Packa människa

Jag är så dååålig! Nu måste jag packa!!!! Men det är ju så grymt tråkigt, haha. Tänkte komma iväg till Jonas innan 14.00 imorrn, så packapackapacka nu å imorrn.. Dags att sätta igång, JA!

Det gick btw bra att jobba. Sista dagen ju, huuhuhuhu.

PACKA NU!

Sista dagen

Idag jobbar jag min sista tid på coop. Känns faktiskt lite konstigt, men det borde det väl göra också. Sista arbetsdagen där på två år liksom. Köpte en blomma och ett litet kort jag ska lägga på personalrummet. :)

Hade lite svårt att välja blomma, men fick bli en sånhär, hehe.

Bilder från Konrad

Nu har bilderna från Konrad kommit upp på deras hemsida. :D Här får ni några. =)

En bartender, blodet såg verkligen "färskt" ut hela kvällen.

Psykfallet dansar med sina vänner nere till vänster på bilden. ;D

Vampyren Sosso, PsykLinda och tjuvKarin.

Mycket folk!

Var nå band "VI3" som spelade.

Ölflickan Emelie & Elin catwoman. :)

Visst såg jag läskig ut? :D

Karin, jag & Robin!


Förresten så gnuggade jag som fan på mitt fejkblod som inte ville gå bort.. Nu har jag typ gnuggat bort hela hyn känns det som, så är ju ändå röd där! Haha asfult.

Svar på kommentar

Kommentar från Fanny:
hej! jag har en fråga, jag har följt din blogg nu ett tag o förstått att ni ska flytta till oslo, men en grej jag inte har förstått är om ni redan har ett jobb där som väntar, eller om ni bara ska söka jobb direkt ni kommer dit? tänk om ni inte får nåt jobb, ska ni bara åka hem då? för man har ju inte råd att bo i norge hur länge som helst utan inkomst :/

Hallå! Vi har inte fått nå jobb i Oslo, än. Vi har tänkt gå ut personligen till olika företag, butiker, dagis osv när vi väl är på plats. Om vi bara ligger i och söker massor av jobb så är jag säker på att vi får jobb! Arbetslösheten ligger på ca 2 % i Norge och inte ska jag öka den procenten. ;D Sen har vi lite "startpengar" som vi tar med. Sen får jag även min oktoberlön från coop 15 nov. Så vi borde klara oss. =)
Kul att du följer min blogg btw. :)

Elgigantens support suger

Är dom cp eller? Försöker ringa Elgiganten, om det mot all förmodan går att reklamera min mobil. För nu vill den verkligen stänga av sig typ HELA tiden när man pratar med nån. >_< Men iallafall, när man ringer numret man ska ringa så säger dom typ
"Välkommen till Elgiganten. Tryck 1 för information om din butiks öppettider. Tryck 4 för support på engelska."
??? Sen säger dom inget mer. Irriterande att man inte kan få tag på dom.....


Hemma efter Konrad

Hallluuuu! Nu ska jag strax sova. Har faktiskt borstat tänderna och tagit bort det dryga sminket. Dock syns fortfarande märken efter låtsasblodet. Hoppas jag får bort det imorrn innan jag börjar jobba, hehe. :P
Det var skojigt på krogen och förferren. Vi hade VIP till Konrad, och jag skojar inte när jag säger att det var SJUKT SKÖNT att gå förbi den 5 km långa kön. :D
Vi gick väl in lite efter 22.30, vilket jag tycker är lite tidigt. Kändes som tiden nästan gick bra sakta där inne, hehe. Menmen.
Spelade faktiskt blackjack också. :D Jonas har lärt mig grunderna i det, och nu satte jag mig bredvid Robin (gammal HPH:are) som fick hjälpa mig, men bara liiiiite. Jag gick in med 20 kr, och gick ur med 110 kr. Ganska bra för första ggn tycker jag. :M Höhöhö.

Nä, borde sussa nu! Sov gott.

Buhuuuu , läskiiii

Jag, Karin & Elin donar oss hemma hos mig nu. Strax ska vi äta, sen blir det stan till förfest runt 18.00!

Jag just nu, psykfall yes! (ska göra halsen vitare^^)

Ingen Jonas med till Konrad..

Jonas är tråkig :( Han ska inte följa med imorrn på halloweenfesten på Konrad. Dels för att han har så himla mycket att göra innan Oslo, dels för att han känner sig lite sjukt. Och jag förstår han. Så jag ska åka hem imorrn med hans bil själv. Har möte med jobbcoachen 11.00. Så blir ingen sovmorgon här inte. Men är väl lika bra att försöka vända tillbaka dygnet.
På söndag ska jag ha packat in allt jag ska ha med till Oslo, i bilen alltså, sen åker jag till Jonas. Sen åker vi från Jonas på måndag morgon. Har rätt mycket kvar att göra innan dess, så jag hoppas jag hinner, hehe.

Nu blire strax sängen. Natti!


rubrik skit

Nu stack Jonas från mig igen, buhu. :( Han skulle vara med Martin lite och sen träna smågrabbarna. Så nu sitter ensam i hans rum. ^^ Hade egentligen velat fixat med min bärbara dator, alltså installera vista på nytt, men jonas hittade inte skivan.
Tidigare var vi och handla, totalt blev det över 1000:-. Så lite startkapital på matfronten osv har vi, höhö.

Tjuvade en bild som Jonas tagit, tycker den är rätt frän!



