Valborgsmässoafton

Tjobidoo. Vakna nyss, hehe somnade under filten i sängen ett tag. Idag är det valborg, så blir lite partaj! Först blire att dra till Tai och grilla, sen dra vidare till Westerqvarn.  Har dock inte fixat nå att grilla än, så måste iväg och handla strax.

Igår kom Elin och övertalade mig om att jag skulle med på Carlingsfesten. Fick veta då också att jag tydligen va ledig från praktiken idag. :P Så då kunde jag la följa med på Carlingsfesten. Biljetten kostade 40 kr, och men den fick man gratis inträde till Silk och en cider/öl där, samt 30 % på ett köp på carlings. Dom lottade ut byxor och La palma tröjor också, men jag vann inget. ;(
Dock köpte jag ett linne med ett coolt tryck på. =) 104,50 :- kostade det när rabatten var dragen.
När klockan närmade sig 00.00 så kom det massor av folk till krogen, trodde då inte det skulle va så mkt folk dagen innan valborg och studiebidraget.

Visst var det lite häftigt? =)

The world around you

Hallo. Tryckte nyss i mig en chickenbits barnmeny från Lustigkullagrillen, nyttig, jajemensan. Jonas ville ha kebab så fick bli lite fettomat.
Imorse hade jag NP i engelska B writing. 1 och ½ sida renskrivet för hand, hehe, fjuttigt va? Men tankarna och energin tog slut så orkade inte skriva nå mer.
Vid 10.30 typ så åkte jag med pappa och Nina in till V-ås. Hälsade på farmor en snabbis innan jag skulle till praktiken. Idag var hon verkligen svag. Orkade knappt prata. :/  Det var riktigt jobbigt. Men imorrn ska hon få flytta från V-ås sjukhus till Ädelstenen i Hallsta, ett vårdhem typ. Skönt att ha närmre till henne.
När vi hade varit på sjukhuset så skjutsade pappa mig till Lagerhaus. Var segt att jobba idag, fast de inte var lika länge som vanligt.. Men det gick bra iaf.

Elize, Nina, farmor och jag. En bild från Januari i år. Bli frisk nu! <3

Idol 2009 blev det

Joppjopp, det blev somsagt Idol 2009 i Stockholm idag. Vi åkte från Sandra 02.00, till Stockholm kom vi, men jösses va svårt vi hade för att hitta till Hovet (bredvid Globen). ^^ Men till slut kom vi dit iaf. Klockan var väl typ 05.00 eller nå när vi till slut stog i kön.
Kallt var det, så tur att jag tog med dunjackan, höhö. När klockan började närma sig 09.00 typ så började Karin klaga på växtverk. Ajaj. Och att de va drygt att stå i kön, vilket jag också tyckte. Så vi hoppa ur kön, haha. Satte oss i solen ett bra tag. Det var ju trots allt bara Sandra som skulle söka på riktigt. När jag och Karin tröttnade på att sitta på den kalla asfalten i solen så gick vi till bilen och sov. Haha, värd resa för oss kan man fråga sig? Men till och från var det faktiskt kul. Sånglekar med Karin osv. ;D
När vi var påväg hem så stannade vi i V-ås, käkade tjockispizza på Indiana på Erikslund, mumma vad gott! Sen åkte vi hem. Vid typ 20.00 så gick jag till Karin, trött som en gnu, men ville ändå hitta på något. Så vi satte oss på hennes balkong, tog en grogg och spelade kort. Softish.

Tjolahopp!

Idol nästa

Nu har jag packat klart inför kvällen. Drar och jobbar nu, slutar 21.15 sen åka direkt med 21.30 tåget till Sura, till sandra. =) Sen drar vi därifrån vid 02.00 tror ja.

Ciaaaaaao då !

