Bbbbbbbbbbbbakis lite kanske

Vi drog till Jocke igårkväll och var där hela kvällen. Det var kul. =) Idag mår man som man förtjänar.. Är väl inte direkt jättebakis men lite illa mår jag. ;p
Blev att åka till kusin Jessie en sväng idag, hon fyller 11 år. Grattis till henne.
Snart kommer Jonas hit. Mys. :)

Ciaao !

Sitter hos ...

Sitter hos Karin nu, hon är ute med Ricki nu. Vi har börjat groggat lite smått. Sen ska vi vidare till Jocke, hoppas dom har städat, haha.  

Kollar btw igenom hennes bilder, gamla bilder. Haha !







Och bilder på mig och Karin (;




Sånt är läskigt..

Matchen gick som den gick.,. Vi förlora. Menmen, vi jobba på bra till och från.
När vi var påväg hem från V-ås, på E18, åker en ambulans förbi mig asfort, den svängde av vid Hallsta. Sen släppte jag av Lizette & Alex, när jag åkte utanför gamla Tempo såg jag två ambulanser där.. Det låg en människa på marken och en ambulansförare gjorde hjärt & lungräddning på han/hon. Usch, såntdär är så läskigt. /= Hoppas det gick bra för personen sen iaf.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova lite tror jag. Efter det ska nog jag å Karin göra nå. Fest någonstans? =)

Puss&hej

Ny design på gång

Oj oj, nu har jag nog en jättecool idé till hur min blogg ska se ut.. Eller rättare sagt min header, huhu, blir mest häftigt om de går som jag vill. ;D Så bloggen är under ombyggnad nu ett tag.

bupp bupp idol?

Johan Palm.. Varför är han kvar i Idol för? Han tuppar upp och ner och sjunger inte bra. Han är säkert en jättego kille, men vafan, han platsar verkligen inte i toppen av idolgänget.
Så alla fjortisungar, sluta rösta på han.

Förresten skulle Emelie lätt toppa han i att sjunga, haha.

Huehue

Kom hem för ett tag sen, har skjutsat Gusten & Karin till V-ås. Skjutsade in dom i Gustens bil, den va skön att köra (även om jag fick motorstopp en gång, men de behöver vi inte låtsas om, haha).  Lite krångligt att ta ut nyckeln också, men gick till slut, höhö.
Ikväll blir det att ta det lugnt, vi har match imorgonbitti. Tror jag nog ska se på Pirate of the caribbean sen på tv, den e bra. =)



Bilden är tagen av min lärare i fotografisk bild när vi fick lära oss blixt teknik.

Utflyttningsfest?

Prat om helgen..

Karin: "Jag vet, du kan ha utflyttningsfest i huset, med tema vinterkläder!"

Haha ja, vinterkläder skulle vara ett måste iaf. Hhaha :D

Pics

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle lägga ut pics på det jag köpte i Sthlm, och här kommer de:


Mössan. Den gillar jag skarpt. Kommer bli toppen i Sälen. ;D



Mysiga skor med ludd i. Dock är dom lite rosa, men det funkar nog ändå. :O



Sprang på den här väskan och vips var den min, höhö.



T-shirt. Köpte den på t-shirt store. Gillar att butiken bara trycker ett x-antal t-shirts i samma design. Så det inte blir så många som har likadan t-shirt.

Vet ni vad?

Min syrra lurade mig! Hahah rätt rejält också, (se inlägget innan)..
Idag när jag kom hem hade hon inget gips, då berätta hon det..
Gipset hade hon gjort i skolan. Haha störda unge!

Viking

Höhö, ni vet Viking?  Två personer slår varandra med knyten näve på armen, varannan gång, så hårt tills den ena bangar?  
Det körde lillsyrran och hennes kompis igår i skolan. Tror ni inte hon tog i så hårt så hennes långfinger bröts? Haha väldigt duktigtNina. Hennes gips ser väldigt kul ut också, bara gips på fulfingret.
Nu sitter jag på lektion, affärsutveckling. Egentligen vill jag bara jobba på, så jag blir klar med kursen så jag slipper den.. Men Sten kommer ju aldrig å hjälper, huehue.

Äsch nu ska jag skrika lite efter han.

Tjohej

Back to school.

