra... Booooooooooring.
Vad ska man göra?


Bilder från Sjökrogen i onsdags, jag och Elin!




Lite photoshop

Haha, detta donade jag nyss i PS. Döpte bilden till "Fyra Fula Fejs" passar rätt bra va? ;D



Jåpp äre som gäller

Jahapp.. Vad händer ikväll då? Typ ingenting.. För min del iaf, huhu. Jobbade 16.00 - 21.15 idag. Imorrn blire också stängning, men 17.00 - 21.15. Känns ganska skönt att man har 100 % OB-tillägg på helgerna. Så tjänar 206 spänn i timman imorrn. ;)
Funderar på om jag ska dona nå kul i photoshop nu ikväll, när man ändå inte har nå bättre för sig. :P Får nog bli så om jag kommer på nå kul, höhö..

Heppåre!

Full som en kastrull

Jomen visst blev det några glas vin igår.. Jag & Elin bestämde oss för att åka in till Sjökrogen, så vi tog bussen 23.00. Det var trevligt där inne, har ju aldrig varit där förut. Å var faktiskt mycket folk också, trots att det är dagarna innan löning. :P
Idag mår jag väl som jag förtjänar = piss. Mår illa mest hela tiden, skitdrygt.


Hejdåhej!

Chineeese food

Kinamat är bland de godaste i matväg. Yummie! Sitter just nu och äter kött med bambuskott och ris.
När jag har ätit upp ska jag klä på mig nå najs och sen dra till Elin. Vi ska ta några glas vin ikväll! Jag är ledig imorrn. :M haha. Emelie & Micke kanske också kikar förbi, får se vilka mer som kommer :) Blir nog att spela lite poker och så.

Direkt efter jobbet idag skulle jag och Emelie gå ut och gå, haha vi gick typ max 15 min. Duktigt duktigt. Vi satt oss istället i solen och chiiiilllla. Fick värsta märkerna efter linnet, massa fult. Höhö.

Nu måste jag dona, hejshejs!

Aftonbladet är bra på att överdriva..

Blev gymmet efter jobbet med Emelie, nicenice. På något sätt kändes det som jag skulle kunna vara där och träna jättelänge, men på något annat vis var jag jättetrött fast inte direkt fysiskt. Skitkonstigt. ;p

Har ni hört att Hultsfredsfestivalen ska läggas ner? Eller ja, det är ju det Aftonbladet skriver till rubrik iaf; "Hultsfredsfestivalen läggs ned"... Men i samma artikel står det även "Det är inte en lätt situation, men det stämmer inte att Hultsfred går i graven." Sagt av Lennart Beijer ordförande i styrelsen för festivalen.
Hmm, lite förvirrande från Aftonbladets sida kanske?
Menmen, skulle iaf vara tråkigt om den lades ner, jag skulle gärna åkt dit igen!


Doppa huvvet i målarfärgen

Sitter med hårfärg i huvvet nu. Kände att det var på tiden.. Hade ju en tanke att göra det ljusare, men det sket jag i. Så nu blire mera röttröttrött. =) Sen måååååste jag sova! Imorrn blir det att kliva upp 05.00, börjar 06.00.

Sov gott, pöööösss!

Sälen?

Har suttit och spanat in Kläppens hemsida den senaste timman, jag vill verkligen jobba där i vinter! Tror jag iallefall. Haha! Men vore nog grymt kul. Har kollat in vad de olika jobben innebär och sånt. Skulle vilja jobba i deras kiosk/livs kanske, eller hellre i receptionen. :M Eller som liftvakt. Haha. ^^, Fast egentligen skulle det nog inte spela någon roll om jag är just på Kläppen eller nå annat fjäll, bara man får jobba lite, och åka bräda!
Så blir nog att jag och Jonas ska söka lite olika jobb upp dit. : ) Kulkulkul.


Parry Hotter!