Sjukhus besök

Stannade hemma från praktiken idag, har lite ont i halsen. Pappa ringde och väckte mig typ 10.45 och frågade om jag ville följa med in till farmor, såklart jag ville det, nu när jag kan.
När vi kom in till sjukhuset så skulle hon strålbehandlas mot hennes tumör, så vi följde med henne ner och väntade i väntrummet. Det är så läskigt att se henne så svag. :( Nu hoppas vi på positiv förändring.
Och jag hatar sjukhus, det har jag alltid gjort. Blev svimfärdig flera gånger idag. När jag var mindre kräktes och svimmade jag på sjukhuset när vi var och hälsade på en kompis till familjen. Tycker miljön är jobbig, fast dom har gjort det så fint där.
Gick iallefall ut och tog luft när jag var där, satte mig på en bänk. Då kom en uteliggare typ.
Han: Får jag sitta här?
Jag: Visst.
Han: Ja, jo det står en vakt där borta vid ingången.. Och jag vill inte dricka min öl där, det är ju provocerade mot han.
Jag: Men är det så bra att du dricker den då?
Han: Nae, kanske inte.. Men jag ska in på akutmottagningen, jag har tydligen blodförgiftning. Jag vill dricka den innan.
Jag: Jaha, okej...

Sen sa jag att jag hade tagit tillräckligt med luft och gick in.

Usch alltså, jag skulle aldrig klara av att jobba på sjukhus. Ta hand om alla människor som mår dåligt. Man skulle ju bli deprimerad, iaf jag. Tur att det finns såna braiga personer som klarar av det.

Nu ska jag gå ut lite med min gnälliga vovve.

Bye!

 

Take a little time

Här sitter jag, precis kommit upp ur badet. Lyssnar på musik i Spotify som Jonas fixade till mig häromdagen, himla bra program det, gillart!
I tisdags kom min älskling till mig. I onsdags hade jag studiedag, så jag, Jonas & Nina hade tänkt åka och hälsa på farmor som ligger på lassarettet. Men hon var så trött, så vi gjorde inte det. :/ Det har gått så fort.. Från så bra, till dålig. Krya nu älskade farmor!
 På onsdag kväll började Jonas må dåligt, illamående och feber, uschauscha. Så idag, efter att jag hade varit i skolan på förberedande inför writing nationella, så skjutsade jag min älsk till E-tuna, så han slapp sitta där på station och vänta på tågbyte. När jag hade lämnat av han vid hans tåg och jag skulle åka, så gick det inte att vrida om bilnyckeln i startlåset (hade vår familjs kompis bil), usch då fick jag typ panik.. Trodde jag hade haft sönder något eller nå, för de gick verkligen inte att starta bilen. Men jag ringde Jonas och han sa att de nog bara var rattlåset, och så var det ju också såklart! Bara röra lite på ratten, sen starta bilen. ^^  
Sen åkte jag direkt från E-tuna till V-ås till praktiken. Var väl där till 14.00 eller nå.

Förresten så har våran kissemiss fått ett nytt hem, hos min morbror! För här kan han inte bo, han mjauar och gör väsen hela nätterna. Å hos morbror så får han gå ut, så där skulle han nog trivas mycket bättre. Hoppas bara Misse och hans katt kommer överens.

Och förresten igen, om jag inte hinner bli sjuk (kanske smittad av Jonas) så åker vi till Idol imorgon natt. Så praktik, jobb, hem till Sandra, sova, sen åka på natten som gäller isåfall.


Bättre nu

Tack Sosso för att du förklara hur jag skulle göra med headern! :D Nu ser det iaf bättre ut, hehe. Men är inte helt riktigt nöjd ändå, men de orkar jag inte fixa för tillfället. ;p
Snart ska jag promenixa till tåget. Börjar ju som sagt 12.00 idag och slutar 19.00. Sen kommer Jonas hit hoppas jag, miss you babe!

