Nina pratar i sömnen

Nina somnade i min säng för kanske en timma sen, nu skulle jag väcka henne och säga att hon skulle lägga sig i sitt rum.

När jag sagt till henne att hon får flytta på sig börjar hon prata, eller halvmummla.

Nina: Du får plasta in dom!
Jag: Va?
Nina: Jaaaaa.. Du får plasta in dom..
Jag: Men vad ska jag plasta in?
Nina: Mackorna såklart!
Jag: Men vilka mackor??
Nina: Ja men dom här! *pekar mot kuddarna*


Hahaha, snacka om att prata i nattmössan :D

Följde henne till sitt rum också, innan hon lägger sig i sängen tittar hon sig omkring och säger:
"Nä.. Du får faktiskt hjälpa mig med kinamaten.. Du gör de va?"

Sen hoppa hon ner i sängen och somna! Jag gissar på att jag störde henne mitt i en dröm, haha.

Damdamdididam

Halluuuuu. Informationen om Manpower var faktiskt rätt intressant. Hon som var där förklara hur det vara att jobba åt ett bemaningsföretag, sen gav hon lite tips och sånt. Kan ju vara bra att veta.
Nu ikväll har jag börjat med ett litet väggprojekt.. Med hjälp av eltejp och sax. ;D

Hur ska det här sluta? :O Antingen blire skit och jag river ner alltihopa, eller blire bra å jag visar er. ;D


Förresten så köpte jag physalis idag, nån som vill smaka?

Jobbbajs

Tja! Imorse blev jag väckt 08.00 av min jobbcoach. Jag mejlade ju han igår (han svara inte på telefonen) om att jag inte skulle komma på informationsmötet om Manpower idag, ville ju hellre på Norge information.. Och så sa jag att jag hade fått jobbet i Sälen - men tänkte tacka nej (sista dagen idag att höra av sig till Lindvallen).
Han sa att jag inte får avboka Manpower infon.... Eftersom jag var bokad dit, blablabla.. Men känns ju inte speciellt aktuellt om jag ska dra till Norge. Eller det skulle va om jag kunde skriva in mig på manpower för Norge. Men ja, nu missar jag ju informationen om Norge, vilket är sugit.
Sen fick jag inte tacka nej till jobbet i Lindvallen heller?! Jag förstår att jag inte får det om jag får någon slags ersättning från AF, A-kassan eller vad allt heter. Men det får jag ju inte, och sa det till han också. Jag ringde tillåmed upp kundtjänst på AF och hörde om det var så, och jag hade såklart rätt. Jag har ingen tvång till att tacka ja till jobbet om jag inte har någon ersättning.
Men ja, får väl helt enkelt gå till mötet på AF i Hallsta då.


Hörs sen!

Sussa sött

Sängen nu, blir att läsa lite innan. Hmm, förresten kanske man borde vända tillbaka dygnet? Känns bara så ovärt att sitta uppe såhär länge. Jaja..

Sov sött!

Matvrak

Idag blev det jag som lagade maten, spagetti och baconsås. Så himla simpelt, men samtidigt så gott. :M Tidigare var jag, Nina & pappa upp till farfar och hälsade på.
Nu ska jag och mamma göra fruktsallad med vaniljvisp, det är ju typ underbart gott! Hihi. Ska äta det till Idol. :) Dock börjar det bli tråkigt nu, är ju som roligast under uttagningarna till Idol!

Ser kanske inte ut som det godaste? ^^

Telefonisten Linda?

Måste ringa en massa samtal idag. >_< Tycker det är lite jobbigt att ringa, men som typ alla säger "Det är bra träning".. Huuh.

  • Ringa Arbetsförmedlingen i V-ås, höra om man måste boka sig till "Information om Norge".
  • Ringa AF i Hallsta, avboka mig för mötet imorrn, (då istället info om Norge är).
  • Ringa Lindvallen och tacka nej. Fast kan inte göra det riktigt än, eftersom Jonas pappa har hört med någon bekant i Sälen om jobb till Jonas, men det är inte så troligt att han får det.. Men ja, vi får se hur det blir med det.
  • Ringa Skatteverket? Om jag inte går dit imorrn istället (om jag nu åker till V-ås).
Sen var det nog inte så mycket mer.


Hejs!

Läsa läsa

Ikväll har jag varit med mina underbaringar Karin & Emelie. Vi tog det bara lugnt och tittade tv/film.
Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa boken "Inte ens det förflutna" av Anna Jansson. Började ju läsa den i Turkiet, men har inte tagit mig ork till att fortsätta. Så nu hoppar jag ner i sängen och dyker in i bokens värld tills jag somnar.

Natti sötisar!



Jag fick jobbet

Fick jobbet som liftvärd i Lindvallen men jag tar det inte. Jonas fick inte sitt sökta jobb på Kläppen, och hela meningen var att vi skulle åka iväg och jobba tillsammans. Så det sket sig ju. Har varit dum och övervägt att ta jobbet ändå, utan Jonas. Tror det nog skulle gått bra, trots distansförhållande, men Jonas kände att det inte skulle gå. Å jag vill verkligen att det ska fungera, because i love you soooo much!
Så nu har vi starka planer på att åka till Norge och jobba istället.