Blev en lugn helg hos Jonas. Vi har tittat på de två senaste filmerna av Harry Potter för att uppdatera oss lite inför den filmen nya som går på bio nu. Är väl tänkt att vi ska se den någongång framöver. =) Harry Potter & Fenixorden, den senaste som kommit ut på film, hade jag faktiskt inte sett. :O Tokit. ^^
Nu blir det två veckor med jobb på Coop framöver. Tidiga morgonar för det mesta, men då går tiden iaf fort. =)


Jobb --> Nykvarn

Ett lite snabbt inlägg då! Ska in till stan med 10.00 bussen :P Börjar jobba 11.15, så hinner sitta i solen ett tag, mums! Hihi. Slutar 19.10 och efter det ska jag åka till Jonas. :) Blir där över helgen.

Ha en trevlig helg, tjo!

Lite bubbel innan sängen

Böbööböö, nu ska jag bubbla. =) Dock utan Karin, höhö. Sen ska jag försöka sova relativt tidigt, vi får se hur det går!




Mysko kille som använde en ovanlig väg att ta sig in?!

Först blev det jobb till 19.10. På lunchen tänkte jag gå till Magic lines och köpa en ny töjning. Men dom hade tydligen sommarstängt.. ;/ Gick istället runt lite och kollade. När jag gick in på Gina såg jag en som egentligen jobbar på Magic Lines xD som praktiserade på Gina nu, hehe. Köpte iaf ett vanligt ljusoranget baslinne där, halva priset (49,50:-).

Efter jobbet kom Mathilda & Anna å hämta mig, sen åkte vi till Josefina som då har slutat jobba på Lagerhaus, å som bjöd på lite mat och så pga det. Det var en himla trevlig kväll. Trivs med Lagerhaus gänget. =)

En lite konstig grej som hände när vi var hos Josefina var att en snubbe, som först stod på marken och ropa efter någon Sebastian.. "Sebastian, halllå, Sebastian!" och sen, typ 10 min senare gick på taket, på lägenheten rakt utanför vårat fönster.. Han hade en rep med som han fäste i takräcket.. Sen hängde han sig i det och hoppa in i lägenheten på översta våningen. :O Skitkontigt!

Den hära filmen filmade jag EFTER han hade tagit sig in i lägenheten. De här är alltså typ 10 min efter han hoppade in. :P Han gick då ut på taket för att hämta sitt rep som han fäste när han hoppade in.
När Sofie frågade han vad han gjorde för nå på taket sa han "Jag glömde mina bilnycklar där inne..." .. Men det verkar ju helt normalt, han glömmer bilnyckarna, men ett rep som går att fästa i ett takräcke, det har man med sig?! ^^


(Jag vet att det är skitdrygt att jag filmat åt sidan, men såklart tänkte jag inte på det då :P)

Lagerhaus idag

Nu ska jag strax gå till bussen. Jobbar 10.00 - 19.10 på Lagerhaus. Efter det har en som slutat jobba där, bjudit in alla på Lagerhaus till henne. Blir att äta mat och sånt. :) Nu måste jag kila.

Pusshej

Photoshop!

Har suttit och pillat lite i PS nu ikväll. Först tog jag lite bilder med kameran, och av dom blev det den här bilden:



Säg gärna vad ni tycker om den, borde jag gjort något annorlunda? Hehe

Brunett

Jobbet gick bra, var väl inte direkt helt cptrött heller, vilket var skönt att slippa. Tiden går så himla fort när man jobbar tidigt.
Nä, hade inte så mycket att säga idag. Kanske skriver nå senare, eller så går jag och lägger mig. ^^

Jag har btw färgat håret...

... eller inte. (Fotoochååp) Behåller nog mitt röda ett tag till. :M

1 ½ timmas sömn........

Å vad var det jag sa....... Kunde verkligen INTE sova. Så jääävla drygt. Vände och vred, la mig vid fotändan av sängen, tog av mig t-shirten, satt på mig t-shirten,  sprang på toa 100 ggr.. La mig tillåmed i Ninas tomma säng. Men nä...
Smsa å sen ringde Jonas, de var vid 03.30, och efter det kunde jag äntligen somna! Helt sjukt, ska det vara så svårt? Nån som har nå bra tips så man somnar lättare? Vore ju dock skönt med sömnpiller, men de är väl typ omöjligt att få tag på.
Tveksamt att jag kommer orka träna efter jobbet.. /: Kommer väl somna i kassan redan!


Hejdå.... HOPPAS NI SOVER SKÖNT!