Pussiluring!

skit header

När man gör headern i photoshop ser de jättebra och skarpt ut, men när man lägger upp den här blir det bajs! Vad är felet? Nån som vet? ;s

23:23

Tjohejsan! Min dag på praktiken gick sjukt fort idag, värsta skönigt. När vi kom hem med tåget så följde Emelie med mig hem, sen drog vi till gymmet. Tog ut oss riktigt mycket, så nu känner vi båda oss väldigt duktiga, haha. =)

Förresten så drar jag, Karin, Sandra & Emelie till Idol på fredag natt. ;D Vi drar dit och köar då. Som förra året. Sandra vår sångfågel ska kolla hur det går i år. :)
Jag undrar bara hur pigg jag kommer vara, haha. Först praktik hela dagen, sen jobb på coop 17.00 - 21.15, sen till Sandra. Runt 02.30 eller nå åker vi. Så lär ju försöka sova lite innan det eftersom det är jag som ska köra både dit och hem. ;p

Imorrn har jag sovmorgon, börjar 12.00 på Lagerhaus, sen slutar jag 19.00, till stängning alltså. Så jag får lära mig hur stängningsrutinerna går till. :)


Gnattttt!

Hemma från kryssning!

Nu är jag hemma från kryssningen. Tog precis en varm dusch, massa skönt.
Gårdagen då, studentkryssning på Galaxy båten. Fy tusan va kul det var! Sjukt mycket folk, och av det typ 98 % som tar studenten nu i år.
När vi kom till terminalen i Värtahamnen fick vi reda på att vi skulle vänta där i 2 timmar tills vi fick gå på båten, lite segt, men ingen större fara.
Från 19.15 till 21.15 hade vi vår buffé, helt okej mat och vin till det. Efter maten gick vi till tax-freen, och vet ni vad, det var kö IN dit. Haha. Jag och Cassa köpte gin&tonic på burk. Mums, det är gott.
Sen rulla hela kvällen på, festade runt hos olika folk i hytter där de var partaj. Var typ inte någonting vid dansgolven, haha.
Vet inte riktigt vart tiden tog vägen, men runt 10.00 på morgonen gick jag och Cassa iaf och sov i våran dubbelsäng, haha.
Idag övervägde jag om jag skulle köpa macka och sallad till mat, men blev istället köttbullebuffé. Köttbullar, mos, saltgurka och lingonsylt. Det kalaset kostade 110 kr, lite överpris kanske? Men det var gott iaf. :M Ida och Elin tog hamburgetallrik, en sån kostade 143 kr, svindyrt ju.

Och så var vi iväg, här på bussen! Elin, jag, Ida, Cassa, Natta & Samantha.
(Det var hett på vår buss;D)



Så var vi ombord! Där vi träffade Sosso. :)


En kille visade ett partytrick, vilket resulterade i detta!


Träffade på vår polare Peter Sipen.
;)


Ina dethär, klockren tjej från Sandviken (tror jag de var) ^^,


Min kamera ville bli konstig ;o



En avslutade bild på Jocke & Cassandra, tagen ute på däck nångång på morgonkvisten. ;D
 



The beach

Blev ju dårå inte att packa förut. Har kollat på en film på 3an tills nu "The beach". Den var bra faktiskt. Men uh, nu måste jag packa och bestämma vad jag ska ha på mig.. Är trött som en gnu.

Bajs

Studentkryssning imorrn

Blev visst ett litet glapp på att skriva blogg sen sist.
I onsdags innan jag åkte in till praktiken så mötte jag upp Karin och Emelie i skolan. Betalade balavgiften, 1600 kr, tjopp tjopp sa dom pengarna. Fast det är då för mig och Jonas (800 kr var), han hade inte pengar på sig så jag la ut så länge. Men bra att det är betalt nu iaf. Det  är 15 Maj balen äger rum, ska bli så trevligt. (: hehe
Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, imorgon bär det ju faktiskt av på studentkryssning med Elin, Ida och Cassa + massa andra. Det ska bli roligt. (= Kryssningsbussen åker från V-ås 15.00, så jag tar bussen 14.00 från Hallsta till V-ås och möter upp dom andra där.
Nu måste jag packa inför morgondagen. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. >_<

Tjohejsan!