Bye

Carriers

Den här filmen vill jag se när den kommer ut här i Sverige! Den hade premiär i USA 4 september, men hit kommer den väl typ nästa år eller nå. Himla bra verkar den iaf.

Handlar i stort om fyra ungdomar som försöker överleva pandemin som hotar att utplåna allt och alla.

Städat!

Så gott som färdigstädat dårå, nu kan man tillochmed gå in i garderoben (istället för att komma ut ur garderoben, HöhöHÖHö). Det enda mer jag ska göra är att vika mina kläder i min byrå. Allt är typ i en röra där med. ^^ 


Paus i städandet

Tänkte ta en paus i mitt städande. Nu blir mitt rum rent och fint. Tycker det är himla härligt när allt är på sin plats och det är typ kliniskt rent. Men ändå tycker jag det inte gör så mycket när det är stökigt. Haha.

När vi var på marknad igår läste jag denhär texten på en t-shirt:
"Michael Jackson ska inte kremeras. Eftersom han består av 86 % plast ska han smältas ner och återvinnas till lego så barn fortfarande kan leka med han."

Haha, tyckte den var lite kul, men kanske lite elak också? ^^

Nu återgår jag till mitt städande, hörs senare!

Filmtajm vare

Jag tittade precis på filmen Snatch. Det var helt okej, lite seg bara men slutet var mycket bra, så det jämnade ut sig. Haha. Å gash vad Brad Pitt var snygg också, mums! Hihi.
Har ont i magen nu, fick de för nån timma sen.. Så ska försöka krypa till kojs ganska snart. Har väl inget märkvärdigt att vara uppe för lixxxxxom. :P

Snygging :D

Marknad och mat

Hallluuuu. Nu är jag hemma efter en dag med familjen. :) Vi drog somsagt till Kopparberg tidigare idag. Tog väl typ 1 ½ timma dit. Var ju jättestor marknad, kul. :M Jag köpte en piercing till läppen, lite godis och så fick jag en tröjaktig jacka av pappa. :)
När vi kom hem så drog vi nästan direkt till Maistro och käkade mat. Jag åt en black&white, vilket är: oxfile, fläskfile, beasås, rödvinssås och grönsaker, yummie var det. Snacka om att jag blev mätt, haha.

Nina somnade direkt på vägen till marknaden, på båda kuddarna.. Så jag blev utan, huhu. Ville ju inte vara dum och ta en av henne, haha.


Jackan, himla mysig och skönt att den går upp högt i halsen. Kosta bara 200:-.


På vägen hem såg jag till att jag hade en kudde iaf, så lite sömn blev det då. :D

Kopparbergsmarknaden

Mamma väckte mig för en halvtimma sen, nyss tryckte jag i mig lite pizza. Är typ inte alls bakis, asskönt. :M Det måste ha varit resorben igår, haha. ;D Har tänkt att följa med mamma, pappa och Nina till Kopparbergsmarknaden, Sveriges största marknad. Aldrig varit där, men hoppas det finns nå kul. Det är typ 12 mil dit, så blir att ta med kudden, skööönt att sova i bilen, hihi.
Nä, vi ska väl åka strax.


Ha en trevlig lördag. :)

Hitta nån random bild på en marknad. :M


Kvällens äventyr

Tjenare! Nu är jag hemma efter en kväll ute. Började med att förkröka hos Karin. Emelie fyllde ju år i onsdags. :) Så vi gav hennes present, (en assnygg spargris, haha) och så fick hon cupcakes som vi bakade! Visar bild sen när jag fått av karin. =)
När vi kom in till V-ås så gick vi till Konrad och stod i kö i typ 50 min, sen när vi väl är framme så är vakterna pissiga i huvvet så vi gick. Drog till Pitchers en stund, men det sög lika mycket, så var inte där alls nå länge. Blev en vända till Subway innan vi fick skjuts hem från stan av Martin. Han ställer typ jämt upp, jättesnäll. :) Men så åkte två andra killar med också, en från kolbäck vid namn Jocke som var 91a. Å han var nog den drygaste jag någonsin mött. Fysatan vilken cpe person.. "Hon har inte hört av sig ikväll, men jag har sovit hos henne hela veckan... Jag ska fan döda henne..." och "Aa, min saab tar det ju bara 3 min från kolbäck till hallsta med.." blablabla.. Äckligt dryg person, hade lust att spotta han i ansiktet. Nu ångrar jag att jag inte gjorde det.

Men det var askul hos Karin på förkröket iaf, med bl.a ölspel och charader. :D

Sussilura gott mina vänner!