Byta däck på bilnn

Hallluu!
Tidigare idag så åkte jag och Jonas in till S-tälje. Han klippte sig och köpte ett par skor. Jag köpte låtsasblod till på fredag, då är det ju maskerad på Konrad. :) Jonas hittade ingenting till sig.. Så undra vad han kommer klä ut sig till, haha. :)
När vi kom hem så bytte vi däck på Jonas bil som vi ska åka i till Norge. Imorrn ska vi åka och handla inför Oslo. Är ju såå dyrt där, så blir att handla en del grejor här hemma innan. Typ hygienartiklar, konserver, spagetti osvosv. =)

Nu är Jonas och tränar sina småttingar i innebandy, så jag ska passa på att dona mina personliga brev till Norge, ska utforma så dom blir lite olika, beroende på vad det är för jobb man söker.

Ciaoo!

Rummet är nästan vårat

Nu är det typ så gott som klart. Vi har ett rum i centrala Oslo. :) Fast vad som helst kan ju hända, men är stooor chans att det blir så iaf. Vi åker från Hallsta på måndag morgon, och då menar jag morgon också! Ska försöka komma iväg innan 05.00.
I Kristinehamn, efter vägen till Oslo, ska vi hämta upp en tjej som heter Carro. Hon ska också följa med. =) Hehe.
I rummet finns dock ingen säng, så det blir att åka till Ikea på den dagen också, i Oslo då. :M

Ser fram emot det här! Kommer bli en upplevelse. :) Hoppas dock inte det blir pannkaka av allt, men det tror jag inte. :D


Mobiiiiil skit

Ringde nyss tele2, väntetid i 23 min (Y).. Tänkte höra hur jag borde göra med mitt abonnemang på mobilen, orka betala det i norge när jag inte använder det lixom. :P Men det måste jag typ göra, om ingen annan vill ta över, nån som är villig? haha. Är iaf tele2 snackis. Men tog bort smspaketet för 69 kr i månaden iaf. Jaja nog om det, astråkigt, haha.
Nu måste jag dona mig och sen får pappa skjutsa mig till tåget, ska ju till Jonas. :)


Hejssvejs!

Grattis syrran!

Jobb nu! Gick och la mig 23.45, har väl inte lagt mig innan 00.00 sen jag gick i skolan typ, haha. Bra där Linda. Sen är det ju faktiskt så att en lillesyrra fyller år idag med! Grattis Nina!!!! :)

Ciaaao!

Annat rum i Olsowww

Känns som jag har 1000 saker att göra innan Oslo. Men vet inte i vilket hörn jag ska börja. Nu börjar jag iaf inse att vi ska dit, tror jag. :P Jonas mejlar med en annan svensk person just nu. Hon har en 3a på 90 kvm centralt i Olso.
Får se om det blir något där!
Nu ska jag skicka över allt Nina vill ha kvar, från hennes bärbara till min stationära. (Har inte kommit så långt med det alltså). Sen tar jag med bärbara till Jonas imorrn så vi kan installera windows vista på nytt, så man får en fräsch data. :)
Och som sagt, försöka sova tidigt.. Hmm, får se hur det går. ^^

Byeeee!

babababaababa

Tjaabba. Usch vad trött jag var på jobbet, fastän jag fick sova mer timmar än vanligt innan jobb, hehe. Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt! Får se hur det går. :M
Nu ska jag ner i solariet och bättra på brännan. Efter det ska jag ut och gå med karin. :) Röra på fläsket, för vi har ju tydligen tjocka lår?! Hahaha :D


Jobb

Tjulu lu lu! Har precis slängt i mig lite frukost. Nu ska jag iväg till jobbet. 08.00 - 14.00. Känns av någon konstig anledning som det är svårare att vakna när man ska går upp och jobba 08.00 istället för 06.00? Tokit detdär.. ^^ Men tänk vilket lyx det vore om man vore morgonpigg, det skulle jag nästan betala för att vara, haha.

Hejpuss!

Rum i Oslo

Sitter och kollar på lägenheter/rum i Oslo just nu. Såg en lägenhet där det just nu bor 3 svenska tjejer som har ett ledigt rum för en person eller ett par. Central beläget. Kostade bara 5000 nkr/månad (6000 svenska kr) för oss båda. Sen behövde man inte betala deposition* eftersom dom redan gjort det. Asbra!
Rummet är ledigt från 1 nov - 31 dec, vilket också är bra! Då hinner vi leta egen lägenhet, eller större lägenhet så man själv kan fixa kollektiv. Karin e ju sugen bl a. :D
Har iaf mejlat dom, nu är det bara hoppas på det bästa. :)

*Deposition är en summa man oftast måste betala när man hyr en lägenhet. Det brukar vara månadshyran x 3. Och det ska alltså betalas direkt när man flyttar in. När man sedan flyttar ut får man tillbaka depositionen.

Skosiluringar

Jodå det blev ett par skor för min del. Hade väl lite bestlutångest vilka jag skulle ta, men det blev ett par jättesköna och vaaarma vinterskor, perfa, inga frysna tossor på mig inte. 
Provade ett par lårhåga stövlar, dom va bajssnygga - men kostade 600 kr. Vilket inte min ekonomi tillåter nu såhär innan Norge. ;/

Lite kängliknande skor. ^^ Med ludd i, skönisar.