Time of your song

Igår när jag fortfarande var hos Jonas ringde Emelie och Karin. Dom höll på med deras projektarbete.. Då kom jag på att jag hade mitt projektarbete kvar att göra, stresss?! Det skulle in idag, enligt dom.. Men jag hade för mig att det var imorrn onsdag det skulle in, och så var det också (fick jag reda på idag), men jag antog att det skulle in idag som dom sa. :P Så igår när jag och Jonas kom hem hit till mig så satt jag igång med projektarbetet. Satt från 21.00 till 02.30. Blev iaf klar med allt då, lättad. När jag skulle skicka word dokumentet till min hotmail (är tvungen att skriva ut i skolan), så får inte det plats i mejlet? Nehene, dokumentet var för stort. Jag la in det på mitt usb-minne istället, smarta grejer det.
När jag väl hade tagit mig från datorn och skulle sova, så kunde jag inte sova! Så jäkla drygt att bara ligga och vända på sig och lyssna på alla småljud. Men fick väl typ två timmars sömn iaf, innan jag skulle upp igen.
Jag, Emelie & Karin möttes i skolan 08.40 och skrev ut, samt lämna våra projekt. Egentligen skulle jag ju in till praktiken efter, men jag skulle nog inte klara en hel dag där inne, var såå trött. Jag gick istället hem och ringde till Lagerhaus och sa att jag inte skulle komma idag. Sen somnade jag ett tag bredvid Jonas, det var behövligt!

Nu blir det duschen och sen Andra avenyn!

Love you maaah booyy (:

Tjofläng!

Partaj

Hallåhallå. Nu är jag hos Jonas, ligger i hans säng med bärbara datorn. Igår blev det utgång för hela slanten. Fast först blev det påskmat här, jättegott. Sen tog vi bussen in till Södertälje, till Martin. Där var det några stycken som redan börjat förfesta. Blev att spela lite NHL. Jag gjorde ett mål, haha nybörjartur? 
Innan vi skulle gå ner till Stanleys så frågade Sara om jag istället ville följa med henne och några till Olearys. Så jag lämnade Jonas och hängde med dom istället, höhö. Det var trevligt. =) Fast efter ett tag på Olearys så bestämdes det att vi skulle gå till Stanleys istället. När vi skulle hämta jackorna så hade jag tappat min garderobslapp, fick lite panik där ett tag, fast hon i garderoben var snäll och gav mig min jacka ändå. Annars brukar det ju vara så att man får vänta till sist.
På Stanleys blev de mycket dans och skoj, haha blev nog rättså full. xD Men har iaf sluppit bli så jättebakis idag iaf.

Senare idag blir det fotboll med lite folk, fast för min del blir det väl bara att sitta och njuta i solen. =)

Tjotjo!

Geisha dreams

Jag får typ nästan lite ryck typ ungefär eller nå..... Nästan klar med bloggen, men de jag stör mig mest på, vill inte försvinna. Tänkte ändra färg på ramen runt  "Om Linda" till svart, men det går ju inte! Eller jag klarar inte av det iaf. Så tänkte att jag tar bort skiten helt och hållet, men gör jag det blir det massa bugg och allt blir cp. Huhu.
Sen ska jag göra om headern också, den här ser ju typ suddig ut. Inte som jag vill, så de ska ändras. Sen är det typ bara lite smådetajler som också ska donas. Får se när det blir av.

Imorgon tar jag tåget till Jonas, eller rättare sagt till E-tuna. Jonas får hämta mig där, har ingen lust att sitta i E-tuna i 2 timmar å vänta på tågbyte. Så jäkla dåligt planerat av SJ. Mitt tåg kommer in till E-tuna 12.07, det tåget mot Jonas går 12.05. Tåget efter det går 14.05. Skitsegt.

Nu ska jag försöka avsluta och dra mig mot sängen, får se hur det går.

Baj!

02.52

Ja som ni ser så blev det ju till att ändra designen bloggen. Nördig som jag är och sitter uppe fortfarande. ^^ Är ju inte klart på långa vägar, men så småningom så. =) NU ska jag bannemig sova. Fast först blir det att flytta Nina från min säng, där hon somnat.

Godnatt på riktigt. ;D

Walk to the water

Böööh, vill göra om min blogg.. Men hur? Jag har mina aningar om hur jag vill att det ska bli, men har ingen direkt bra bild till det. Så det suger jöö. Lagom mycket man tröttnat på den här designen. Hehe.  Ska fundera lite till och se om jag kommer fram till något, och skulle jag göra det, så visar det sig väl här inom en snar framtid.