Lindas varma super tunnbrödskäk

Sitter och äter lite frulle nu. Såg att vi hade köttfärs (från tacosen häromdagen) och tunnbröd, så jag la på köttfärs, lite ketchup och ost på ett tunnbröd och vek ihop. Sen in i mikron runt en minut så osten smälter och köttfärsen blir varm. Det blev smarrigt! :D

Ska möta Karin 13.00, och jag har inte valt vad jag ska ha för kläder ikväll än.. Hur ska jag hinna? (A)
Hon igår: Det kommer bli att du frågar mig 5 i 1 vad du ska ha på dig!
Oooopps!
Jorå, gottigott.


Sov gott

Sådära ja, nu har jag fixat och donat lite till imorrn. Vad det är, får ni se imorrn typ. ;) Nice kommer det nog förhoppningsvis bli, när jag, Karin & Sosso donat klart de. :M
Nu ska jag hoppa ner i bingen och sussilura lite inför morgondagen. Ska följa med Karin till arbetsförmedlingen, sen blire hem till henne och äta, dona och partaja! Vi ska på krogen för att Emelie fyllt år. =) Dock så jobbar ju hon till 18.45, vilket är lite sugit, men de får gå ändå. :) Hehe


Var btw en snubbe som börja prata med mig när jag var påväg hem från jobbet ikväll..
Han: Har du slutat nu?
(Jag var inte ens i närheten av Coop, så han måste kännit igen mig..)
Jag: Mjo, det har jag.
Han: Ja, det var en väldig frän hårfärg du har iallafall.
Jag: Heh, okej tack.
Lite halv creepy. ^^ Haha

Men godnatt!


Surströmming

Usch! Det luktar surströmming i hela trapphuset. >_< Nån på typ 2a våningen måste ha ätit det, för där luktar det som värst. Hur kan man ens tycka det är gott och inbjudande? Iuhhhh.. ^^

Gott? No way!


Facebook!

Funkar facebook för er? Nå problem är det för mig iaf. Lagom irriterande ju..


Och nej Jonas, mitt liv är inte förstört för det.

Grattis Emelie!

Jag & Jonas tittade nyss på True Blood på 1an och åh så spännande det blev i slutet, vill se nästa avsnitt nu nu nu! :D Hehehe.

Sen har vi ju faktiskt ett födelsedagsbarn idag, Emelie! :) Grattis igen, hoppas du haft en bra dag! :D

Bjuder på en oerhört söt bild på Karin, Emelie och mig från sommaren -07. ;D


Alienized

Halluu! Jobbade kväll idag, var jättestressad när jag kom dit, så ber Magdalena mig att börja 10 min tidigare för att Lillpia skulle kunna gå från sitt pass eller nå. Ännumer stressad. :P Känns som jag varit en alien till och från hela kvällen. ^^ Men gick bra ändå. Hehe.
Nu ska jag se på Idol som var tidigare ikväll.

Yeah?!


hej hej hemskt mycket hej

Hej, höhö. Började som sagt 06.00 imorse, och såklart så sov jag inge bra inatt. Förstår inte riktigt varför, men jag sover aldrig bra, eller kan somna i tid natten innan jag ska jobba tidigt, asdrygt. :P Men var ändå inte speciellt trött på jobbet.
När jag slutade, 13.00 så köpte jag hem mat från Rice & Noodle, det blev stark kyckling med cashewnötter. Mums! 55 kr för dagens. =) Och den kan jag och Jonas lätt dela på utan att fortfarande va hungriga. ;D

Får se vad jag och Jonas ska göra idag, blir väla bara att ta det lugnt. Kanske gå ut å gå lite senare. :)


Byee!

Dagen efter

Tjena! Igår blev det dårå utgång! Vi kom in på Blue Moon bar, trots 24års gränsen. Jag & Karin splittra oss när vi skulle gå in, jag gick in med hennes syrra och hon gick in med nå folk längre bak i kön. Jag kom in utan problem, men när Karin visade legget så sa vakten att hon va för liten. Men då sa hon att jag också va lika "liten" så vakten gjorde ett undantag eller nå. Haha! ^^ Å shit vad mycket folk det var där inne! Smockfullt. Men det var skoj ändå. =)

Idag har jag inte varit nå speciellt bakis alls faktiskt, asskönt!
Nu är min bejb här, han tog tåget hit ikväll, myspys, slipper sova ensam. :) Dock blir det väl inte direkt mycket sömn då jag börjar jobba 06.00 imorrn bitti. ^^ TRÖTT kommer jag vara.


Pusshej!

Krogish

Vi hade tänkt ta en lite chill drickarkväll, men blir visst utgång. Höehöe! Blå måååne om vi kommer in, haha.

Himla söta är vi, right?

Myskväll

Tjaaaa! Nyss åkte Karin & Sosso hem från mig. Sandra, Lica & Bella kom förbi en stund också. :) Vi har tittat på Kenny Starfighter och Martyrs. Starfighter var skoj :D Haha, gillar han. ;M Martyrs är en skräckis, och nog var den läskig! Hoppa till scener hela tiden typ.. Med ett lite weird slut.
Himla trevlig kväll har det varit, med mycket skratt. :) Här kommer lite bilder:

Vi gjorde chokladpudding, såhär såg den ut innan vi la in den i kylen.

