Utgång igår

Jo det blev ju utgång igår. Drog till Geccobar runt 22.30, var dock skittråkigt där. :O Men Karin hade ju kul iaf. ;) Men jag och Jonas övertygade Karin om att vi skulle gå till Konrad istället. Stog i kö typ bajslänge.. Och framför oss stog nog drygaste blonda tjejen, undra vad de va för fel på henne.
Väl inne på Konrad träffa man iaf folk man kände igen, till skillnad mot Gecco.
Vi dansade lite och hade kuligt, sen lite innan 02.00 gick vi och köpte Subway.
Å jag undrar hur många ggr Karin ramlade under kvällen med sina höga skor, haha. Dom får du aldrig mer ha på fyllan!

Idag har jag och Jonas varit iväg och köpt Lustigkulla mat, jag tog Chickenbits, currysås o strips. Mums såhär när man är lite bakis.
Senare får vi se vad som händer, vi kommer nog bara ta det lugnt. 


Tre bilder kan jag bjuda på, höhö.




Böbbel !

Jag och Karin har bubblat  i bubbelbadkaret här hemma precis. Det var skööööönt. Höhöhö!
Snart ska vi laga mat med Jonas, sen ska vi skåla upp. Blir krogen ikväll. =)


Bad night

Jag och Jonas åkte tillbaka till Hallsta igår. Och usch vad jag sov illa inatt. Jonas sov nog lika dåligt. Jag somnade typ inte helt och hållet någongång. Klockan ringde 07.00, snooza i typ 20 min. Sen gick jag upp och gjorde mackor till Jonas. Han börjar ju faktiskt jobba idag. :) Jag hoppas det går bra, och att du inte somnar där, hehe.
Följde iaf med Jonas till bussen, sen gick jag hem och la mig framför tvn i sängen, och först då kunde jag somna.
Blir till att jobba ikväll, 17 - 21.15.

Böhööö !

Tjockisdagen

Blev en sväng förbi S-tälje idag med. Jonas skulle dona A-skattesedel på skatteverket. Vi köpte hem semlor också, dom va goa, höhö. 
På kvällen drog vi till Martin och tittade fotboll med han,  Erik & Maggie. Var typ Barcelona mot Lyon. :P Var faktiskt trevligt att se lite fotboll. 

Nu ska vi se på How I met your mother, som Jonas fått mig att se på. =)

Sleep gott!

Wall-e!

Det blev att se en film igår kväll, vi tittade på Wall-e, världens sötaste film! Se den. :)
 Idag har vi varit in till Södertälje, var ute efter en balklänning.. Men de affärer med balklänningar, som vi var in på, hade bara konstiga klänningar. Typ paljetter gånger tusen. Jättefult. xD
Köpte iallefall en grå långärmad t-shirt på HM. 
Sen solade vi en snabbis och efter det kollade jag på när Jonas & Martin tränade sina innebandykillar. 

Nu ska vi basta. 

Tjohejs!  


Snöigt värre!

Sitter hemma hos Jonas nu. Vi kom hit typ 22.45. Jag slutade jobba 21.15, då skjutsa vi hem Emelie och åkte direkt hit. Vanligtvis tar det lite mer än en timma att åka, men nu var det verkligen dåligt väder. När vi åkte på E20:n efter Eskilstuna såg vi tre avkörningar inom loppen på ca 2 km, illa. Snöade och var jättehalt.

Nu ska vi se någon film tror jag, eller så kommer vi somna, höhö.  

Gnatttttt!

Så äre!

Igår kom Jonas hit, fast direkt när han kom hit hoppade jag och Karin in i hans bil och så åkte vi till Västerås. Jonas hade en arbetsintervju på företaget finnmobil, och tro det eller ej, han fick jobbet. :O Så på torsdag börjar han jobba i V-ås! :D:D Då slipper jag sakna han hela tiden. :)
Jag köpte en ny vinterjacka igår också, en svart everest jacka. Himla skön, kanske inte världssnygg, men jag gilla den och de är det som är huvudsaken, höhö. Provade även en annan jacka, som var typ mest snygg och skön, men den va litelitelite för stor. ;(
På kvällen igår åkte vi till Sandra ett tag och titta tv och ba chilla. Dock kändes det som jag hade feber (å lite feber hade jag nog också) så orkade inte vara där så jättelänge.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag & Jonas ska nog ta en promenad sen iaf. =)

Ciaaaoooo!