Sigge pigge

När jag vakna tassade det runt en vovve här - Sigge, farfars hund. :) Han är nog den lugnaste och goaste engelska stafford terrier jag vet.
Strax ska jag, mamma & Nina åka in till V-ås, vi tänkte gå in på Skopunkten och unna oss varsitt par skor! :D Hoppas jag hittar mig nå snygga. :)

Sigge vilar sig lite i min säng. :)

Siluett av mig

Förresten så skickade Jonas en bild på mig när jag står och tittar ut över vattnet, från den kvällen vi var ute och fotade förra veckan. Jag tycker den blev jättefin!

Vad tycker ni? :)



Nu ska jag sova, natti!


Nu blev klockan 02.00 igen

Blev en mysig tjejkväll med massa snack, onyttigheter och lite film. :) Tittade på "Broken", se inte den. Asdålig spegelskräckis. Den får typ betyg 2 av 10. Innan vi drog till Karin så mötte jag Emelie & Sosso vid ica. Åh jösses vilket sug jag fick efter blåbärssoppa då, så köpte mig en liter av det. Yummieee, har nästan druckit upp hela nu, haha.

Förresten, så glömmer ni väl inte bort att ställa tillbaka klockan en timma nu va? Såg precis att min klocka på datorn slog 02.00 igen. ;D

Pussåhej!


Tjejkväll

Ska kila till Karin strax tror jag. Blir lite tjejkväll där med henne, Emelie, Sosso och sen kommer nog Sandra när hon slutat jobba också. :) Myspys.

Hörs väl senare, pööss!

Pizza!

Käka precis pizza, blev en bussola från Maistro. Var så grymt sugen innan så var ju bara tvungen, höhö.

Ser ju rätt snuskig ut faktiskt, men icke då. När jag tänker efter så de ju faktiskt ut som Jupiter lite xD


Rätt likt, ellerhur? Haha

Hemma efter krogen

Hallu. Är hemma efter en kväll ute. Mamma skjutsa in mig till stan efter att jag slutade jobba. Hann väl få i mig 1 ½ - 2 cider innan vi skulle in på krogen.. Dock så kom polisen när vi kom ner på stan...

Jag: Bella!!! Polisen är där!
Polisen: Hörrni tjejer..... *vi gömmer våra cidrar innanför jackorna* Ni ser lite skyldiga ut.. Ni får hälla ut det där.

Joppjopp, så var det slut på det. Vi gick först till Silk, men där var det äckligt lång kö, så vi gick istället till Konrad. Typ bra lång kö där också, men kom in där till slut. 
Kände fan att man va lite äldre än medel.. typ.. ^^ Kändes som alla va 18 år, haha.

Nu ska jag dra mig mot sängen, nattinatt.

Får inte nog av den här låten, älskar den! Sååå fin!


Jobb väntar

Går till jobbet nu!

I seee you!

Krogish

Idag blire jobb 17 - 21.15. Efter det ska mamma skjutsa in mig till V-ås, krogen ikväll. Är ju Hoffmaestro på Silk, så tror vi ska dit? Tråkigt att Karin inte ska med bara. :/ Och va inte för ledsen, han är inte värd dig. Verkar som ingen vet var förfesten blir heller, men jag hoppas någon vet det när jag har slutat iaf, huhu.
Nu ska jag äta och dona lite innan jobbet.

Ha en trevlig fredagskväll!

Gemensamt personligt brev

Tjenis! Jonas visade mig tidigare jobb som låg ute på platsbanken. Liftvärd på ett fjäll lite högre upp i Norge. Istället för att vi båda skulle skicka iväg var sitt CV & personligt brev, så skrev vi ett tillsammans. Lite udda va? :) Har ju inget att förlora på det, eftersom vi inte skulle åka dit om bara en skulle bli erbjuden arbete.
Tycker det är en rätt kul idé att göra så, men vettetusan vad dom som tar emot det tycker. Men det visar sig. :)

I slutet skrev vi "Ni behöver inte vara oroliga, vi sitter inte ihop och kan gott och väl jobba på olika avdelningar och tider." Vilket kan vara rätt bra, så dom inte tror nått annat. ;D


Sen får man såklart inte glömma att "kräma på" lite extra heller. ;D



Rensa bilder

Håller på att rensa och organisera lite bland de bilder jag ska bränna ut. Tar ju längre tid än vad man tänkt sig. Men det är skoj att se tillbaka på hur man såg ut förut osv. :P

1990 - Jag är väl några månader där. Bror Emil till höger och kusinerna Aho.

1996 - Oj oj oj, jag ~6 år. Ser inte ens ut som jag, blä! Mina älskade syskon också. Vi saknar dig Emil. <3

2006 - 16 år, kryssning med syrran och mamma.

2006 - Jag, sosso, Karin & Bella.

2007, november - Tjejkväll hos Elin
.

2008 - HPH06 - några av bruudarna :)
2008, april - tripp till Sälen med Elin, Ida & Gusten. Askul vare!
2008 - Alanya med brudarna, bästa. Dock uppskärd och 3 stygn i foten på mig.


Det får räcka för den här gången!


Brun som bajs

Nina: Linda! Ska vi gå och sola?
Jag: Hm.. njaae.. Tror inte jag orkar.
Nina: Men jag orkar inte heller.... Men vill inte bli bruna och fina då?
Jag: Mjo.. Okej då.


Tar en paus i mitt rensande och donande bland mina alla bilder på datorn. :) Sooola nu.

Hejs!

Jåppkoåtschhh!