Sötisar :D Ni ser så små ut, hihi

Såhär blev puddingen efter kylen, man kanske skulle haft på strösslet efter? haha

Yummiee :D

Klartklart!

Har precis sovit i ca 2 timmar, mycket skönt. Var trött efter trippen till Örebro. Ni kanske undrar hur det gick för mig? Det gick jättebra, eller det kändes iaf så. :) Var nästan inte alls nervös. Dom var ett så skönt gäng som höll på med rekryteringen. Dom som intervjua mig (två stycken) var också avslappnade å så, då blev jag med det. =)
Det verkar iaf grymt kul att jobba där! :D
Lite förmåner hade man ju också, t.ex liftkort i Lindvallen/Högfjället, Tandådalen, Hundfjället, Vemdalen & Trysil. Sen kunde jag boka stuga till typ familjen eller vänner fem dagar innan man vill ha den, så behöver man bara betala halva priset. Skitbra ju, visst? :D

Fick även ett endags liftkort för jag hade varit så duktig att komma enda dit, så om jag inte får jobbet kan jag använda det själv, men får jag jobbet får jag ge kortet till någon annan. =)

Antal som fick komma på intervju var 230 st. Dom vill ha hälften av det, alltså 115 st. Så det är 50 % chans att jag får jobbet. Antal som hade sökt till hela skistar var typ 2700 om jag minns rätt. Det är en hel del det. xD


Skulle få svar inom typ 3 veckor, men jag vill ju ha svar nuuu nu nuuu! :D

Fick en söt liten snögubbe också :D

Vaken

Upp & hoppa ba! Strax kilar jag och Karin iväg till Örebro. :)

Ciaaao!

Förbereda sig inför morgondagen!

Haha ooops. Tidigare idag så frågade jag ju mamma och Nina om dom hade lånat min svarta väska... Men nu hittade jag den, under alla kläder på min fotölj. (A) Imorrn (typ) måste det bli städning!
Nu måste jag dona en massa inför morgondagen. Ska ju på intervju för Lindvallen/högfjället! Klockan 09.00 ska jag vara i Örebro (där de har intervjuerna), så jag och Karin åker härifrån lite innan 07.30. Astidigt ju. >_< Wellwell, vill man jobba där uppe så vill man! :D
Nervös har jag inte blitt än heller. Men det kommer väl imorrn strax innan intervjun.. Huuhh.

Nä, nu måste jag göra klart allt inför imorrn, lär ju somna lagom i tid också. Blir väl att gå upp runt 6.00 (!!)..


Wish me luck :)

Hejdåhej!

Shopping

Blev en hel del shopping idag. Kulkul. :) Skulle ju även gå till Skatteverket, men när vi kom dit så hade dom stängt för dagen, suck... Får väl typ ringa dit eller nå istället. :P

 

1. Brun/grått linne - Gina, 149:-.

Vitt slappt linne - Gina, 129:-

2. Jeansväst - Gina, 299:-. Har tänkt köpa länge, men inte blitt av, men nu är den min.

3. Tunn jacka - JC 89:-. Köpte den på JC:s barnavdelning för killar, haha. Toppen visst?

4. Hårspray - Kicks 39:-.

5. Stickad cardigan - Gina, 299:-. Jättemysig och skön är den. :)

 

Haha jomen jag gillar Ginas kläder, även fast alla har dom. ^^


Är jag i Afrika?

Ringde mamma och hörde om hon lånat min svarta väska.. Till svar fick jag "Gud vad du hörs dåligt.. Som om du vore i Afrika."
Ja så bra är min mobil. ^^ Btw så hade hon inte lånat väskan, undra var den är då.. Hmmm..

Nu ska jag och Karin in till V-ås iaf. =)


Ciaaao!

Mail!

Tjo! Igårkväll mejlade jag ju min jobbcoach också. Han ville ha mitt personliga brev + CV om han skulle springa på nått jobb som verka passa mig (då skulle han isåfall rekommendera mig till dom :P).
Det här fick jag till svar idag. :) Man blir ju glad när dom tycker man skrivit bra, haha. :D Sen hade jag ingen aning om att Arver bil hade bytt namn till Möller bil?! ^^ Det var iaf där jag sommarjobbade under en period förra året.



Why did he take off his shirt?

Hahahaha oj vad jag skrattar! Killen bredvid han i vitt retas med han genom att slå han på huvudet. Men han i vitt tror att det är killen bakom!

Frågan är: Varför tar han av sig t-shirten??!?! xD

http://www.noob.us/entertainment/why-did-he-take-off-his-shirt/


(Ville inte infoga filmen här, för den startar automatiskt när man klickar sig in till min blogg, vilket kan vara lite drygt)

Done!

