kissungar och 6 månader

Tjo tjo!
Sitter och donar med en ny header nu. Känner för att byta ut denhära designen. Höhö.

Idag på jobbet blev jag rätt förvånad.. Eller aa.. En unge, kanske 4 år, kissade på sig. Då kom morsan fram och sa "Oj, det hände visst en olycka".. Sen gick hon iväg en bit med ungen och började byta om henne, mitt i butiken lixom.. Hmm ^o). Å  ungen gick runt i hela butiken innan mamman bytte på henne, så blev kiss spår överallt! Borde inte morsan då erbjuda sig att torka upp de?.. Nä, det gjorde hon inte. Konstiga folk det finns alltså. Kan inte ungen hålla tätt, sätt en blöja på na!

Å från en sak till en annan... Idag har faktiskt jag och Jonas varit tillsammans i 6 månader. Det ni. =) Ett halvår sen vi var i Sälen alltså. Jag tycker tiden går jättefort, lika långt tillbaka dit, som det är till nyår igen. Huuh, snart är de vinter igen, vill ju ha sommar mest hela tiden, haha. Iallefall så gillar jag min Jonas, hihi. Å på lördag (efter golftävlingen) tänkte vi hitta på något mysigt. Antingen så ska vi bara ta det lugnt, laga good mat och bara vara eller så följer vi med Sara, Martin m.m. till Grönan och ser på sommarkrysset. ;D
Älskar dig min bejbi. :)


Heipppa!



lagerhaus för hela slanten

Tog bussen in till stan 10.00, var inne typ 25 över så hade lite tid att fördriva, började ju 11.15. Först gick jag in på VL och köpte 10 resor till mitt busskort. Uh, jobbigt att köpa såna tråkiga saker ju. Sen gick jag till Gina, provade lite stuffs och köpte två toppar. Det är lätt att spendera pengar på kläder, eller vad säger ni tjejer? Haha.
Å på jobbet fick jag reda på att Sofie är sjuk, så blev lite ändringar på schemat.. Blir att jobba till 19.10 hela veckan. >_< På onsdag skulle jag egentligen slutat tidigt, så man kunde sola, gå till arbetsförmedlingen osv, men nä. Fast ska väl inte klaga egentligen, får ju pengar. Höhö.

När jag och Karin jämförde hur bruna vi var när vi var vid Lisjö
:
Karin pekar på sin arm: "Arbetslös."
Karin pekar på min arm: "Inte arbetslös."

Ni kan ju gissa vem som var brunast, haha!

Fast helt blek är man ju inte. Bjuder på denna konstiga bild. xD


hottiehottie helg

Har blivit sol och bad i helgen! Både igår och idag har vi varit till Lisjö. Igår kom vi iväg runt 12.00, var faktiskt inte speciellt mycket folk där då. Idag kom vi iväg senare, runt 13.30 eller nå. Då var de jättteeemycket bilar, folk också då såklart. ^^ Men det var nice ändå. Å lite färg har man allt fått.
Igår mot kvällen åkte jag och Jonas till Strömsholm golfbana och stod och slog lite. Till en början gick det skit för mig, blev så jäkla irriterad. Men försökte göra på andra sätt osv, å dom sista slagen jag slog blev riktigt bra. Höhö.
Nu ikväll ska jag och Jonas bara tare lugnt.. Jobb imorrn och hela veckan!

Ciaoooooooo!

kortis inlägg

Ännu en dag på jobbet avklarat. Snart kommer Jonas hit, eller han åker snart. Så om nån timma är han här. =) Hmm, har inte så mkt att skriva, haha. ^^ Bjuder på en bild istället.

Om håret ändå var sådär rött. /: Nu är det ju typ mellan rött å brunt, känns de som ibland iaf. ^^ Funderar på att blondera det en nyans, så de blir typ nå ljusröd, orange eller nå. Låter inge fint, men kan nog bli lite coolt !

Sol sol sol

Man blir ju nästan deppig när det är så himla bra väder, iallafall när man ska jobba hela tiden. Jag vill också vara ute och sola! Har junte fått nå färg alls nu i veckan (förutom kanske jätteliiite i måndags).. Imorrn vill jag iallefall SOLA JÄRNET! Så det hoppas jag att du också vill Jonas. ;D

PUsstjohej!