Var hos jobbcoachen imorse. Sa väl inget speciellt, han tipsa bara om Svenska föreningen i Oslo. Dom fixar med boende och hjälper till med allt annat runt omkring, jobb å sånt. Fast har hört sämre saker om dom också, skumma avgifter osv. Sen har jag för mig att det är 20 års gräns också. Jag & Jonas känner att det inte är så aktuellt, men vi får väl se. Jag och coachen kom fram till att vi ska ha ett avslutande möte nästa fredag - sen är det byebye för min del!

Har inget att göra idag, så tänkte dona lite med datorerna, tror jag.
  • Rensa och bränna ut bilder, både på min och Ninas bärbara (som jag ska ta med mig).
  • Skaffa Skype till båda datorerna - aldrig använt mig av det, men borde ju va bra när jag är i norge och vill snacka med dom här hemma. :) Helt gratis. Hoppas det vill funka bara, hehe.
  • Sen vill jag se på Andra avenyn också. ;D

Ny energi

Somnade sista kvarten av Bonde söker fru, efter det blev jag faktiskt lite piggare. Kollade på True Blood för ett tag sen, brabrabra. Man vill bara se mer. :D Hehe. Nu ska jag se på Andra avenyn.

Uppd 23.42: Skiter i Anda avenyn... Kom på att jag har möte med min jobbcoach imorrn 08.15... Så borde nog sova!

Lekte lite med nagellack tidigare, ^^ (ser bättre ut irl)

Trööööööööööööttt

Jag är så trött att jag nästan ser i kors, helt ärligt asså. Typ när jag ska läsa så ba flyter allt ihop. xD Vore asskönt att sova, men vill se på Bonde söker fru som börjar 20.00.. Sen vill jag även se veckans avsnitt av Andra avenyn, och kl 22.00 börjar ju bästaste True Blood! Vill jag absolut se, älsklingsserie, hihi.
Får se om jag orkar hålla ögonen öppna. ;D

Pussshej!

Cut cut cut

Jobbade ju som sagt till 12.00 idag, var faktiskt inte alls nå trött. Dock började tröttheten komma på eftermiddagen, och nu är jag bra trött istället. ^^ Lär ju sova jäkla gott inatt, annars äre nått som är fel!
Jag och Karin åkte alltså in till V-ås efter jobbet. Jag lämnade tillbaka nyckel, kort och t-shirt till Lagerhaus, huhu. Där trivdes jag, skönt gäng och skön butik. :) Trivs jättebra på Coop också, men det är lite skojigare att jobba i en inredningsbutik än en livsmedelbutik, hehe.
Klippte mig också, när jag kom dit så sa jag att jag bokat tid hos Ingrid, då säger dom att hon är mammaledig?! Fast jag hade bokat tid hos henne? Jaja, fick klippa mig hos nån Therese istället, blev orolig först, men hon var duktig så det blev bra. :) Så ja, nöjd iallafall.
Vi gick även till jobbmässan (för Karins skull), den sög, hehe. ^^

Flum bilder, men orkade inte. Syns inte så mycket skillnad, men håret är mkt fräschare nu.

Att inte kunna somna på natten..

.. Jag hatar det! Klockan 01.45 skulle jag sova och pratade med Jonas lite, han sa typ "Om du somnar inom en kvart får du iaf sova 4 timmar." Ja om jag hade haft sån "tur". ;/
Låg och vände och vred, la mig på andra sidan sängen, osvosv. Sista ggn jag var upp på toa och slängde ut Ninas surrande dator ur mitt rum var väl kl 03.00. Nån gång efter det somnade jag. Så har väl sovit i ca 2 ½ max. >_<
Jaja, nu blir det jobb 7 - 12. Sen in till V-ås med Karin, klippa mig blire också, 14.15 på stora gatan 15 hos Ingrid *favorit*.

Hejssvejs!

Gårdagens bilder

Här kommer några av mina bilder från gårdagen.

Strömsholms slott

Bejb och hans nya kärlek, efter mig då!

Borgåsund

Ett tåg swischa förbi mig

Niceigt tycker jag.

Förstår ni hur vindstilla det var? Vattnet ligger som en spegel mot himlen. :)

En puss i höstkylan. :)



Datadatadata

Halllå! Ligger i sängen med Ninas bärbara dator. Hon sitter just nu vid min data och tittar på nån film, under ytan tror jag den hette. Det är den hära datan jag hade tänkt ta med till Norge, är ju lite lättare än att ta min stationära lixxxom. Dock måste jag återställa och rensa ur hela denna data, den är ju lagom seg.
Tänkte lägga ut lite pics från gårdagen här på bloggen lite senare ikväll när Nina tittat klart på filmen och så!

Hörs om ett tag, ciao!


Nooorway

Nu börjar jag känna att vi verkligen ska åka till Norge. Tidigare har det nästan känts som om jag pratar om någon annan när jag sagt att jag ska dit osv. Haha. ^^ Men idag har jag börjat inse tror jag. Vi har snackat med en snubbe från Karlstad ikväll som också ska dit snart verkar det som, och han har husvagn i Oslo som man kan bo i nå veckor innan man fixar riktigt plejs. Vore ju asbra! Om det nu blir så. :)
Sen har vi ju också tittat massa lägenheter ikväll, men det är inget ovanligt. Höhö. =)

Tanken är att vi ska försöka komma iväg under V. 45, efter 2 november alltså. :)

Hejs!


Fototime

Jonas kom som sagt idag. :) Vi åkte ut till Strömsholm slott och Borgåsund och tog lite fina bilder på eftermiddan/kvällen. Efter det åkte vi till coop och köpte frukt och vaniljvisp, blir alltså fruksallad ikväll, muuums!