Hejsan!
Nu har jag donat allt jag ville ha klart ikväll, vilket var:
  • Skriva "neutralt" CV & personligt brev (inte rikta in sig på nå unikt jobb). Min jobbcoach och jag (mest han ^^) bestämde att jag ska gå ut till butiker och presentera mig och lämna CV och mitt personliga brev. Bra träning osvosv. Så imorrn ska jag och Karin till V-ås och göra det.
  • Ändra om personliga brevet för speciellt jobb uppe i Sälen, skidshopspersonal.
  • Kollat mina senaste lönespecifikationer om min skatt. Känns som jag betalar tok för lite i skatt. Tjänat 46 951:- (VAR ÄR DOM?!) hittills iår, och jag har bara skattat 4785:-. Nått måste ju va fel? Så tänkte ta en vända förbi Skatteverket imorrn också.
Egentligen skulle jag väl behövt städa också, som jag skulle gjort för någon dag sen egentligen.... Men nä, de får bli en annan dag, haha.

Nu ska jag se på True Blood på SVT Play. Det är verkligen en asbra serie, se se se!


Pusshej!

Trångfors smedja

Blev en del bilder från Trångfors. Här kommer några:

Bilderna på Karin hittar ni på hennes blogg.

 


Fotolino

Hmm, jag börjar nog sjuk. >_< Idag hade jag lite ont i halsen när jag vakna, sen har jag börjat snora också (fräscht det låter, ellerhur? Men låter ju fjompigt att säga att man blitt snuvig, hihi). Kanske Nina som smittat mig, hon åkte ju på halsfluss härom veckan.

Om ett tag ska jag och Karin iväg till typ Trångfors och ta lite pics på oss. Så nu måste jag snygga till mig lite, så jag förhoppningsvis kan bjuda på lite fina bilder ikväll.


Jag, Elin & Karin hade en liten fotokväll hos mig 13 sept -08, alltså nästan precis ett år sen, fort tiden går!


Som ni kanske förstår skulle vi överdriva sminket och ha kläder i samma färg.

Saras blogg

Hallu! Nu har jag suttit och donat lite med Saras blogg. Hade typ ingen fantasi alls, så den blev kanske lite tråkig. Hehe. Men den blev ju iaf bättre än dom standarddesignerna som blogg.se erbjuder.

Dock kommer jag inte ihåg vilket filformat man ska spara headern i för att det ska bli bästa kvalitet.. Har för mig att Sosso sa att man ska spara i GIF-format, men när jag gör det så förvrängs vissa färger i bilden, hmmm. Vad gör jag för fel? :P



Idol

Tjena! Kollade nyss på dagens idolavsnitt på tv4play. Har jobbat kväll så missade det på tv. Idol var iaf asskoj idag, haha, satt och skratta en massa. ^^ Roligast hittills, med Jidhe kopia å allt.

Häromdagen fick Sara för sig att börja blogga, så nu ska jag göra om hennes design. Vet inte riktigt hur, men det visar sig. ;D

Hejs!

Mannen under trappan

Jag tittade nyss på den nya serien som börjat på 1an igår. Mannen under trappan. En serie i fyra delar.

"En suggestiv och spännande berättelse i fyra delar som utspelar sig i gränslandet mellan verklighet och mardröm.

Fredrik har ett vackert hus, en underbar fru och två fina barn. Men vad pågår i det fina huset? Va är det som händer med Fredrik? Och varför börjar hans familj vända sig emot honom? Mannen under trappan bygger på Marie Hermanssons roman med samma namn. Huvudrollen spelas av Jonas Karlsson och för regi svarar Daniel Lind Lagerlöf."


Den var faktiskt bra för att vara en svensk serie! Lite läskigt på slutet, hehe. Nu längtar jag tills nästa avsnitt kommer ut, vilket är på söndag 21.15. =) Så har du inget för dig, klicka på länken där uppe och se denna serie.

Gymmet

När jag vaknade idag hade jag ont i huvudet, brukar aldrig vakna med det. Vet inte om jag håller på att bli sjuk? Men har ta't en alvedon så huvudvärken är påväg bort hoppas jag. Tänkte strax cykla till gymmet. Senare måste jag städa i mitt rum, det är så rörigt.


Tjarå!

Vill träna

Jobbet gick bra, nu gör jag inte ett skit. Har tittat lite tv & käkat lite nu efter jobbet. Jag är sugen på att träna. Eller bara röra på mig.. Frågade Karin om hon ville med ut och gå när jag slutade, men hon tyckte de va för mörkt och kallt. Å jag tänker då inte gå själv i hallsta när de är såhär mörkt. ^^ Leeskigt.

Har bajstråkigt så ska väl sova snart. Eller kanske kolla film? Hm.. Aja, hejshejs iaf!

Jobbilijobb

Uh, nu är jag trött.. Ska jobba idag 11.00 - 21.15. Förstår ni vilken lång tid? På en söndag! Vilket menas att jag får ob, vilket då menas att jag får dubbelt upp lönemässigt. ;D Göttemos att tjäna 206 kr i timman hela dagen. Men nä, nu måste jag dona.

Ha en bra dag!

Tröja

Tänkte visa Ed Hardy tröjan jag köpte till Nina i Marmaris. Snubben jag skulle köpa den av sa först att han ville ha 300 kr, men Jonas lyckades pruta ner den till 175 kr. Helt klart värt tycker jag. Den är ju fin å i bra kvalitet, och jag bryr mig inte alls om att den är fejk, för det antar jag att den är. Vad tyckte ni om den? =)


Feting orm!