Rix FM blevre

Efter jobbet blev det som sagt Rix FM festivalen. Låter rätt överdrivet att säga "festival". Det är ju inte i närheten av Hultan eller så. ^^ Träffade Karin & Emelie direkt när jag slutade. Visste inte att allt, alla stånd (höhöhööö) och såntdärnt skulle hållas bara inne i city.. Förra året var det ju ute vid Löga, vilket jag tyckte var bättre. Den stora scenen där Rix FM är i år, är på torget vid statshuset. Var ju mysigare när de va på ängen..
När vi gick runt där och kikade lite blev jag konstigt nog sugen på öl, haha, skitkonstigt då jag aldrig varit nån ölfantast. Om dom andra också skulle viljat, så skulle jag gärna ha satt mig inne vid öltältet och tagit en bärs! Men dom ville inte. xD Sen så tittade vi ju såklart när några upträdde på scenen, bland annat Erik Hassle, Starpilots, velvet och Janet.

Vääääldigt uttjatade låtar, ja! Haha



Rix FM festivalen

Idag jobbar jag 13.00 - 19.10. Direkt när vi har slutat ska jag gå och leta på Karin & Emelie. Ska på Rix FM festivalen. =) Kommer nog bli riktigt svårt att hitta dom där, brukar ju vara så sjukt mycket folk.. Höhö, vi får se hur det går.

På lördag nästa vecka har jag tagit ledigt från Lagerhaus, då ska jag istället vara med på Jonas släkts årliga golftävling, haha! Kommer bli roligt. :) Tråkigt att vi missar power meet bara. /: Glömde helt bort att det var den helgen.. Menmen.

Nu måste jag dona och gå till bussen =)

Hejdåhej!

trött onsdag jahoo

Jobbade mellan 11.15 - 19.10. När man jobbar på Lagerhaus står man ju typ hela tiden, och det märks att jag inte brukar göra de. ^^ Blir ju skittrött i benen, haha. Men man vänjer sig efter ett tag. Som när jag hade praktik där i 9 veckor, hehe.
Var jättetrött imorse när jag skulle vakna.. Sov jättekonstigt inatt.. Vaknade runt 6 och tänkte att jag kan ju vara vaken, för ska ändå upp snart.. Men vaddå snart, 09.00 skulle jag gå upp. ^^ Somnade iaf om sen. Sov nog kanske dåligt för att jag hade en bökandes syster bredvid mig också... Hon somna i min säng å jag orkar inte väcka å säga åt henne, hon blir sååå sur då. Haha.
Nu håller jag på att rensa lite stuff på datan, har bara 11 gb ledigt, och det är 149 gb från början. Så blir att bränna ut bilder på en/flera cd:n samt att radera onödigt jox. :P

Detta måste va mitt absolut neutralaste ansiktsuttryck ^^


Vattenpipa

Drog till Fille nu ikväll med Elin. Kom rätt många dit efter ett tag. =) Kul att göra nå istället för att bara sitta hemma. :P Blev att röka lite vattenpipa. Var riktigt längesen jag gjorde det. Å Filles pipa var ju inte direkt i toppskick, blev att tejpa den lite överallt, haha.
Sosso, Elin & Anders kom fram till att dom skulle åka till Lisjö imorrn... Vaddå att man vill följa med.. :( Sosso var där idag, hade tydligen varit jättevarmt i vattnet, och hon hade fått jättemycket färg också. Jag vill också! haha. Blir att jobba istället, yäy. Gött att dra in pengar iaf. ;P

Bjuder på lite halvkassa mobilbilder. ;P



Denna uppfinning skulle Fille ta patent på. ^^


Sol sol sol!