Oredigerad bild från Borgåsund. Lite mer bilder lägger jag ut typ imorrn.

Ett tidigt godnatt

Låg precis i sängen och slumrade till! Men Nina väckte mig och sa att Karin skrev på msn, >_<. Haha, men de är lugnt måste ju ändå dona mig innan jag ska sova "på riktigt".
Det var trevligt att spela lite biljard med Ida, slog inte upp fingret idag iaf, haha. Elin skulle också vara med från början, men hon hade visst planerat att kolla bio med Davve, tråkis, hihi. När jag solade slumrade jag till där också! Haha, för lite sömn. Inatt ska jag soova gott och länge. Jonas kommer nog hit tills jag vaknar imorrn så vi kan äta frukost tillsammans, myspys. :)
Strax ska jag göra mig i ordning för sängen.

Nattinatt!

Sola sig lite

Tjabbaaaaa.. Hoppas allt är bra med er. Jag är tröööööttt nu efter jobbet. Var trött där också, kände mig som en zombie, hehe.
Idag köpte Jonas dårå en bil, Saab 9-3, nicenice. Blir väl den vi tar till Norge sen. :)
Nu ska jag Nina och Ida ner och sola/spela biljard. =)

En sånhär bil typ blire till Norge!

Taxi Linda

Här sitter jag uppe och gör typ ingenting. Väntar bara på att få hämta mor & far som är ute hos Brage och Annica i Berg. :P Men ingen av dom har ringt och sagt att dom vill hem än, haha. Jaja, snart åker jag ut dit och hämtar dom om dom inte ringer. ^^ Gör iofs inte mig så mycket att vara vaken länge, skulle nog inte sovit nu även om jag inte skulle hämtat dom.
Menmen, imorrn blir det upp och jobba 11.00 - 17.00. Hoooppas Jonas kommer efter det, men det kommer han säkert inte, eftersom han inte kan köra en oförsäkrad bil. :(

Bjuder iaf på en ful bild, höhö.



Tjockat ner mig

Nu har jag ätit godis, kanske för mycket.. Börjar få ont i magen >_< kan möjligtvis också vara för att jag inte ätit nån riktig mat idag också. Menmen, nu borde jag kunna hålla mig borta från godis ännu en vecka, även om jag inte direkt har nå problem med det. :P
Saknar min älskling gör jag också! Får hoppas att han köper bil och kommer till mig imorrn efter jobbet, hihi.

Miss you, miss you, miss you!

Lördagsgodis

Hallå! Idag har jag inte mycket planerat. Jag och Nina hade tänkt gå ut och fota lite, men vet inte om hon verkar så sugen på det nu? >_<
Nått jag iallfall ska göra idag är att köpa godis! Äter ju bara det på lördagar, och förra lördagen var jag ju sååå bakis så jag inte ens fick i mig en liten godisbit typ, haha.

Jaja, får helt enkelt se vad som händer. :)

Hittade en bild sen i onsdags på silk. Jag ser ju lagom rolig ut. ^^


Personlig almanacka

Nu har jag beställt en almanacka för nästa år ifrån personligalmanacka.se. Man fick bestämma det mesta med den helt själv, skriva in födelsedagar och lixom utforma den helt själv. :) Till ett pris av 275 kr (inkl frakt). Det är ju så mycket roligare med en unik och personlig almanacka än en som alla andra också har. :)

Jag själv har bara använt mig av en almanacka sen i våras - och det är ju så bra! Har koll på alla jobbtider och allt som man bara måste komma ihåg. :M

Såhär kommer min se ut! Hade världens beslutsångest om vilken färg jag skulle ta, men fick tillslut bli blå. :)

Tröga ungar som vill bli mos

Har jobbat ikväll, 16 -21. =)
Just ja, Lillpia på jobbet berättade om en händelse som hade hänt förra veckan på coop. Det hade tydligen varit praktikanter där, och någon av de två killarna hade hoppat ner i kartongpressen ?!?!? och startat den också! Nån postsnubbe hade sett dom och sa till dom som tur var. Så chefen skickade såklart hem dom från praktiken och ringde skolan. Det roliga är att en av killarnas mamma kom in och skällde ut Cissi för att hon hade skickat hem dom?! Hur sjukt är inte det. Försvara sin unge när han själv hoppar ner i en kartongpress. Hon hade sagt nått i stil med "Dom kan ju inte veta vad det där är, ni måste ju förklara för dom!".. Men Magda hade ju såklart gjort det, och vilken 15-åring fattar inte att det är farligt att hoppa ner i en kartongpress? xD

Jaja, nu blir det bara att ta det lugnt.


Pusspuss!

Svenska Hollywoodfruar

Haha parodi på Svenska Hollywoodfruar! Mest lik är ju Anna Anka, kanske inte just på utseendet, men på resten. ;D


Wash and cash?

Diskade nyss, mamma bad mig om det och jag är ju sååå himla snäll, så klart att jag gjorde det. Hhööhö! Men när jag skulle börja kom jag på såret på fingret.. Gör himla ont när det kommer vatten på det, lär ju vara ännuvärre med diskmedel. :P Och eftersom vi inte hade nå diskhandskar så donade jag ihop ett litet turkmeck - gummihandske med hårsnodd på armleden. Funkade asbra!

Tillfällig lösning ;D

Inge disk nu inte!