Shit! Kolla, typ världens största orm? Den är död, men ändå. :O


Dagen efter!

Hejsan! Igår blev de dårå krogen! Jag & Karin åkte ner till stan tidigare än dom andra, för vi var massa hungriga! Käkade subway. :M Sen väntade vi på dom andra och när dom kom gick vi in på Silk. Jag & Karin kände oss spiknyktra då.. Å fy va drygt det är med dryyga fulla personer på krogen (när man själv inte är så påverkad då ^^). Köpte iaf två öl och en shot där inne, ölen kostade bara 33 kr, billigtbilligt.

Lite tidigare på kvällen ringde farbror Åke från Lkpg. Han undra om jag & Jonas kunde ta oss ner till dom idag och spela en korpen innebandymatch! Vore ju faktiskt riktigt roligt, det tyckte Jonas med. Hehe. Så nästa gång får du höra av dig med lite mer tid innan. =)

Idag ska jag väl inte göra ett skit. Känns som jag vill "skapa" något. Typ nån kul photoshopbild eller måla eller nått kreativt bara. Får se vad det blir av det.


Hejshejs!



Partey!

Halllåeåeeåe! Sitter hos Sandra & Matte nu! Lite förkrök hos dom innan vi ska ner till krogen, blir tydligen Silk. Står på listan, rätt skönt med gratis inträde och slippa kön. =)
Nu ska jag vara med på ölspel som dom andra redan spelar. :P


Pusstjohej..


PS. Karin & Emelie hälsar!

Möte med min jobbcoach!

Var precis på möte med min jobbcoach Peter, han och en annan jobbcoach hade en "låtsasintervju" med mig. La upp det som om dom vore rekryterarna från Lindvallen. Till en början var jag nervös och lite "flackig" med blicken. Fastän det inte var en riktigt intervju, hehe men ändå. Dom ställde en hel del knepiga frågor också.
När vi var klara så sa jag att jag aldrig tidigare varit på någon riktig intervju. Då sa den andra coachen att jag isåfall var en naturbegåvning. ^^ Min nervositet hade inte alls märkts, och det lyste om mig att jag verkligen ville ha jobbet samt att jag var fokuserad och prata bra. Då blev jag jätteglad. :D Om jag skulle vara så bra på den riktiga intervjun trodde dom att jag skulle ha stor chans att få jobb. Thihi. Men somsagt, får la inte ha för höga förväntningar. Dessutom kommer jag nog vara mycketmycket mer nervös på den riktiga intervjun.


Saker jag skulle tänka på inför den riktiga intervjuen:
  • Positiva egenskaper: Utvecka svaret mycket mer, visseligen gjorde jag det, men inte tillräckligt. Ge mer exempel på vad jag menar med de positiva egenskaperna.
  • Negativa egenskaper: Det tycker jag är assvårt. Vad ska man säga om sig själv som är dåligt? Men dom sa att en dålig sida kan vara att man är jättemorgontrött! Men om man vet om sin svaga sida, så blir det plötsligt till en bra egenskap (då man vet om det). Man kan t.ex. säga att jag är morgontrött, men att jag brukar ställa två väckarklockor, så att jag verkligen kommer upp (vilket jag brukar göra :P).
  • Berätta lite om dig: Jag skulle berätta mer om att jag gillar att åka bräda/skidor. Att jag gjort det sen bra längesen. Det glömde jag såklart att säga, och det är ju kanonbra att nämna inför ett jobb på en  skidanläggning. Då vet dom ju att jag vet hur det kan vara för en nybörjare, och att behöva hjälp i liften osv.

Jag tycker det är kanonbra hjälp man får av en jobbcoach! Så vill man verkligen hitta ett jobb och t.ex. få hjälp med att utforma CV, personligt brev, få hjälp till en intervju, eller om man bara vill bolla lite tankar med någon, så är dom jättebra. Det gäller att ligga i för att få jobb nu!


En snutt från ansökan jag skicka till Lindvallen

Örebro!

Tjo! Följde med Jonas till Örebro idag, han hade intervju för Kläppen där. Vi åkte 09.45 imorse, så jag är trött nu. Har vänt på dygnet litegranna. ^^ Intervjun verkade iaf gå skapligt för han, så återstår att se om han får jobb. :) Å idag fick jag brev från Lindvallen/högfjället om information tills jag ska på intervju för dom. :D
Under den tiden han var på intervju, så gick jag på stan där. Hittade en assnygg "jacka" på Gina, gillar den jättemycket. (: Köpte även en roll-on, ett svartglittrigt nagellack och en nya mascara (Loreal Telescopic, den jag alltid använder).

Just ja, fick min semsterersättning från Lagerhaus, 1242:- Den hade jag glömt.
Tjopptjopp ;)

Pics från Marmaris

Tjenare! Idag har jag gymmat med Emelie & Bella. Innan det så gick jag en sväng med Karin, hon skulle till sin mors jobb. Men iaf så går mitt gymkort ut 19/9, nästa lördags alltså, huhu. :( Då får jag ut och gå eller springa i spåret.
Efter gymmet kom Jonas hit, och nu har jag lagt in bilderna från hans kamera. Så här kommer dom:



Aqua Park

Utsikten från Aqua Park som låg högst upp i Marmaris.