Something

Har jobbat nu ikväll. Torsdag kväll har typ blivit "min" tid verkar det som, eller jag har jobbat torsdagar flera veckor i rad nu iaf. Drygt sen när jag har praktik bara, då kommer man ju inte hinna hem så att man hinner jobba. Tror iaf inte man kommer hinna det.. x(
Imorgon ska jag, Jonas & Karin till V-ås. Jag ska kolla efter nån vinterjacka på rean och tangentbord å mus till datan. Behöver egentligen bara ny mus, för denna är musknappen så trög på.. Men då kan man lika gärna köpa nytt tangentbord också, höhö. Sladdlöst skare va också.

Nu ska jag titta tv med min kära syster.

Pusshej!

Onsdag

Hade match nu ikväll.. Vill bara stryka ett sträck över hela den skiten. Så det pratar vi inte om.
När jag kom hem var jag trött och halvt irriterad över matchen, å var tvungen att plugga till provet imorrn. Usch vad jag var noll koncentrerad. Men fick väl in lite i huvudet iaf. Har prov i transport & spedition.
Nu när jag har pluggat känns det iallefall bättre, ett problem mindre typ, hehe. Kollade klart på veckans avsnitt av Andra avenyn nyss också.
Och oj, va mycket klockan var, märkte jag nu. Ska nog dra mig mot sängen snart.

Jonas är kärlek!

Sandrascaaary

Ajaj, detta såg inte hälsosamt ut. ÄT, KVINNA ÄT!! !


Gjorde denna bild jättesnabbt, därför det blev lite skavanker, höhö. =)


Sandrasöööt

Sitter på fotografisk bild lektionen nu. Gjorde precis om en bild på Sandra, visst ser hon kramgo ut? :D


Stopmotion

Här har ni youtube videon! Det är en stopmotion video som jag och Jonas hittade på som hastigast i söndags. Vi ville bara prova oss på idén och så. Vi ska försöka oss på lite längre och kuligare klipp av detta senare nångång.


Iriirriirirriterad på internetet, jaooowww

Gah, mitt internet är cpsegt. Kollade nyss på 13 minuter av Andra avenyn på svt's hemsida. Laggade som fan så stängde ner skiten. Får la kolla på det en annan dag, eller typ senare ikväll eller nå.
Nina har halsfluss också, hon får bannemig inte smitta mig. Inför lovet och allt.

Jaja. Håller på att ladda upp ett klipp på youtube nu iallefall. Har inte helt koll på youtube, men så småningom, när jag fått upp videon, så lägger jag upp klippet här på bloggen också. 

Tjohejsan
!

Inte många dagar..

Är slut i kroppen nu, på ett skönt sätt. Har tränat innebandy ikväll. Spelade lite forward (är vanligtvis back), men det gick bra. Mycket roligare att göra mål ju, haha.
När vi satt på engelskan idag kom vi fram till att det inte är många dagar kvar i skolan kvar till studenten. Inte många alls faktiskt. Nästa vecka har vi sportlov, mumsigt skönigt. Veckan efter det går vi ut på praktik, där vi är i 9 veckor framåt. Efter det är det typ 5 veckor vi har kvar i skolan. Lite ju.
Jag ska förresten ha praktiken på Lagerhaus i V-ås. Skulle aldrig pallat någon klädaffär eller mataffär. Roligare med prylaffär, höhö. Vettefan hur det kommer bli med att åka buss/tåg varje dag heller. I hela mitt liv har jag haft högst 10 min gångväg till skolan. Haha, så jag är bekväm av mig.

Nu ska jag försöka slutföra Del B i uppsatsen om myter i svenskan.