Mums på vädret, eller vad säger ni?
Gick upp vid 11.00 idag, orkar inte sova bort hela dagarna när det är fint väder. =) Åt lite frulle med syster, sen gick vi ut och solade ett tag. Fast inte speciellt länge, Nina har inge bra tålamod till att bara ligga där, haha och jag vill inte ligga där själv. Vi cyklade istället upp till farfar och hälsade på han och vovvarna. På vägen hem svängde vi förbi kinan (som vi kallar den) och köpte kinamat. Fast nu är det nog thaimat där, hmm.. Vet knappt vad skillnaden är, men gott är det iaf! Vi köpte med oss en dagens hem, 55 kr! Och den kan jag och Nina dela på och vi blir jätteeemätta.
När vi hade tryckt i oss maten gick vi ner på byn och köpte glass och toapapper. Haha, lät så himla kul när nina prata i tele när vi stod i kö "Vi är på affärn och köper skithuspapper", mamma, som hon prata med, hörde inte va Nina sa så hon upprepa typ massa ggr. ^^

Det här är armbandet jag fick av min bejbi. :) Det står "Jonas" på utsidan.

Och "Linda" på insidan. :)

Midsommarhelgen

Känns som helgen har varit jättelång, värsta skönt ju. Tänkte ta och sammanfatta den lite nu. =)

Fredag, midsommar:
Jag och Jonas åkte in till Södertälje rätt tidigt, vi gick till affären där Jonas hade köpt min studentpresent, ett  armband. :) Det var lite långt, så dom fick korta ner det. Sen gick vi hem till Sara & Martin. Blev att förkröka lite där innan vi drog ut till en fest lite utanför S-tälje. Det var trevligt där. Dock började jag må dåligt rätt tidigt, så slutade dricka runt 23.00 eller nå. Men kvällen var skoj iaf!

Lördag:
Jag & Jonas sov lääääääänge! När vi väl hade pallrat oss upp så frågade hans föräldrar om vi ville med ut och spela golf! Jag hade aldrig provat det, men vi hängde med. =) Och kan säga att det faktiskt var riktigt roligt, haha. Avslappnade sport. Å jag slog faktiskt Jonas i en bana, helt otroligt då han har spelat i flera år. ;)

Söndag:
vi åkte in till S-tälje. Jonas hjälpte Martin att coacha hans fotbollskillar i deras match medans jag och Sara satt bredvid och hejade på ungarna. Kul match iaf, var skoj att prata om motståndarlaget, då typ alla var feta och dom va sponsrade av max, haha. Efter matchen åkte vi och handlade, vi lagade tacos tillsammans, mums vare. =) Sen kollade vi på american psycho 2, och ja, det var en psykfilm. xD

Förresten så var vi på bio i torsdags. Såg Baksmällan och kan verkligen rekommendera den filmen! Den var hur kul som helst! :D Alla satt och skratta i biosalongen. Se den!

Midsommarafton

Tjuuuue! Sitter hemma hos Martin & Sara nu. Sara är dock inte hemma och killarna kollar fotboll. Helt inne i skiten är dom, haha. Senare är planerna att dra ut till en som bor lite utanför S-tälje och parta där. Men vi blir nog kvar här ett tag till. 
När jag och Jonas vaknade imorse sken solen, tänkte att de kanske blir bra väder trots allt. Men nejnej, när vi satt på bussen in hit till Södertälje så började det regna och hagla (Y). Sen har det regnat riktiga skurar till och från, men solen har tittat fram också. Nu är det sol, bra de iaf. Men rätt mysko väder faktiskt. ^^ 
Nu ska joina dom andra.

Ha en trevlig midsommar!

Into the wild

Tittade precis på filmen "Into the wild",  en äventyrsfilm på tre timmar. Handla om en kille som är trött på verkligheten typ. Han reser iväg utan pengar och lever i vildmarken. Den var bra. =) Fast gillade dock inte slutet. Hehe.
Jonas är på jobbet nu, men som tur är så jobbar han inte hela skiftet eftersom det är midsommar imorrn. Så han kommer hem inom en timma hoppas jag. Då blire pizza tror jag! Yummie. ;)
Tidigare pratade Jonas med Martin om att åka till Heron City ikväll och titta på bio. Vi får se om det blir av, skulle vara skoj iaf. =)


Ligger och slöar

Nu är jag hos Jonas. Ensam, huhu. Eller helt riktigt ensam är jag väl inte, hans föräldrar är ju hemma. :) När jag kom hit så blev det en macka framför tvn i vardagsrummet. Å nu har jag förflyttat mig till Jonas säng framför bärbara datorn. Hehe. Jonas föräldrar gav mig studentpresent också, 400 kr. :O Dom ska ju inte skämma bort mig! Men tack så mycket ändå. :)