Allihopa

Fiskögon på Jonas :D


"Robot show" på hotellet, skittråkigt. ^^

Poolen

Alltså, för söt bild! Hahaha

Sara ser inte så dålig ut hon heller :D

Killarna pratar poker på båtturen, suck. Haha!


Martin dyker



Ute och shoppar lite.

Det här är klippgravar sen bra länge sen. Förstår inte riktigt hur dom lyckats göra dom.

Sista doppet på Sköldpaddsstranden.


Orkar inte lägga upp fler bilder här, resten lägger jag ut på facebook. :)

Tjubiiddoe

Jomen Idol gick ju på TV4:s hemsida också. Kollade på det nyss, så nu ligger jag inte efter, hehe.
Idag köpte pappa en bil. Vår andra volvo 745a funkar ju inte så bra. Är väl lite småfix på den "nya" också, men ändå. Känns roligare att köra en volvo 850 än den gamla "paketvolvon". :P

Såhär ser bilen typ ut. =)

Promenix

Tjenis Penis! Duschade nyss, innan det var jag ute och gick en vända på ca 45 min. Skönigtskönigt, nu måste jag komma igång med motionen. Godis har jag ju dissat sen 10 Augusti (undantag lördagar) och jag har faktiskt hållt det också! Fast jag har dock ätit ett och annat chips (A), haha, men från igår har jag slutat med snacksen också! (undantag lördag då, haha). Byta ut det onyttiga mot frukt. Jag har blivit ett vindruvorfreak på sistonde, mumsigt som man t.ex kan käka till en film. =)

Btw så satt Nina och tittade på Andra avenyn när jag kom hem från promenixen. SVT lägger ju ut avsnittet redan på morgonen, vilket jag hade glömt. :D Så jag ska se det nya avsnittet nu. :)

Hejdåhej!

Halft dream talk!

Nina somnade i min säng igår igen, framför tvn. När jag skulle lägga mig så sa jag åt henne att hon måste gå och lägga sig i sin säng, då fick jag detta luddiga svar: "Jag vet inte var jag är.. *tyst ett tag* Ta mig inte här ifrån." Haha, jag undrar om hon kommer ihåg det idag. :D

Ikväll ska jag också jobba, 17.00 - 21.15. Så jag missar båda säsongsstarterna av Andra avenyn och Idol 2009! Hur ska det gå? Vill ju se dom! Fast Andra avenyn kan jag ju se på SVT Play, men Idol får jag väl vänta på reprisen, för TV4 visar inte det på deras hemsida va?


Pussis!

Tim testar T.E.N.S

Hahahaha! Jag tror jag skrattar ihjäl mig. Foki hade lagt upp detta videoklipp på hennes blogg, och skapligt roligt det är. xD Aldrig sett det förut. ^^ Askul, kolla! :D

Det är alltså en kille som äter frukost medans han får elektriska stötar i ena armen :D


Färgat håret!

Oj vad mycket klockan var nu, börjar ju om ca 35 min. Så blev att koka upp lite vatten och laga snabb tortellini. Nu har jag bockat av allt nästan allt på min att-göra-lista idag. Dock har jag inte bokat någon klipptid, håret såg mycket friskare ut nu när jag har färgat det. :P Så behöver inte stressa med klipptid.

Före

Hårfärg

Efter

Grattis Sandrish!

Idag har jag en del saker att göra ,bl a:

  • Ringa min jobbcoach på AMS, tänkte boka möte till att prata om vad som är viktigt på en intervju, alltid bra. Hoppas bara att han har tid innan nästa fredag, men borde ju finnas några små minuter över.
  • Färga håret - Just nu är det nästan orange. Blekt som tusan sen Turkiet. Så nu blire röttröttrött!
  • Boka klipptid på Storagatan 15 i Västerås, där jag jämt blir som nöjdast.
  • Boka tandläkartid - tycker det känns som jag har hål, men det ilar aldrig. Men lika bra att gå nu innan årsskiftet, då börjar det ju kosta för mig.
Magda smsade mig imorse också, så ska jobba 16.30 - 21.15. Tacktack, tar emot alla tider som passar!