En sväng på byn blev're

Drog ner en sväng till Maistro tidigare ikväll. Emelie & Bella käkade pizza medans jag och Karin tittade på, höhö. Jag hade ätit kött, strips & bea en stund innan ba. =) Var kul att bara sitta och snacka av sig lite, hehe.
Typ nu måste jag gå och sova.  Jobbar 06.00 - 14.15 imorrn på coop... Så blir att gå upp 05.00 (Y), gillart. Men det går nog brabra. Skönt att inte jobba hela eftermiddagen. Efter jobbet ska jag, Karin & Emelie ut och gå och kanske springa, får se vad dom orkar. ;) Haha närå.

Nä, nu måste jag sova... Fattas väl bara att jag inte kommer kunna somna förrän
jättesent, typiskt mig.


Godnatt å Sov gott!

Liftvakt kanske? ;D

Hejsan! Idag åkte min älsk hem igen. Han jobbar ju nu, huhu. Imorse gick jag upp tidigt, drog till Arbetsförmedlingen 10.00, eller var väl där lite innan, vilket var bra, blev ju massa folk bara efter 5 minuter efter dom öppnat. :P
Vi gick igenom vad jag vill ha för typer av jobb, tidigare anställningar osv..

Jag & Jonas har snacka lite om jobb i Sälen i vinter också. Hur nice vore inte det? Skulle passa mig jättebra tror jag. Får man ju åka bräda också. :M Skulle vara grymt kul iaf. Vi prata också lite om att jobba i Norge, de vore också kul. En upplevelse. Jag vill ut och uppleva världen och olika saker, få nya livserfarenheter osv innan man slår fäste helt liksom. Upplev världen med mig!

Nu ska jag äta jordgubbar med mamma och Nina. :)

Bjuder på en bild på mig & Gusten från Sälen, april -08.
Den där snögubben gjorde vi helt själva! Haha :D


Överraskning

Inatt, vet inte riktigt vad klockan var, men kanske runt 02.30, så fick jag sms av bejb. "Det står en ensam och vilsen pojke utanför dig, ska du inte låsa upp?". Först trodde jag han försökte skrämma mig, jag fick typ upp en liten läskig pojke i huvudet. ^^ Men det visade sig att Jonas kom hit lite överraskande. :D Då blev jag glad. Hihi. Slapp sova ensam hemma också, höhö.
Idag har vi bara tagit det lugnt hela dagen, skönigt.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och äta popkorn med min pojk. :)


Gnatttt!

ba nå skit

Sov en stund på eftermiddagen, skööönt. Spydde gjorde jag också, mindre skönt :S Haha.. Har aldrig spytt pga att jag varit bakis... Menmen, mådde iaf bättre efteråt, haha.
Efter tuppluren drog jag och Karin till Maistro och käka. Jag tog en kebabtallrik, yummie, fick iaf i mig lite, hehe. Efter det köpte vi lite godis och cykla hem till mig och såg på Never back down. Sjukt bra film, se den om ni inte gjort de tidigare. =)
Blev att skjutsa in Elin & Ida till sjökrogen också. Körde Elins mammas bil, typ svinfin ny bil. Lagom läskigt att backa ut ur garaget med en halvmeter marginal på båda sidorna. Men de gick bra. ;P

Nu ska jag städa, känner att det är kläder och disk i hela mitt rum. ^^^^^^

Heppåre!


Pics från gårdagen

Man mår ju typ som en kossa idag. Jätte illamående och ont i huvudet. Å hungrig.. Men kan inte äta, skulle spy i maten fan. Uhhh.
Men gårdagen då? Kanonkul vare. =) Till en början blev det att röka lite pipa, sen blev de ölspel å så. Känner att jag inte orkar skriva nå mer, ni får lite bilder iaf: 











Blixten slog ner tydligen

Tjululululu! Skulle dårå blitt arbetsförmedlingen imorse.. Karin åkte dit till 08.45 och då hade tydligen alla datorer gått sönder pga åskan. Så först tänkte jag, sköööööööönt, då kan jag fortsätta sova. Fast då sa Karin att jag skulle gå upp och möta henne nere på byn. >_< Huhu, så fick inte sova länge jag inte!
Vi åkte hem till mig och packade litegranna, sen åkte vi till Coop och handla lite food som vi ska käka sen. Sen blev klockan typ 11 när vi kom hem, då lagade vi makaroner och brunsås, haha skithungriga var vi. ^^ Efter det sov vi ett tag. =)
Nu ska jag jumpa in i duschen.