Gondatt i förskott (som man säger i Litauen)

Morf

Hehe, rätt kul dethär. Jag förvandlas till Ashley Olsen. ;D


Jobbjobbjobb

Uppe relativt tidigt idag, eftersom jag börjar jobba 12.00, slutar gör jag 20.00.
Har precis ätit lite frulle, blev lite smoothie som var kvar sen igår, och macka till det. Satt i vardagsrummet med Nina, hon ligger på soffan och är typ massvis med sjuk. Hon har haft feber sen i måndags och inatt kräktes hon. :O Blä.. Å jag är rädd för att jag ska bli smittad, det vill jag verkligen inte! Ska ju till min bejb i helgen, de vill jag inte missa. Sen skulle jag ju förlora massa jobbtid, vilket resulterar i mindre pengar, vilket blir tråkigt, haha.
Nu ska jag klä på mig och gå till jobbet.

Bjuder på en bild från när jag, Nina och mamma var med på Damrallyt i somras.
(Såklart körde jag pärlan. ;))

Mumsig frukost

När jag och Jonas vaknade imorse funderade vi på om vi ville ha fruktsmoothie eller äggmackor till frukost. Kunde inte bestämma oss för vilket, så fick bli både och, haha. Så det blev att gå upp och starta äggkokaren, samt ta fram mixern. Blev lite allt möjligt i den smoothien, som banan, vindruvor, frysta björnbär, jordgubbar, yougurt och lite glass. Den blev god. =)
Under frukosten så ringde mamma mig, hon frågade om det var idag Jonas skulle åka hem, och jo de är det (eftersom jag jobbar imorrn & fredag). Så hon sa att jag skulle gå in till hennes sovrum och titta i byrålådan. Där i låg det tre påskägg. ;D Ett till mig, ett till Nina och ett till Jonas. =) Hon tyckte vi kunde få dom lite i förskott eftersom Jonas åker hem idag. Hehe.



V-ås

Har varit inne i V-ås idag. Letade efter studentklänning, skor till studenten/balen och hårinpackning. Hårinpackning är ju inte så svårt att hitta, blev en sort av Nivea, för färgat hår. Hoppas den är bra. Skor hittade jag på Skopunkten efter att jag hade provat typ 100 skor, kändes de som. ^^
Någon klänning hittade jag dock inte, kändes inte alls som det fanns mycket. Tråkigt. Får väl vänta ett tag och se om de kommer in mer i butikerna, eller så får jag beställa något från nån sida på internet. I värsta fall tar jag en klänning av mamma, som ser helt okej ut, men man vill ju ha en egen, höhö.

Såhär ser skorna ut. Alldeles lagom klack för mig, hehe.


Deklaration av nå slag

Såg precis att jag har fått min inkomstdeklaration (tror jag de heter?) från 2008. Ni vet där det står om man får tillbaka skattepengar man betalat, eller om man får betala extra skatt till staten från förgående år. Och jag får tillbaka pengar! 1008 kr, så himla bra! Hade nästan förväntat mig en skattesmäll på jag vet inte hur mkt. ^^
För ett tag sen var jag och Jonas ute och sprang. Tog en runda vid Skantzsjön och Åsby. Å inte fick man en lugn stund heller, haha, Jonas kondis är ju på topp mot mig känns det som. xD Han har ju typ jättebra grundkondition. =)

Nu blir det duschen.

Hejsvejs!

Sunshine reggae

Blev som sagt Silk igår. Förkröket hölls hos Elin, trevligttrevligt. Sen åkte vi in till V-ås med 23.00 bussen. Dåligt att det går buss så väldigt sällan på lördagar. Går en 20.00 och 23.00. Skulle vara bra med en typ 22.00 tycker jag. :P
När vi kom dit så började Mikael Ahlfors och hans band spela, så vi stod där och lyssna ett tag. Dom va helt okej. =)
Nu idag är jag lite bakis, eller typ lite illamående. ^^ Hoppas det går över snart, för jag ska jobba idag. 17 - 21.15. xD

Jag saknar min bejb som är hemma i Nykvarn! Komsi.