Förresten så åkte jag in till V-ås innan jag åkte hit. När jag kom dit så tänkte jag växla en 20a till två tior, så jag kunde lägga in min väska med packning (den va jättetung) i förvaringskåp .. Gick in på Pressbyrån för att växla. Var vääärldens längsta kö.... Sen är det en som jobbar som bara står och plockar upp varor? Hon ser väl att de är mycket folk. Cp. Vadå prioritera kunderna minst, så kändes det iaf. Sen vare en kund som upptäckte en plastbit i sin korv, mums va? Uhh.. Iallefall, när jag hade stått där i kö länge å äntligen kom fram så fick jag inte ens växla... >__< Dom bad mig gå till Waynes café (där ville dom inte heller växla) och till SJ:s resebutik, å dit orkade jag inte ens gå. Så blev att konka runt på min feta väska.
Men jag lämnade tillbaka klänningen iaf, och köpte istället två par skor på skopunkten. =)
Såhär ser dom ut:
Gillar´om!

Och domhär, fast i svart. =)


Blev inte att skriva in sig idag ne

Gick ner till Arbetsförmedlingen med sosso (som btw inte ville ha klänningen). Där var det ju inte lite folk kan jag lova! Smockat typ, haha. Visade sig att man skulle ha med sig sina betyg och så, och det hade ju inte jag. Så jag gick lika fort, blir att gå ner dit en annan dag istället.

Ikväll ska jag åka till Jonas. :) Blir där till typ måndag tror jag. Men innan jag åker till han ska jag nog åka in till V-ås och lämna tillbaka klänningen.. Sen åker jag direkt med tåget därifrån till E-tuna och sen vidare till Jonas. Dock jobbar han när jag kommer, (kvällsskift 15.30 - 01.30) så hans mamma får hämta mig på station, hehe.


Och jag gillar att bloggen cpar sönder när man ska "spara & publicera" ett inlägg. >____<

Gymmäääth!

Blev gymmet dårå, var bra längesen man var där. ;s Dålig man är. Fast har iofs varit en massa med skolan och studenten. :P Emelie frågade mig igår om jag ville hänga på. Så vi möttes utanför 10.00. Hurtigt va? Skippade sovmorgonen å allt, haha. Kom ju även på att jag är lite förkyld, klyftigt. Haha, men det är nog ingen större fara. Är bara snorig och hostar till och från.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag till Sosso. Hon ska prova min klänning. Efter det ska vi gå till arbetsförmedlingen. Ska skriva in mig. Alla säger att det är lika bra att göra det, så gör väl det. Haha, fast jag fattar inte riktigt varför, då jag har två extrajobb. Men lär väl få reda på det när jag är där.

shopping blevre

Jo, det blev ju lite shopping idag också. Var kul att shoppa, känns som det var riktigt längesen man ägna typ en hel dag åt det. Hehe. Åkte in med 12.00 bussen med Sosso & Elin. Hem tog vi 17.30 bussen. =)
Det jag köpte var:

Klänning från H&M, 79:- på rean.

Topp från H&M 149:-, Jeanskjol från Vero Moda 259:-, Halsband från JV Accessory (gamla Ragazza butiken) 100:- (ser helt kompakt ut på bilden^^)

Fastnade för halsbandet direkt, tycker det är urgulligt, haha.


Köpte även en tajt svart klänning från H&M, men nu har jag kommit på att jag egentligen inte vill ha den.. Så antingen ska jag lämna tillbaka den, eller så ska Sosso köpa den av mig, hehe.

Myra?

Uh, kröp precis en myra (?!) på min vägg. Lagom konstigt då jag bor på fjärde våningen. Hmmm. Iallefall så tog jag mig modet och skulle mosa den lille rackaren i papper.. Å sagt som gjort, tog pappret och mosade den... Trodde jag ja, den låg ju inte i pappret när jag öppna det igen. :O Å inte är den nån annanstans heller. Så känns typ som den kryper nånstans på mig.. Usch, typ som de sticks lite varsom å man tror att det är den som bits..