Hejs!


Home sweet home, eller nå?

Hemmmmmmmmma nu, för den som undra. Höhö. Dock är jag ensam hemma, huhu. Mamma, pappa och syrran är i Linköping och hjälper farbror med familj med att rusta upp deras nyinköpta lägenhet. Upptäckte nyss att de inte finns nå färskt bröd här, så frågade Karin om hon ville med till affärn, men hon sa att dom hade massa bröd hemma.. Så ska sova och äta bröd hos henne istället. =)
Imorrn ska vi båda till Arbetsförmedlingen, jag ska skriva in mig (som jag inte haft tid till att göra tidigare) och Karin ska på nå möte. Sen på kvällen blire partaj hos Karin. Fast vettefan vilka det blir, än så länge är det typ bara jag, Karin och Sandra kanske? Haha. Så ring om ni vill komma.

Förresten känns mina halsmandlar som tennisbollar typ. Fast har inte ont i halsen.. Tokigt. ^^

Hejjpa!

Pieces of what

Ensam hos Jonas igen, eller ja, inte helt ensam. Jessica och mamma Lindroos är ju fortfarande hemma. :P Jonas åkte iväg och spelar lite badminton med  killarna, å jag hade ingen direkt lust att följa med.
Känner mig lite halvkrasslig, men jag hoppas verkligen att det inte är något. Orkar inte få influensan (som Jessica fått).. Jag & Jonas har iaf fått medicin som ska dämpa chansen att vi också blir smittade, bra det iallefall.
Jag vill ju vara frisk, så jag kan åka hem och leka med Karin! Som det var sagt att i skulle göra denna vecka, när jag väl var ledig.. >_<  Å vill ju inte missa partaj hos dig om de nu blir så. :O

Ha't bra pipol!

RIP älskade Nalle :'( <3

Mamma ringde nu kväll och berätta att Brage hade åkt iväg med Nalle. :'( För er som inte vet så har Nalle haft en ögonsjukdom, Pannus.. En obotlig sjukdom. Ögonen förvärras för varje dag som går. Och nu var det så himla dåligt, ögonen såg ut som gele och han såg knappt nå.. :(
Det kommer vara tomt utan dig, men vet att du får de bättre nu, med Emil. Det var ni som kom bäst överens. <3


Bädmintån

Ligger i Jonas säng nu, med kissen Sixten bredvid mig. Först var planerna att jag skulle åka hem idag. Men tror jag stannar iallefall en dag till. Jag skjutsa Jonas till jobbet för en timma sen, efter det åkte jag till apoteket och köpte nässpray till Jessica (Jonas syster), som ligger och är sjuk.
Tidigare idag åkte jag & Jonas till bollhallen med Sara & Martin å spela badminton. Var riktigt längesen jag gjorde det, men skoj vare. =) Dock låg väl inte jag & Sara på samma nivå som killarna, stenseriösa var dom, haha.
Vet inte om jag också håller på att bli sjuk, känner mig inte helt frisk iaf. Men hoppas det bara är inbillning, eller att man bara känner efter för mycket. Drygt och bli sjuk ju.

Hejdåhej!

Golf, Grönan & rädda hunden

Hallluu! Igår var jag somsagt på golfttävling med Jonas släkt. Trevligt trevligt. I början gick det skit för mig, haha, men när jag blev lite varm i kläderna så fick jag till rätt många bra bollar. =) Golf är en så avslappnande sport, fast kan bli lite drygt när folk står och ser på när man ska slå. xD Menmen.

På eftermiddagen, eller typ runt 17.00 så åkte vi in till Martin & Sara. Vi hämtade upp Erika & Jonte sen drog vi till Grönan. Första ggn jag var där faktiskt. ^^ Det var riktigt skoj. Först var de väl tänkt att vi skulle se på sommarkrysset, men vi tittade bara en liten stund, sen åkte vi karuseller osv. Några artister som vi såg där iaf var Dead by April & Di leva. ;) Haha.