Sen har jag smsat Sandra också (gjorde det precis när klockan var 00.00;), för hon fyller ju faktiskt 19 år idag! :D Så på fredag blir det galej med start hemma hos henne. Ska bli trevligt som tusan! :D

Grattis gullet. Ha en bra födelsedag! :D

Softish dag

I eftermiddags cyklade jag till Karin, vi gick sen ner på byn och mötte Sandra. Blev att handla lite doningar och sen gick vi tillbaka till Karin. Lagade tacos, men vi bytte ut köttfärsen mot kyckling, asgott!
Efter den godiga maten så tittade vi på Män som hatar kvinnor, samt Slumdog Millionare. Två jättebra filmer faktiskt. :) Se dom om ni inte redan gjort det.
Förutom det så snacka vi massa skit ba, var ju en evighet sen man träffades.
När klockan närmade sig 23.00 så skjutsade vi hem Sandra till hennes lya i V-ås. Har ju inte hälsat på hos henne och Matte än, så tog mig en titt i deras lägenhet nu. Nice varen. =)


Yesyesyes

Haha, kan ni gissa var det ringde ifrån till mig för en kvart sen? Jo Lindvallen! Så det är iallafall nån som tyckte jag verkar lovande. :D
Ska på intervju nästa fredag i Örebro. Kommer nog vara supernervös då, jag har ju faktiskt aldrig varit på en riktig jobbintervju tidigare.. Ska klä mig passande, läsa på om fjället och företaget innan. Nån som har lite mer tips på vad man bör tänka på?

Sen är det väl som vanligt att inte förvänta sig det allra bästa, men verkligen hoppas på det bästa! Blir så jobbigt om man väntat sig säkert jobb, och sen inte får det.


Så är det!

Under veckan i Turkiet så ringde ett okänt nummer till Jonas, vill ni veta varifrån? Jo från Kläppen, han ska på intervju nu på onsdag. Vilken skit va? :P Dom ringde han men inte mig alltså, haha. Nä, men jag är glad för hans skull. Han kom in under Driftavdelningen, alltså liftvärd. Jag ska följa med han till Örebro (där de har intervjuerna) på onsdag.
Men jag ger inte upp så lätt, ska fortsätta söka mer jobb där uppe och hoppas på de bästa. ^^

Back in Sweeeden

Hallå på er! Har inte riktigt suttit vid datorn helt idag (därav inget tidigare inlägg). Jag och Jonas vaknade runt 14.00. Vi kom hem runt 05.00 inatt, blev sängen direkt. När vi vaknade beställde vi pizza, när vi hade ätit upp så tittade han tåg hem åt mig, och det som passade bäst gick 10 min senare. Så då blev det snabba ryck till tågstation.
Nyligen blev jag klar med att packa upp min resväska, nice att ha det gjort. Så tråkigt att göra det.

Igår blev det då lerbad, var väl en speciell upplevelse det, xD bilder får ni sen. Vi åkte även med flodbåt till Sköldpaddsstranden, en av Turkiets finaste stränder. Nog var det fint också. =) När vi kom tillbaka fick vi låna ett hotellrum och sen äta buffé. Efter middagen blev det en lång väntan tills bussen äntligen hämta oss vid 22.15, då åkte vi till flygplatsen. På flyget frös jag som ett as! Var hur kallt som helst fast jag hade dubbla tröjor. Satt med en tidning över benen. Jonas frös lika mycket.. Å inte hade flyget nå filtar heller, skitdåligt. Menmen, försökte sova bort tiden.

Nu är jag iallfall hemma i kalla Sverige.


Lägger upp bilderna från min kamera nu, dock tog jag inte så många med den. Använde mest Jonas kamera eftersom den är bättre. =) Hans bilder kommer senare.

Blekfis med dålig hållning och så en rumpa.

Ena poolområdet från balkongen. Nice va? =)
Jonas & Martin ssteeeker, höhö

Sara :)

Inför en tur ner till stan.

Bejb :)

Uppdatering från Turkey igen!

Tjenixen! Nu sitter jag vid Jonas bärbara dator, istället för hotellets dator med konstigt tangentbord, så nu slipper ni de jobbiga bokstäverna, hehe. Igår var vi iväg på en båttur. Var på båten mellan 10.00 - 16.30. Låg i solen i stort sätt hela dagen alltså, så blev lite bränd, men det är nice! Höhö. Båten stannade till vid olika platser där man fick hoppa i och bada av sig i havet. Man flyter verkligen lättare i saltvatten, skitskönt, man behöver ju knappt simma, hehe.
På båten ingick det mat och dryck också, en helt klart värd tripp (för ca 350 kr tror jag det var).

Imorgon är det den sista dagen här i Turkiet, huhu. Dock går flyget på natten, så har ju en hel dag kvar. Då ska vi iaf åka iväg på en heldagsutflykt. Vi checkar ut från hotellet på morgonen och får guidad tur till Dalyan (tror de hette så) där ska vi åka båt och bada i lera bland annat. Om jag fatta rätt, hehe. Det igår även lunch & middag. Mot kvällen får vi låna ett hotellrum där vi kan duscha och göra oss färdiga inför flygresan. Hela denna utflykt kostade typ 550 kr så jag hoppas det blir bra. :P

Ikväll ska vi eventuellt shoppa lite, men har inte direkt så jättemycket pengar kvar, så får se hur det blir med den saken. Så Nina, förvänta dig att du kanske inte får några skor/tröja. :P

Nu ska jag upp på hotellrummet igen, det är så himla varmt och kvavt här nere. ^^ Har ju AC på rummet, så mycket skönare där. ;D


Pusstjohej!

RSS 2.0