Näätthii nätt

Förstår inte ens varför jag sitter här egentligen, gör ju typ inte ett skit. :O Man sitter ju bara och slösurfar runt. Så nu blire bingen. Är trötttttt. Hehhheh.e ee eee

Sovgottigott!

så äre

Blev en sväng till Amelie. Hon, jag, Elin, Karin, Anya och Sosso satt och spelade poker. Tog typ två groggar också, kändes inte så värt att dricka nå mer, för vi drog hem relativt tidigt. Å tydligen vare bara jag, Elin och halvt Amelie som skulle dricka. Men det var iaf trevligt att hitta på nå. =)
Nu blire ba att gö typ inget, sitta här och sega innan man ska lägga sig. Å imorrn blire en sväng till stan. Shooopppa! Iallefall lite.. Om det blir Hultan så kan jag inte shoppa nå mkt, då måste jag spara pengar. /; huhu. Menmen, får se hur de blir.

PUssS & KrAm pÅå AllLa sÖTa baRn!

Hultan rultan

Jag upptäckte nyss att jag är ledig från Lagerhaus nästan hela tiden när Hultsfredsfestivalen är, skulle vara sjukt roligt att åka dit! Pratade med Jonas om det nyss, han är också sugen. Å pengar har jag också, för tillfället iaf, haha. Nu blev jag sugensugensugen på de. Haha! Var ju så skojigt förra året.
Är det någon som ska dit iår? Eller nån som vill följa med?! :D


Coopmöte

Var på möte med coop och alla sommarjobbare idag. Totalt är vi 10 st sommarjobbare. Vi fick massa information, både sånt som varit gammalt och nytt för mig. Bra att gå igenom. =) Dock blir det inte så mycket coop nu på ett tag, ska ju jobba på Lagerhaus till vecka 29. Men efter det blir det coop som gäller. Fast kanske blir nån strötid på coop innan. Rätt nice med två jobb. (A) Höhö.
Senare blir det kanske att hitta på nå med Elin & Sosso. Dom ville styra upp nå, och jag har ändå inget att göra. :P


Trött som en gnu? ja

Kollade på "Privileged" för ett tag sen, gick 19.00 på 5an, det är en ny serie som började idag. Handlar om en tjej som vill bli journalist, men får sparken från sitt jobb på en tidning och får istället bo hos en rik familj och hjälpa döttrarna med skolan typ. Verkar bra av de jag sett. Somnade dock en liten stund efter andra pausen. xD Skapligt trött kan jag lova. Så blir att sova relativt tidigt idag tror jag. Jobbet gick btw prima idag, dock gick tiden långsamt, hehe.
Nu frågade Tai mig om jag var sugen på att partaja, haha. Fast skippar nog det, skulle somna på direkten. ^^
Nä, ska nog försöka gå å och lägga mig snart faktiskt, ba hoppa ner under det stora täcket, bland kuddarna. Låter himla lockande, visst?


skjuts

Får skjuts in till Lagerhaus idag, skööööööönt. Blir nog hämtad också, förhoppningsvis. Så jag slipper sitta och vänta på station hur länge som helst. Hehe. Trött är jag också, huhuhu.
Nu har jag inge mer å skriva, kul inlägg va?

Ciaaaooo

time of your song

Tjulu lu lu! Jobbet gick brabra idag. Fick dock vänta på bussen en timma när jag skulle hem också, segt. Känner inte för att åka bil heller, den skulle väl gå sönder på vägen dit eller nå. ^^ Typ.
Nu ikväll har jag typ inte gjort ett skit. Bara suttit här och ta't det lugnt. Imorrn är det 11.45 - 16.15 som gäller.

Här kommer lite bilder från bröllopsfirandet som hölls i farfars hus:

Förstår ni nu vad jag menar med mumsig mat?! haha :D



Här är paret. =) Försökte få bort all bakgrund, men blev inte direkt bra.

Lagerhaus!