Och så var det måndag och skola igen. Tiden går så fort.. Men himla mysigt har jag haft hos Jonas. (: Ville helst bara stanna kvar där igår, istället för att ta tåget hem..
Innan jag åkte hem igår så var jag & Jonas på Taxinge marknad, det var mys, så härlig stämning med julmarknad. Blev ju bara mysigare när det blev mörkare ute också,  med ljusbelysningen och snö.
Jag köpte lite grejer där också, glögg (som var väldigt god faktiskt :O), godis och julklapp tíll mamma, farmor & farfar. Hm, har för mig att jag köpte nå mer, men det kanske jag inte gjorde. Hehe.
Nu börjar snart min matte, huhu.

Bye!

Sacomässan + shopping

Hej & hopp.
Imorse gick jag & Jonas upp ca 7.00. Det var väl sisådär jättelagom segt.. Bajstrött var man. :o Menmen, vi pallrade oss upp och gick till bussen. Skulle ju på Saco mässan i Älvsjö idag. Åkte dit och mötte upp Karin, Emelie & Sandra där (som åkte buss dit med skolan). Vi gick runt lite, samlade på oss lite skräp, och sen gick vi på en semenarie "Säg vem du är så ska jag säga vad du passar till". Det var väl inte direkt så jätteintressant.
Efter det tyckte jag att hela stället va tråkigt, så jag och Jonas tog pendeltåget till Sthlm och började shoppa. Jag köpte en stekhet mössa på Topman, en väska från Vedins, skor på någon skoaffär, och en t-shirt på t-shirt store. Bilder på det hela lägger jag ut sen när jag kommit hem från Jonas.
Förresten tittade vi på Saw 5 igår kväll.. Lika rå och äcklig som alla andra Saw-filmer. Jag ville nästan stänga av filmen efter 10 min, usch fyfan va äckligt de va i början där.
Man måste ha sett de tidigare filmerna av Saw för att förstå denna också.. Eller det underlättar väldigt mycket iaf.

Nu ska vi snart ner och äta tacos, mums. :M

Puss i påsk


Ett litet sånthär inlägg..

Sitter i Jonas säng nu. Kom hit runt 21.00. Vi tittade nyss på Step Brothers, haha kul film, fast störd. :D
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Så man kan väl säga att inlägget blev litet, höhhöhööhö

Nattinattnattnatt


Vet inte vad jag får allt ifrån..

När jag och Jonas pratade i telefonen häromdagen, så fick jag mig en tankeställare som vi funderade lite över.
Hur sjösätts stora kryssningsfartyg?
Dom är ju sjuuuukt stora. Silja Serenade tillexempel.. Den har en gågata mitt i båten, som är 140 meter lång. Förstå vilket arbete att bygga en sån båt. ^^
Och var byggs dom? Om båten byggs på land lär det vara lagom jobbigt att frakta den till vattnet och sjösätta den, eftersom den lär väga så jävla mycket.. Kanske byggs den direkt i vattnet, eller ja.. Inte helt direkt. Utan att man först bygger "bottnen" eller vad fan det heter, sen lägger i alla grejer? Haha.
Eller är det som Jonas gissade på, att den byggs i delar, på nå vis, sen byggs den ihop efter det.. Lär vara lagom jobbigt att bygga hytterna också. Samma visa varje hytt. Höhö.

Uh, va jobbigt de blir när man inte förstår sig på vissa saker.. Haha.


Om någon har nå tankar eller teorier får dom gärna påpekas. ^^,


 

Silja Serenade

Måndag, måndag.. ...

Måndag, måndag.. kära måndag.. eller inte?  Segaste vardagen i veckan, huhu. Tror jag höll på att somna på matten (fast brukar iofs vara väldigt trött på den lektionen). ;P
Idag har jag iallefall bokat tågbiljett till Nykvarn, ska till Jonas. =) Åker dit på onsdag kväll. Tänkte ta bilen först, men den behövde tydligen mor. Hehe.
Menmenmenmen nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Höhö

Hejdå hejhejhejdå


En väldigt söt pooojk! :)

Lugn lördagkväll

Idag vaknade jag vid 13.00 någongång av att Jonas ringde. Pratade litegrann sen somnade jag om igen. Lite senare ringde min tränare och frågade om jag ska vara med på matchen imorrn, och det ska jag inte. =/ Förkylningar kan ju typ ta sig.
Jag och Nina drog in till Hälla idag också, lämnade in min telefon på lagning. Hoppas det inte tar alltför lång tid att laga den, mobilen jag har nu hörs jag tydligen så dåligt i? ;P Hehe.
Snart ska jag nog krypa ner under täcket, hoppas på att det är någon bra film på tv och äta popcorn till det.