Nyfärgad dålå

Sitter och dricker blåbärssoppa nu, det är ju bara såååå gott! Och samtidigt nyttigt, asbra. :D Kom precis ur duschen, Nina har färgat min utväxt. Gillar verkligen när håret är nyfärgat, känns så fräscht. När man har utväxt känns det som om håret blir skitigare fortare också ^^ eller att det iaf ser skitigare ut. Tumme ner för utväxt, höhö.
Nu behöver jag bara klippa mig, efter det kommer det kännas toppen. :M

Rött, rosa, rött - Matchar ju hur bra som helst. ;)

Sytt i löshår på syrran

Tjo! Idag fick Nina sitt efterlängtade löshår, så jag har sytt i det i hennes hår. Blev la bra. =)

Gjorde två sånahär små inbakade flätor. Denna blev lite sne, men men syns inte sen. ;D

Syr sedan i löshåret i de små flätorna.

Voila! (Hon ville inte visa ansiktet. ^^)





Efter att håret var donat så gick vi och solade här i bostadsföreningens solarium (gratis, mycket bra!). Medans Nina solade så spelade jag lite biljard där, och det slutade med att när jag skulle skjuta ifrån med biljardkön så slog jag i mitt cpfinger i bordet typ. >_< Så började blöda och skinnet ba hängde. Usch, gillar inte blod.

Litet sår, men jag får gnälla ändå, höhö.
(Kallar de mitt cpfinger eftersom det är kortare än mitt andra pekfinger. Fastnade med det mellan kedjan och där kedjan sitter på cykeln när jag var typ 7 år och skulle sätta på kedjan, det resulterade massa blod och halvt avhuggen topp på fingret ^^)

Bara för vuxna!

Jössemig vad det var drygt att jobba idag.. Eller själva jobbet var inte drygt, det var bara det att tiden gick sakta. Uhja.. Förstår inte hur man orkar ha den dära tiden varje vecka. :P
Haha, när en mamma och hennes son på typ 7 år handlade så tog ungen ett paket med kondomer och vifta med vid kassan.. Han började fråga "vad är det här??" .. "vad är det häär för nått?", haha jag försökte undvika att svara men svarade bara lite kort "eeuhm, det är vuxengrejer!". Sen la han ifrån dom som tur var, orka utveckla svaret på den frågan till en liten unge lixom? xD

Efter jobbet skjutsade mamma in mig till Sandra & Matte i V-ås. Blev att dricka typ 1 ½ glas vin innan vi sen drog ner på stan, blev ett himla liv om var vi skulle gå men blev till slut Silk vi gick till. Varit "halvnykter" hela kvällen, faktiskt skönt. Känner nog att jag behövde det efter den galna kvällen sist på poolpartyt. Blev en del minnesluckor och snefylla övertaget då, haha.
Men den här kvällen var iaf skoj, putta dryga tjejer, dra ur snoddar ur andras hår och beställa sccchhhås på donken. ;)

Nu ska jag dyka ner i sängen och sova! Fasen va skönt. :) Imorrn har jag inte något planerat, så får se vad som händer.


Sov sött! :D

mera jobb

Jobb idag med 11.30 - 21.15. Lååång tid, meer pengar. :) Direkt när jag slutar så drar jag in till V-ås och partar med Karin & Emelie m. fl. :)

Hörs efter det I think, pusshej!

Ringt en massa

Halllulu! Nu har jag hunnit med några bra saker idag. Först jobbade jag till 13.00, det gick göttgött. Efter det så tog jag en promenad runt Skantzsjön på typ 45 min. Himla skönt. :) När jag kom hem så kom Jonas till mig, myspöjk. Sen så ringde jag först Handels facket jag är med i, kom fram till att jag bör gå ur det när vi flyttar till Norge för det är ju typ helt onödigt att va med där om man bor i Norge.
Ringde även Skatteverket, var typ 25 min väntetid *suck*. Jag trodde ju att jag skattat för lite (tjänat 53 000:- i år och av det har jag skattat 5500:-), men det var helt rätt tydligen, värsta bra ju. :D

Nu ska jag vara social mot min älskling :)


Gomorrn gomorrn

Klockan är sisådär 05.40 nu och jag börjar om 20 min. Fick väl sova iaf 4 timmar inatt, och det får la räckna för mig.
Gjorde mig iallafall en god frukost och läste tidningen till det nyss. Tycker det är så skönt att bara kunna ta det lugnt innan man ska iväg och jobba/göra nå annat på morgonen. :)

Äggmackor och blåbärssoppa, gottgott.



Väggen är klar nu!

Sådär! Nu är jag alltså klar. Det enda jag använt mig av är en sax och svart eltejp. :) Proportionerna på händerna blev väl inte helt 100, var ju inte det lättaste faktiskt. :P Sen kunde jag inte justera så jättemycket då färgen från väggen lossnade så lätt, hehe. Men jag är ändå nöjd och tycker det blev bra mot min förut så tråkiga vägg.

Syrran somna i min säng, höhö. ^^ Vad tycker ni om väggen?

Fortsättning med väggen

Har hållit på med mitt lilla väggprojekt idag, tog en paus nu. Lägger ut en bild på det senare, för det blir förhoppningsvis klart idag. Höhöhö. Tänkte hinna med en promenad sen nångång också.

Jaojaojao.

Hejpa!

Slemmestad

Solade tidigare idag, himla gött. Borde egentligen göra det lite oftare, jag känner mig så mycket fräschare när jag har lite färg. Har sökt lite jobb i Oslo också. Jag och Jonas kollade även på lägenheter runt Oslo, typ i Drammen osv, som ligger några mil utanför, för där är lägenheterna så sjukt mycket billigare än i centrala Oslo. Så vi har funderat lite var vi ska bo, hehe. Kanske skulle flytta till Slemmestad? Hahaha


Inläggen blir roligare om man bjuder på en bild, här har ni en gammal på mig. :) Förrvirrande?