Nä nu är man ju lagom trött assååå. Jobbar på Lagerhaus från öppning till stängning, alltså 09.50 - 16.10. Ska möta Anna utanför 09.30, eftersom jag inte har någon nyckel in. Det som är lite bajsigt är att det inte går någon buss eller tåg som passar det, så jag måste ta 08.00 bussen in. >_< Blir att sitta på station en timma dårå. Kanske tar en liten promenad, om jag orkar.
Nu måste jag röra på mig. Wish me luck .:)

Pusssss

Grattis till bröllopet

Idag var jag på bröllop, kusin Jonas och Natta gifte sig. Så blev att äta och fika med några från släkten på bådas sida. Jättegod plockmat hade faster Vivi fixat, mums!
Förutom det har jag inte gjort nå speciellt. Sov till 13.30 typ, skitskönt.
Lite pics från dagen får ni sen.
Nu ska jag sova, blir att jobba hela helgen på Lagerhaus. :)

Jo just ja, gillar Jonas (pojkvän Jonas dårå) lite också. ;) <3

Sov sött sweeetisar!

fyfan va vi är bra!!!

För jag har tagit studenten! Och hur var dagen då? Typ helt underbar! Hade så himla kul. Det allra roligaste måste ha varit på vagnen, sista ggn alla var samlade och alla bara röjde hur mkt som helst. Helt underbar klass har jag iaf! Eller ska man säga hade? Kommer iaf sakna er.
Vid 07.00 var nästan alla hos Emelie E, åt frukost tillsammans, det var mys. :) Sen blev det att gå till skolan och fotas. Efter det blev det mösspåtagning ute och sen samlades alla i matsalen och åt. Samtidigt var det underhållning och utdelning av stripedium osv. Och tro det eller ej men jag fick ett "Premium" (står det iaf längst upp). ^^ "För goda resultat i karaktärsämnen inom Handelsprogrammet i Kantzowska gymnasiet har tilldelats Linda Jansson" Förstå att jag blev förvånad.. Helt paff, haha. Fick ett presentkort på 500 kr på Bokhandeln. Det är alltid uppskattat.

Just ja, mitt öga också! Ni skulle sett det.. Jätteläskigt. Ena pupillen var skitstor, även fast jag var ute i solen. Den ändrades lixom inte i storlek fast den ska göra det i olika ljusförhållande. Så jag gick med en liten pupiller och en stor. ^^ Pratade med en läkare i telefon om det och hon trodde att det berodde på att jag hade kommit i kontakt med någon blomma. Att de skulle försvinna av sig själv. Fast om jag skulle fått ont i huvudet, blivit illamående och spytt så skulle jag söka akut hjälp för då kunde de va hjärnblödning. Känns ju kul om de skulle va de. Men de va de antagligen inte, nu är det som vanligt igen.

13.00 sprang vi ut! Vilket tryck det var när alla skulle springa, haha. Sen stod vi alla där och skrek ett tag innan vi leta på våra närmaste och hälsa på dom. =) Sen blev det vagnåkning! Så himla kuuuuuuul! Vi åkte två varv runt hallsta, men vi ville åka mer, haha.

När vi hade åkt klart blev det hem och äta tårta med familjen och släkten. Presentöppning också, hihi. Fick olika smycken och pengar. Tack så mycket!

På kvällen var Qvarn ett måste, typ alla som tog studenten var där. Helkul kväll!

TACK ALLA UNDERBARINGAR FÖR DENNA DAG!





Snyggt va?


Lite morgonsnackis innan studenten

Nu är jag så gott som färdigdonad. Ska snart till Emelie E på champagnefrukost.. Utan champagne... Eller iallefall utan alkohol.. Har blivit mycket strängre på skolan om att vara alkoholpåverkad där, så känns inte ens värt att dricka bara lite, för förstå om man blir utsläng. Wohoho kul att inte få springa ut lixxxxom.
Å inatt kunde jag inte sova för fem öre! Gick å la mig efter 00.00 nångång.. Låg där och vände  å vred på mig. Fyfan asså.. Tankarna om studenten och allt möjligt sprang runt i huvudet på mig. Fast jag var trött så kunde jag inte somna. Så blev typ sjukt irriterad på mig själv å jaaa.. Jätteirriterande. Men lite efter 03.00 så gick jag å la mig i Ninas säng (hon sov inte där) å då kunde jag somna efter ett tag. Sen ringde klockan 05.10 (Y).
Men det är bara att ta nya tag, för IDAG TAR VI STUDENTEN!!