Pussipuss


Gummianka

Söndag igen. Här kommer en sammanfattning av helgen:

Fredag
Karin & Emelie ville ha med mig och Jonas på krogen, men ingen av oss kände för det. Vi åkte istället, som planerat, in till V-ås och åt på Jensens och tittade på bio, ”I taket lyser stjärnorna”. 98 % av den fullsatta biosalongen bestod av 15 åriga tjejer, sen var det Jonas, jag och typ 3 killar till, haha. Men jag ville ju faktiskt se den filmen, eftersom jag läst boken. Sen tyckte jag att filmen var bra också. Brukar vara svårt att göra en bra film efter en jättebra bok, men dom hade lyckats med denna.

Lördag
Match idag, mot Rönnby. Vi spelade på riktigt bra. Dom ligger 2a i serien, och vi 6a (>_<) Blev bara 2-1 till dom. Vi var nog bättre än dom ändå, och speciellt bra i vårat lag var Anya som stod i mål, efter bara så några träningar som målvakt. Efter matchen gick jag och Jonas ner och sola. Sen åkte vi upp till farmor & farfar, farfar fyllde år. Grattis till han!

När vi hade varit där så åkte jag, Nina & Jonas ut till Emils grav. Ett år sen din dödsdag, saknar dig jättemycket. Vi tände ett ljus trots att det stod många där. Hoppas du vilar i frid och har Anton vid din sida, bror. <3

Söndag
Tog en promenad med Jonas tidigare. Nu ikväll har vi provat oss på att dona stopmotion video, lägger upp här på bloggen sen om vi får ihop något roligt.

Fredag den 13:de

Just ja, det är fredag den 13:de idag. Creeeepy. Dock tror jag det inte händer något speciellt, fast man ska väl inte säga för mycket. ^^
13.44 kommer Jonas tåg in på station i Kolbäck, så ska hämta han då. :) Ikväll har vi planer på att åka in till Västerås och äta på nå gott ställe, för att sedan dra oss till bion. Vet inte vilken film vi ska se än, men de visar sig väl, höhö.
Nu ska jag ta en liten dusch.

Heippa !

Powernap for sure

Tog precis en powernap, har varit trött hela dagen så när jag kom hem la jag mig i sängen framför nickelodeon och somnade. Mest mycket skönt var det. Sov lite mer än en timma, mer vågar jag inte, då kanske jag inte kan somna ikväll.
09.10 gick bussen imorse till Mälardalens högskola i Västerås, dom hade en mässa och föreläsningar om skolan och programmen. Stor skola var det, näst största i Sverige tydligen, men sina 15 000 studenter. Mycket ju.
Vi tittade på föreläsningen om ekonomprogrammet, typ det enda som jag skulle vilja plugga vidare till, tror jag. Men det verkade inte så frestande ändå. ^^
Nu ska jag dona lite käk. Ska iväg och jobba 17.00.

Imorrn efter skolan kommer min bejb, saknar dig faktiskt!

Pusspuss!

Det är nice

Min lönespec kom idag, 5 399 kr fick jag efter skatt. Fett niiiice säger jag. :M Dock ska jag lägga undan några tusen av de och spara till något bättre tillfälle. Har ju planer på att tatuera mig inom en snar framtid, bland annat.
Har tränat ikväll, innebandy. När jag kom hem därifrån gick jag ner till solariet och solade 30 min. Jag känner mig mycket fräschare när jag har färg.

Förresten har jag lekt vuxen och skaffat mig ett eget medlemskort på Coop, deni. 

 

Pluggiplugg

Sitter och lyssnar på Enya nu, så avkopplande musik. Har pluggat nu ikväll, otroligt nog. Gjorde klart svenskauppsatsen om tre texter ur antologiboken. Sen hade vi fått ett gammalt skriftligt nationellt prov i svenskan också, blev klar med den första delen nyss. Nu har jag bara den sista delen kvar, som arbetstiden är beräknad till fyra timmar, segt. Men det gör jag nån annan dag.