Juice överallt

Färdigjobbat för dagen, slutade 14.00. Haha, vet ni vad jag lyckades göra när jag jobba? I vårat soprum har vi en stor press, eller komprimator eller vad man ska kalla den.. Som lixom mosar ihop alla sopor så det får plats mer i soptunnorna. Där i kastade jag en sopsäck med bl a flera avskrivna juicepaket! Så juicen svämmade och skvätte överallt när det mosades ihop. Haha, blev ju lite tokit, men jag var tydligen inte ensam om att ha gjort så. ;D Sen frågade jag faktiskt Magda förut om jag skulle hälla ut en mjölk som jag skulle kasta, men hon sa bara att jag skulle kasta den rakt av. :P

Nu luktar det tropisk juice i soprummet, istället för äckliga sopor, det är ju iallafall bra. ;D

Fram med vinterjackan

Mina ögon hänger inte riktigt med ännu. Trötttttttt. Kallt är det med, eller ja inte direkt så jättekallt men jag fryser. Så nu blir det att ta fram vinterjackan för första ggn i höst. Varmt och mysigt. :)

Kilar till jobbet nurå, ciaoooo!

Bloglovin

Nu har jag följt strömmen och blivit medlem på Bloglovin. Jag har inte riktigt orkat kolla hur det gått till osv förut. Men det är ju faktiskt en smart sida! Man lägger till de bloggar man vill bevaka, sen ser man där när dom har uppdaterat, istället för att komma ihåg alla bloggarna i huvudet och kolla själv om dom har uppdaterat.

Jag har även fixat en ikon till min blogg ( till höger under min profilbild) om det skulle vara någon som vill ha koll på min blogg, höhö.

Nä, nu borde jag nog dra mig mot sängen. Upp och jobba 07.00 imorrn.
Lovely söndagar, 100 % ob-tillägg. <3



Puss & god natt!

Dålig förlorare (;

Hihi, titta vilken skojsig! :D


Försenad buss å ingen spya

Halluu! Det gick bra att åka hem, spydde inte någonstans, haha! Dock så var bussen från Nykvarn till Strängnäs (byte där till E-tuna) försenad! Så jag missade tåget i Strängnäs med typ 3 min. :( Skitdrygt. Men snacka iaf med nån kordinatornisse, så han fixade så jag kunde åka med en busschaufför som visseligen slutat sitt pass, men skulle till E-tuna. Brabra.

Har ni förresten sett denhär, Memory Alarm Clock ? Det är en rätt smart väckarklocka. När alarmet går igång så blinkar de olika knapparna i en viss ordning, som man sen måste upprepa för att alarmet ska sluta. Sån vill jag ha!

Vakna lär man ju iallafall göra!

Bakis ggr 1000

Hallå på er! Hur mår ni? Inte lika dåligt som jag hoppas jag. Fast nu (efter typ 2 feta spyor i toan) så mår jag väl lite okej om man jämför med innan. Då kunde jag inte stå upp rakt typ, haha. Om en halvtimma går min buss till E-tuna. Hur ska jag kunna åka buss? Uh, hoppas jag inte spyr där också! Haha. Men mamma kommer iaf och hämtar mig i E-tuna, för det skulle annars vara 2 timmar väntetid där, och vem orkar det lixom.
Kvällen igår då? Kanonkul var det! :D Dock lite snefylla där på slutet för typ alla nästan?! Jag blev jättekänslig, varför vet jag inte. ^^

Tjuvade dehär bilderna av Sara,  hoppas det inte gör något. :)



Poolparty

Hejsan! Ikväll ska vi på poolparty hos Erik, han fyller år idag, så grattis. :D Det ska bli trevligt. Får se om jag badar eller inte, om jag gör det så kommer jag säkert bli sjuk, fastän poolen är uppvärmd.
Nä, borde väl börja göra mig klar nu. Jag & bejb åker in till S-tälje om nån timma. :)

Ha en trevlig kväll!


Tjuvade en bild från Johanna Turunen på fb - detta är från förra poolpartyt när några av oss var i plurret!

Blond Linda

Hej! Nu är jag hos Jonas, har varit här sen typ 16.00. När jag skulle kolla mitt CV i hans mottagna filer så hittade jag videon som jag lagt in här nedanför. Jag har tydligen skickat den till han förut.

Det är alltså från lokalfesten vi alla ordnade för Emelie när hon fyllde 17år. Småttingar. :D
Jag var blond!


Stopmotion

Sådär, nu har jag gjort stopmotion videon klar. Den blev lite halv B. :P Vi skulle ha gjort mindre "förflyttningar" mellan varje bild, sen hade vi ju inget stativ så lite skakigt pga det också. Men annars blev den väl lite kul? :)


Pics från gårdagen

Här kommer lite av bilderna från igår. Mysig kväll blev det. :)


Tandläkarn

Trötttt. Jag gick upp 08.30 idag, hade tid hos tandläkaren 09.05. Hade inga riktiga hål, men ett litet erosions hål hade jag, det är typ ett litet urgröpt hål som bildas när man har rena tänder och äter för mycket surt för ofta. Vilket jag inte tycker att jag gör, men jaja. Hon fyllde iaf i det lilla hålet med nå grejs.
Nu har jag stor lust att bara dyka ner i sängen och sooooova, men jag skippar det. Har lite doningar jag ska göra idag, bl a:
  • Fixa stopmotionfilmen från igår + lägga in bilder
  • Söka lite jobb i Oslo
  • Försöka bli klar med mitt väggprojekt
  • Packa - åker till min älskling mot eftermiddan.
Lägger upp bilderna om ett tag tror ja.