Morgonprommis

Försökte gå upp relativt tidigt idag. Ställde klockan på 10.00 å va uppe 10.20. Gick på en promenad på 20 min innan frullen då. Man känner ju verkligen att man inte har samma energi innan frukosten som efter frullen, eller ett tag efter lunchen. Men det var iaf skönt att komma ut ett tag.
Tänkte att jag går upp tidigt så jag är trött och kan lägga mig relativt tidigt ikväll.. Blir ju att gå upp skittidigt imorrn. ;p
Och Jonas får jag inte väcka än, han vill sova till minst 12.00, haha. ;D Så om ungefär 30 min får jag gå in å hoppa på han. (:

Senare ska jag träffa klassen i skolan, sen drar vi tillsammans ut till dit vagnen står. Blir att klä den och spraya lakanen. =) Blir nog jättebra det.

Nu ska jag hjälpa min mor att baka.

HEjsSsssS!

Regn??

Va nyss in på SMHI:s hemsida och tittade hur vädret ska vara på studenten och det står att det ska regna!!!!! Hoppas fan att det inte blir så, fan va segt isåfall. >_<
Men även om det regnar eller inte så kommer det nog bli en toppendag! Men skulle ju såklart vara ett plus om det inte regna!


Allergi?

Uh, har ont i magen. :S Tror nästan att jag är allergisk mot äpplen. Eller den här sortens ont i magen får jag iaf när jag ätit äpple. Känns typ som man nästan har kramp i magen, fast bara svagt lixom. ^^
Jag och Karin har städat ur vårat skåp i skolan idag, efter det gick vi på en promenad. När vi hade gått ca en timma och vi är typ 15 min hemifrån så svänger Adam upp på trottoaren med sin bil, haha så fick vi skjuts hem av han. Tack! Var ju jobbigt att gå när man hade ont i magen, huhu.
Ikväll kommer min bejb hit, miss u! Så kom nu istället? Hhiihi.

Hejssvejs

HPH06 är kärlek

Igår blev det en impulsfest hos Karin, det va skitkul. :) Vi var några från klassen. Öl-spel och charader blev det bland annat . Å stackars Karins mamma som gick å sov typ 22.00. Fick väl sig inte en blund alls, så som vi väsnades. Hehe. Blandade groggar på Proviva mango också, det med lite sockerdricka, de funka fan bra. Kläckte ur mig detta också "Jag blandar grogg med Proviva, jag känner mej som en diva", kul va? hahaha, de tyckte vi då iaf. Jag å Emelie sov hos Karin, vi somna typ runt 04.00. Somnade på momangen! Haha. Var en jättekul kväll iaf, dock har man ju lite minnesluckor. Drack ju upp två 70isar tillsammans med Karin å Emelie. ^^ Fast var säkert nån mer som drack av det. Hehe. Skulle bli en chillkväll, men de blev de ju dårå inte. Haha!

Här kommer iaf lite bilder från min kamera. :)


Såklart var illern Göran med, skitfull som vanligt!


Pissljummen öl, men den va rätt god ändå! Börjat lära mig dricka det. ^^









Ser ni apan där i bakgrunden? xD

Haha Adam är för skön.


...och ett fiasko

Kollade på Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko tidigare, den e faktiskt himla bra. Höhö. =) Sen lagade jag lite mat till mig & Nina.. Eller mat och mat, bara pasta, haha men de är gott. ;D Vi kollade på filmen Miffo som gick på tvn. Den är rätt bra den med.
Förresten, i onsdags, när klassen skulle till Tina i Sura, innan fyllefotbollen, så såg vi typ världens gosigaste hundras! Chow chow heter dom.

Se bara, hur mysiga som helst verkar dom va, haha. :)



tråktråktråktråktråk

Wääää, jag har så sjukt tråkigt.. Vet inte vad jag ska göra. Blev ju ingen klassferre heller. Funderade på om jag skulle göra nån rolig photoshop-bild, men jag har inga nya idéer. :O Blir väl typ att se nån film eller nå..

Hejjpa

Lucky Truly

Wow, var precis inne på Aftonbladets hemsida och läste lite nyss. Hittade klippet som jag lagt in här nedanför. Det är en katt som ramlade ner 26 våningar och klarade sig oskadd! Helt otroligt. Katter har verkligen flera liv.




Var med Karin en sväng ikväll också, vi tittade Talang 2009, spelade tv-spel (jag vann, na na na na ;) och så tittade vi slutet av Hostel 2 som gick på tv, usch hemsk film.