När Jonas kommer hit ska han förresten bli SkkKUmmMmaD av mig! ;) För då ska vi nämligen bada i mitt bubbelbadkar med nytt badskum som mamma köpt, luktar choklad och blir sjukt mycket skum av det. Hihihii!

Ooooold pics!

Har suttit och kollat igenom lite gamla bilder..

Sommar 2005, (15år) Haha, då var det cambilder som gällde.


5 Nov 2006, (16år) liten man varit.


9 juni 2007, (17år) gillade den där hårfärgen. Lite blandat sisådär.


27 Okt  2007, (17år) Trivdes i den frillan också. Hade bruna linser här också, dock syns de väl inte så mycket pga att jag fick röda ögon på bilden.


20 mars 2008 (18år), inför första krogenrundan. Smmaaal...


Och såhär ser jag ut nu. Lite man förändrats genom tiderna.


Helgen och idag

Fredag:
Twinsen Bella & Mickis fyllde 18 år. Grattis! Drog på förfest hos dom, åt lite tårta och så. Efter öl-spel och Sanning & konsekvens spel drog vi ut på krogen, blev Konrad. Heltrevlig kväll med er.

Lördag:
Tog det lugnt hela dagen med min älskade Jonas. Tv-tittande och kebab- & glassätande blev det mot kvällen. Vi tittade på Braveheart som gick på 6an. Hade iofs sett den för jättelänge sen, dock hade jag glömt bort slutet, att huvudpersonen dog. Såna slut hatar jag.

Söndag:
Jobbade 16.00 - 21.15, äckligt stressigt blev det till och från. Förstår inte hur dom planerar ibland.

Måndag:

Hade studiedag idag, så Jonas stannade tills idag. Innan jag skjutsade han till stationen i Kolbäck så åkte vi och tog lite bilder. Fast vi hann typ ta jättenågra bilder innan vi åkte till station.
Nu ikväll har jag tränat.


Jättefin bild Jonas tog på en del av båtbryggan vid Skantzsjön.
 

Krossad glasruta vid station i Kbk, taget av mig.



Jonas <3


Stor, så stor

Efter att jag donade i garderoben idag så följde jag med mamma ner i tvättstugan. Är verkligen på tiden att jag ska lära mig dedär. Vilka kläder som kan tvättas i vilka grader, och vilka färger som kan tvättas tillsammans.

När maskinerna var startade så åkte vi ut till kyrkogården, till Emils grav. 5 februari var din födelsedag, du skulle fyllt hela 22 år. Saknaden efter dig är stor, så stor. Ibland känns det fortfarande inte verkligt, att det är som det är. När man tittar på gamla bilder som är från dåtiden.

Hoppas du har det bra på andra sidan älskade bror. <3


Rensa garderoben

Hade transport & spedition idag. Vi fick reda på provet som vi hade i tisdags. Jag fick VG, så ska sikta på ett VG i slutbetyg på den kursen. =)
När jag kom hem tänkte jag antingen plugga (har en del att göra, två svenska uppsatser, projektarbete och restuppgifter), eller så tänkte jag städa garderoben.
Orkade inte plugget så tog och rensade och städade ur garderoben. Så nu ser det mycket bättre ut än innan. Det är himla skönt att ha garderob som man kan hänga upp lite av kläderna i. I huset hade jag typ alla kläder i byråer.
Blir jobb ikväll, 17.00 - 21.15.


Fotåschååp

Börjar som vanligt 14.05 på onsdagar. Rätt segt faktiskt, man sover jättelänge för att sedan gå i skolan hela eftermiddagen. Slutar 16.50. Sen var det innebandy 18.00 som gällde. Fick ont i huvudet precis innan träningen så tog en ipren. Dock hjälpte den inte så mycket, kände fortfarande av det huvudvärken på träningen. Men det gick bra ändå. Tror jag hade ont i huvudet för jag inte hade ätit något riktigt under dagen. Bara frukost och sen macka efter skolan.