Bye!

På med pjamasen nurå

Råkade höra när Emelie prata med Micke i telefonen.
E: Men du jag ska byta om nu.
M: Till vadå?
E: Till pjamas.


Vi var nyss ute och gjort en stopmotionfilm, spännande va? ;) Ni får förhoppningsvis se den imorrn. :) Nu äre pjamasparty med jäger och dooleys, hur ska kvällen sluta?! :D


Pusshej!

Pjamasparty

Jag följer strömmen (Karin & Emelie) och skriver blogg jag med. Tidigare så var jag på AF och prata med min jobbcoach. Blev rätt mycket snack om Norge och så. Fick någons mejladress som jag kan fråga de frågor jag vill till, om norge då.
Efter det så gick jag, Karin & Emelie å handlade lite till vårat käk vi ska göra, det blir kycklingtaco <3, haha. Jag pratade även med min chef på coop om att jag kommer flytta till Oslo. Hon tog det bra och sa att det var kul för mig och tråkigt för dom att dom förlorar mig. :P Hehe. =)
Nu ska jag hjälpa till att dona maten, magen börjar skrika, höhö.


Hörs senare tror jag!

Lalalala

Böböböbö.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Haha, men känner ändå att jag vill skriva nå. :P Kollade nyss på senaste avsnittet av Andra avenyn. Gillart! Men nu längtar jag till nästa avsnitt av True blood istället som går imorrn kväll.
Mjaaaaa, höhöh. Nu ska jag spela Blitz på facebook, i brist på annat tror jag. Kan nog hända att jag söker lite jobb i Oslo också.

Jonas sa att jag skulle ta en bild på dessa rester av vindruvor när jag var hos han sist, och det blev ju faktiskt en lite halvcharmig bild - på sitt sätt liksom!

Joobbbbb!

Ska strax kila till jobbet, 17.00 - 21.15 som gäller idag.

Ciaociao!

Söt bild från praktiken på Coop -07. ;D

Potter Puppet

Hahaha, vet inte om det är för att jag är lite trött eller nå, men askul video ju. :D


Shortilishortan

Filmen var väl sisådär bra, den va lite knepig, hehe. Nyss packade jag upp väskan som jag hade till Jonas, ska försöka hålla i ordning här i rummet, så de inte blir så stökigt.
Tog bild på min shorta som jag köpte i Sthlm också.

Såhär ser den ut.

Hos Karin

Tjenatjena! Sitter hemma hos Karin nu, hon är i köket å donar med nå papper tror ja? Höhö. Åkte hem från bejbi vid 16.00, var typ jättenära att missa bussen, men jag hann. Hehe. Nu ska vi se på filmen "Försoning" någon dramafilm, ingen aning om den är bra.

Förresten så märkte jag att jag har en "stopmotion" inställning på min systemkamera! Som jag inte har vetat om förut, haha. När jag och Jonas gjorde vår första stopmotion film så tog vi först alla bilder, sen använde jag mig av windows moviemaker på datorn. Men med den här inställningen på kameran går det ju 1000 ggr snabbare. :)

Hejs svejs!

Lördag

Hallå. Igårkväll åkte vi in till Sara & Martin. Vi tittade Idol och en film, The brothers Bloom. Var trevligt. :) Idag vaknade jag vid 13.00 av att mamma ringde, himla skönt för jag var i en hemsk dröm. :( När jag vakna var inte Jonas hemma, han åkte nämligen iväg på innebandymatch med sina småpojkar imorse. Men han kom hem typ 20 min efter att jag vaknat.
Idag hade vi tänkt åka till Heron City och se på bio, Flickan som lekte med elden.. Men Jonas mår inge bra, å jag känner mig lite hängig jag med, men vet inte om det är typ sympatisjuka? Haha ^^

Bjuder på en gammal bild jag hitta på Jonas data.

Sthlm idag

Tjena tjena! Sitter hos Jonas nu. Har varit i storstaden idag, men vi gick där typ bara i 4 timmar. Sen blev vi trötta och åkte hem, haha. Jag köpte bara en grön flanellshorta, visst låter det fult? Haha, men det är nice att ha den uppknäppt med linne under, till jeans.  =) Bild lägger jag ut vid ett senare tillfälle.

Nu pratade Jonas nyss med Martin, blir att åka in till dom och se film typ. :)


Ha en trevlig kväll!

Jobb avklarat

Gick bra att jobba idag, tiden gick faktiskt rätt fort. :) Nu måste jag packa lite, drar till Jonas ikväll. Blir kvar där till typ måndag tror ja. :)

Yiruma - Rivers flow in you. Lyssnar sönder den på spotify. Sååå fin!


Sängen nu

Vet ni vad? Jag ska gå upp om ca 5 timmar. Kul va? Mycket sömn jag kommer få inatt.. Börjar jobba 06.00 sen slutar jag 16.00. Lååångt pass, men det är nice. =)
Ska väl dra mig mot sängen nu iaf, men kommer väl typ inte kunna somna som vanligt. :P

Hmm, ja ni ser. Sen ska de va en till hand mittemot. Men måste justera denhär rätt mkt.
Hur det blir återstår att se.

RSS 2.0