Done

Tatueringen tog 1 timma å 15 min typ. Jonas (kusin) tyckte att fjällen skulle vara fläckvis typ, titta fram lixom. Å jag velade ett tag om jag ville ha de så  eller om jag ville ha fjäll över hela. Så lät det bara vara fjäll som titta fram lite varsom nu. Velar ju fortfarande lite, men skulle jag vilja ha fjäll över hela, så blir det att fixa det senare någongång. Typ i höst. Hehe.
Strax ska jag och Karin dra till Robins (hennes pojkväns) lya. Blir nog att spela lite tv-spel. =)
Förresten får ni bild på tattoon imorrn när de röda har lagt sig.

Heppåre!

Prata i sömnen

Haha, Jonas berättade att idag när jag vaknade så hade jag pratat i sömnen på morgonen. Hade sagt "Teodor, Teodor, Teodor, Teodor... Skriv upp det!" För er som inte vet så vill jag att mitt barn, när jag väl får ett barn, kille då, ska heta Teodor. Tycker namnet är så himla gulligt. :D Men kmr inte ihåg att jag drömde det, och vettetusan varför jag drömde de heller. Höhö.
Nu ska jag tatuera mig, Nina ska följa med. :)

Ciaociao !

Ba nåttsåntdärnt

Inte bakis idag, skönt som fan. Nu på eftermiddagen har jag och mamma varit ut till kyrkogården, satt ett nytt ljus och blommor vid Emil. Annars har jag typ inte gjort ett skit idag. Bara suttit här, å väntat på Jonas. Han kommer nog ikväll. :)

Såhär såg några av oss i HP06 ut igår! Jag lånade Ninas löshår, haha.
Mer bilder finns på Karins blogg.

fyllefotboll avslutad

Fotbollen var roligt. Även fast jag inte var så värst deltagande, gillar inte direkt fotboll. xD Men första matchen, mot typ barn & fritid (?) vann vi iaf. Sen förlora vi bara, hhööhö. Kvart i 11 så var jag iaf hemma.. Så turneringen sluta iaf tidigt.. Skönt att va hemma tidigt, men hade samtidigt varit skoj att hittat efterfest. Hehe. Nyss var jag iaf ute med vovven.
Jaja, nu får vi se vad som händer.. Om jag går å sover eller vad.

Nattinatt iaf !

fyllefotboll nästa

Spexet va kung, haha skitkul. Sprang runt och skrek "HP06 SHA LA LA LA LA" och "RÖSTA RÄTT, RÖSTA HANDEL". Vi hade dock ingen fungerande cd-spelare, men vi överröstade alla andra spexare ändå. ;) Sen gav vi ju bort massa chokladpengar också. Hoppas vi får lite röster iaf, så vi inte får springa ut allra sist! hehehe. Nu ska jag och karin dona, sen blire att dra till sura, först förkrök hos tina, sen fyllefotboll på ekängen. Blir kul skulle jag tro. ;D Hoppas regnet slutar bara. Höhöhö.

BYEee!

solbränd is najs

Blev ingen tatuering idag. Jonas ringde och ändrade tiden tills på fredag 17.00 istället. Hade ju varit skönt att få den klar, menmen. :P Blev heller inget spex idag med klassen! Men vi kom på en ännubättre idé som vi ska göra imorrn. Vara pirater som delar ut guldpengar (choklad). Blir nog nice. ;D Först skulle vi ju ha typ bröllop, alla tjejer är killar och tvärtom. Hehe.
Fick även reda på matteprovet, vilket var IG. Tjoffsan jao. Men skitsamma, behöver jag ett G i det, till kanske senare studier så får jag la plugga upp det på komvux eller nått.
Efter skolan idag gick jag, Karin & Emelie till båtbryggan och solade. Skönt vare. Sen nu ikväll tog jag och Karin en vända på byn bara. En liten promenad förbi coop, köpte cola, å satt oss sen i solen. Yummie på den, solen asså. Känner att jag fått färg idag, behövdes också! hehe.
Nu måste jag dona piratkläder till imorrn. Får se vad det blir, hehe. Musik måste också donas, vet inte om nån annan gör det, men jag kan lika gärna göra en skiva jag med isåfall.

Tjoplahejs!

RSS 2.0