Hittade lite bilder från igår på Silks hemsida.

Bandet.

Elin & Ida. =)

Å en bild på mig och Karin. :) Jag ser dock ut som en mupp, haha.

V.I.P

Så himla underbart väder! Mums på det.
Efter frukosten idag så åkte jag och Nina upp till farmor & farfar. Satt på deras baksida i solen med dom, mamma & pappa, man kände hur solen brände. Underbart!
Ikväll blir det utgång på Silk. Har aldrig varit där, bara hört att det är dåligt där. ^^ Men nu har Elin fixat vip-biljetter, då tackar man inte nej. =)  Sen är det ju faktiskt sällskapet som gör de mesta av kvällen också. =) Får hoppas det blir skoj.

Nu ska jag fortsätta dona mig.

PUsSSsShEjJ!

Förresten..

Förresten så köpte jag ett par jeans igår på lunchen på praktiken. Dom inhandlades på Kappahl, såg att dom hade 25% på vilken plagg som helst, så jag gick in.

Dessa jeans köpte jag. Dom gick på 299:- när rabatten var dragen.
Prisvärda bekväma jeans. =)


Påsklov!

Nu jäklar är det lov som gäller! Jösses så skönt. Kände imorse när jag stod och sminkade mig hur jag bara ville gå till sängen och sova. Ska bli så skönt att få sova länge på morgonen.
Nu ikväll åkte jag till Karin, vi tittade på Talang 2009 och donade lite med min frilla och så tog vi lite pics. Några av dom kommer här:

Rynka på näsan, ja. Haha!

Snygging där :D

Höhö

Karins mor fick vara med på ett hörn. (=

Vi kör på solbrillor vi ;)

;D

lite gym, lite skola, lite praktik å så

Blev en sväng till gymmet nu ikväll, slet med mig lillsyrran och vi mötte upp Emelie där. Sprang på bandet ett bra tag, himla skönt att få upp flåset och bli trött! Det känns jättebra efteråt också, slut i kroppen, på ett bra sätt, höhö.
När vi skulle dra från gymmet så stanna jag och Nina utanför med Emelie som skulle röka. Då kommer först en silvrig saab och efter den en polisbil in på parkeringen där. Vi märkte sen att ena baklampan på saaben var sönder, så de va nog därför polisen stanna den bilen. Sen kom jag och tänka på blinkersen på vår bil som jag körde dit i.. Den typ blinkade übersnabbt på kontrollpanelen, istället för vanlig takt. Så när polisen körde iväg satte jag igång varningsblinkersen och tittade efter om alla funkade, och såklart var det en som var sönder.  Dessutom börjar avgasröret pajja, bra bil ja (Y). Så när vi skulle åka hem var jag lite orolig att polisen skulle se oss, men hände iaf inget. Hehe. Pappa får ta och dona bilen.

Idag gick vi till skolan 08.45 eftersom Nils-bertil (svenska och engelskalärare) sa till mig, Sandra och Adam förra onsdagen att vi skulle ha samtal med han. Typ prata om vad vi måste göra hemma i kurserna, under praktiken och så.. Men tror ni han var där eller? Nope. Skitsegt. Så vi satt i skolan till typ 09.30 och gick sen ner till terminalen och tog bussen in till praktiken i V-ås.

Chefen på Lagerhaus idag: Du, Linda, har du fått ditt sommarjobbschema på coop än?
Jag: Naej, det har jag inte.
Chefen: Yes! Då är jag ute först.

Jahopp, så blir nog iaf lite jobb på Lagerhaus i sommar. =)

Svenska nationella, skriftligt.

Idag hade vi svenska nationella, det skriftliga provet. Jag skrev om skolan i Sverige och texten "Unschooling" från texthäftet. Fick ihop ett A4, dataskrivet strl 12. Höhö, jag hoppas det räcker. Men det är ju faktiskt innehållet som räknas, och inte hur mycket text det är.
Nu är jag hemma och funderar på att ta tag i projektarbetet. Borde nog göra det.. Mjo, jag gör det. Höhö.

Ciaaooo!

RSS 2.0