Jag ville åka typ alla karuseller, jag älskar karuseller! :D Uppskjutet hade jag aldrig åkt, så hade inga förväntningar på den, och guuud så kul den var! Så himla härlig känsla. :D Sen åkte vi bl.a. Extreme, Insane, Tilt, radiobilarna osv. =) 

När vi skulle åka bläckfiskarna (den värsta av alla, eller inte ^^), så såg jag en hund på en båt som stod precis där vid bryggan. Sa typ, kolla Båtsman!  10 sek efter det ramla hunden i vattnet, och försökte kraffsa sig upp mot båten, men de va ju helt omöjligt för han att komma upp. :O Så jag skrek till personalen vid karusellen att de hade ramlat i en hund i vattnet. Så dom fick försöka rädda vovven.. Och vi satt fastspända i karusellen som stod still och visste inte vad som hände eftersom hunden simmade under bryggan under karusellen lixom.. Efter ett tag så släppte personalen ur oss ur karusellen, så vi fick gå ut. Då höll en kille, och vakter på att lyfta upp hunden från vattnet. Så det gick bra för den iaf, stackarn.
Hur kan hundägarna bara lämna en hund sådär ensam på en båt? Dumma jävlar. Å tänk om inte jag, eller nånannan, sett vovven ramlat i?

Men förövrigt var dagen jättekul! :)
Nu ska jag, Jonas, Sara, Martin & Jape strax åka och spela minigolf, höhöhö. =)

Tjooo!



Äckel SJ

Jävla cp fitt SJ! Jag slutade 19.10 på jobbet.. Köpte tågbiljett från V-ås till Nykvarn. Det enda som fanns var att åka via Sthlm och byta där till Nykvarn. Tåget skulle gå 19.52 från V-ås, så väntade.. Sen visade det sig att det var försenat 30 min.. Jahaja, bara att vänta. Sen blev det försenat 1 timma! Och efter det stod det att det skulle komma 21.50!!!! Två timmar sent lixom :S Så jävla irriterad blev jag! Och är de fortfarande!... Just nu har jag inte lust med nånting.... eller jo, supa skallen av mig, som alla andra gör på Power meet!

Åkte hem med 21.15 tåget till hallsta iaf.... Jonas kommer och hämtar mig här med bilen istället.. Söten. <3

Smsa först, kissa sen!

Tjo. Blev en sväng förbi Power meet idag efter jobbet. Var dock inte där nå länge, dom andra ville hem. Jag hade gärna varit kvar en stund till, men inte ensam såklart. ^^

Vet ni vad jag såg idag? Det finns ju toaletter i Skrapan, utanför ica.. Och där kan man betala toabesöket med en "sms-biljett". Man skickar iväg ett sms, sen drar dom pengar från mobilen, tillbaka får man en engångskod som man slår in på knapparna. Något jag aldrig sett förut, hhehe.

Efter morgondagen på Lagerhaus är jag ledig i en vecka! Först nästa lördag jobbar jag. Värsta skönt. Jag och Karin har sagt att vi vill hitta på något då, försöka komma iväg nånstans eller så, ska höra med dom andra brudarna också. Får se om de blir av. ;p  Dock ska det bli bajsväder nästa vecka, vilket är lite sugit.

Hejdåhej!

Sömting shhitt

Trötttt är jag. Å mer ändringar på schemat. Egentligen skulle jag jobba 13 - 19.10 imorrn.. Men Sofie är fortfarande sjuk, så jag ska jobba 11.15 - 19.10. Skulle gärna velat haft lite sovmorgon, men gör mig inte så mycket. Hoppas det visar sig lite i lönen sen ba, hhöhö.
Efter jobbet imorrn blire en sväng på Power meet med Karin & Emelie och deras respektive, haha, så jag missar inte PM helt iaf. ^^,


Hejs
!

Nya headern

Sådära då! Den nya headern är uppe. Vad tycks? Dock blev det dålig kvalitet på den. /: Suddig ju. Vet nån i vilket format man ska spara bilden i, innan man laddar upp den? Vet att Sosso sa de till mig förut, men såklart har jag glömt..
Har massa småfix kvar att göra på bloggen nu bara.. Men det gör jag typ imorrn. =)

Nu blire sängen, sov sött !

RSS 2.0