Sista lektionen var fotografisk bild. Och där ska vi ha ett eget projektarbete. Så läraren förklarade lite om det och så. Jag tror jag ska skapa olika "overkliga" photoshop bilder. Det är det jag kan tänka mig nu iaf. Har ju gjort några såna förut.

Bland annat denhär, som jag gjorde i somras typ. Lite häftig va? :D

Läsa sig lite bok

Tro det eller ej, men nu känner jag för att lägga mig och läsa bok. Det blir någon av berättelserna ur boken 'Allt kan hända' av Stephen King. Hoppas de är bra.

Godnatt sen!

Rubrik? Ska de va så svårt

Skolan började 08.45 med Fotografisk bild. Satt och typ gjorde ingenting. Efter den var det prov som gällde. Gick brabra.
Efter skolan drog jag och Emelie till gymmet. Var väl där i lite mer än en timma.
När jag skulle cykla hem därifrån mötte jag Nina. Vi cyklade upp och hälsade på farmor & farfar istället för att åka hem.
Mamma & pappa kom också upp dit. Pappa åkte bil, så när jag skulle hem så fick han ta cykeln, så tog jag bilen hem istället. Höhö.
När dom kom hem igen sen så åkte jag och mamma till Åsby trädgård, gick och strosade lite. Efter det åkte vi upp och hälsade på moster Arja. Vi kom precis innan dom skulle äta, så vi fick ta oss en tallrik och slå oss ner. Pastasallad, jättegott!

Nu ikväll hade jag planer att se på Andra avenyn som börja 21.00 på 1an. Dock somnade jag till Shear Genius i typ 40 min. Så jag missade 15 min av Andra avenyn. Men nu har jag iaf tittat på avsnittet på svt:s hemsida.

Nu blir det veckans avsnitt av Gossip girl.

Goodbyeee!

Videon från Sälen!

Sådär, nu är den uppladdad. Jag har aldrig redigerat film förut, så kanske inte är den bästa. Men här är den. =) Kommentera gärna!




Strax mina vänner..

Idag gick jag på min första svenskalektion denna termin. Har alltså inte varit på någon svenska sen innan jul, usch så duktig man är.
Efter skolan gick jag hem och fortsatte med redigeringen av det vi videofilmat i Sälen. Drog på träning, sen hem igen och slutförde filmen. Nu håller jag på att ladda upp den på youtube, så strax mina vänner, får ni se den ca 8 minuter långa sammanfattningen av vår Sälenresa. ;)
Läste igenom lite inför provet som vi har imorrn också. Transport & Spedition. Jag fattar typ det mesta, så om jag inte får G så är det nått som är fel. Höhö.

Baj !

Hemma igen

Nu är jag hemma efter en helg hos Jonas. Tog tåget som gick 20.19 från Nykvarn, och hade vi kommit litelite senare till station hade jag missat tåget. ^^ Men det gjorde jag inte. Byte av tåg i Eskilstuna, kom in dit 20.52 och mitt tåg till Kolbäck gick 21.52. -.- Så satt på station där i en timma. Pratade först en lång stund med syrran i telen, sen ringde jag Jonas också. Visade sig att han blev orolig när han inte fick tag i mig på telen. (A) (Tydligen vill min telefon säga "Abonnenten du söker kan inte nås förtillfället.... " om jag pratar i telefon med någon annan.)
När jag satt där i väntsalen på station var det samtidigt någon uteliggare där, och han pratade för fullt.. med sig själv. "Ja, jag har då aldrig varit förälskad" m.m. Uh, sånt är ju läskigt.. Som tur var det fler folk där inne.
Var i Kbk 22.14, mamma hämta mig därifrån.

Förresten tittade vi bio igår. Jag, Jonas, Martin, Erik & Maggie. Dock mådde jag jätteilla. Så var väl inte direkt social. Menmen, vi tittade iaf på "The Unborn". En väldigt konstig skräckis. Och nog hade den "hoppa-till-scener" också. Flög nästan ur stolen nångång. ^^

Nä, nu ska jag försöka hitta på något, vad det nu skulle vara. Kommer ändå inte kunna sova på ett tag.

Ciao !

RSS 2.0