Ciaao















Hemma från kryssningen

Såhär bakis har jag inte varit på år och dagar.. Vaknade runt 10.00, då var jag nog fortfarande full, eftersom jag inte kände nå bakiskänslor då. Låg och halvsov i hytten till typ 14.00, då jävlar började det.. Usch efter det har jag mått illa hela dagen. Känns som man ska spy närsomhelst. ^^
Menmen, man mår väl som man förtjänar. T
Men till kvällen då, det var jättekul faktiskt. Efter att vi hade lagt in våra grejor i hytten, så utforskade vi båten. Det visade sig att det fanns gratis sminkning. Så det utnyttjade jag, så jag slapp sminka mig själv. Haha. Fast vet inte riktigt om resultatet såg så professionellt ut, men de dög allt.
Efter det så hade Blondinbella ordnat med välkomst champagne. Hehe, så vi hälsade på henne och hennes sällskap och drack champagne med dom. Dom var trevliga.
Vid 21.30 gick vi och åt buffé. Inte riktigt värt pengarna tycker jag dådå.. Visst, det var gott, men inte tillräckligt för de pengarna.
Sen blev det ut och partaja på båten, jag och emelie gick och la oss runt 05.00 tror jag. Då låg dom andra redan och sov, höhö.  

Finns mer bilder på min & Karins bilddagbok.
http://Ljansson.bilddagboken.se  
http://BKLK.bilddagboken.se.

Pussåhej





Kryssning idag fifän

Nu sitter jag och Karin här framför datorn. Sen ska vi möta Emelie & Sandra vid tåget 14.30 till V-ås. Ska käka någonstans, blir nog Gränden.. Sen buss till båten, 15.55. Huhu, Kul!
Hade match igår också, gick ju som det gick.. huhhhhhhhh.
Och nu börjar jag bli mer sjuk.. Hostar, snorar och har ont i hals fan.
Men äsch, nu ska vi dra. :D
 
Karin efter hon tittade på klockan: "Oj, vi måste kanske gå å skita nu!"

Hare bra iland =)

Skit mobil..

Kom precis hem hit till huset, tänkte ta en sväng förbi här innan jag åker till my new home i lägenheten. Vi har haft matlagning nyss, var sista gången idag. Nästa tisdag har vi bara samling och ska få veta våra betyg i den kursen. Hehe.
Och min mobil, den kan man typ slänga någonstans.. Ljudet, eller högtalarna har slutat fungera helt plötsligt. Så blir väl att lämna in den på lagning så småningom.
Uh, och så börjar jag bli sjuk igen tror jag.. Ont i halsen, huhu. Har match imorrn, ska vara med på den så gott jag kan.. Sen kryssningen på torsdag, massa supa, inte bra för imunförsvaret. Hehe. Efter det får jag väl ta det lugnt.
Nä, nu ska jag kila till lägenheten. Finns på min braiga mobil!
Puss i påsk
 

Praktiskt marknadsföring

Sitter på lektion nu. Började 10.05 och slutar 12.15, jag, duktig som jag är, har inte gjort ett skit.. Förutom att varit inne på bilddagboken, bloggen, kollat recept och pratat om kryssningen på torsdag. ^^
Vi har ju internationell matlagning ikväll, ska göra en helt egen rätt.. Och jag har ingen aning om vad jag ska göra, grejt. (y) :P Fast blir nog bra tillslut, förhoppningsvis.
Nu är jag cphungrig också.. Köttgryta i skolan, huhu.
Nu slutar vi.

Ciaaao


Flytta!

Idag flyttar jag också över till lägenheten. Ska faktiskt bli skönt. Men såklart kommer jag sakna huset och mitt rum! Toalett och ytterdörr, huh. Menmen, blir somsagt skönt i lägenheten. Bubbla sig lite i bubbelbadkaret. Höhö.
Det värsta med att flytta redan nu är att vi inte fått internet i lägenheten än, hur ska jag klara mig?! Haha. Men ska låta datorn stå kvar här i huset ett litet tag så jag kan besöka den ibland. Hehe.
Menmen, nu tjatar Nina på mig. Vi ska kasta in lite grejer i bilen sen köra över det..
Goodbaj

Strömavbrott?!?!

Nu har jag hört att både Jocke och Karin har strömavbrott. Uh, blev ju lagom rädd när jag hörde det. Förstå om allt skulle släckas ner här i huset, OCH JAG ÄR ENSAM HÄR HEMMA :O (om man inte räknar med harry).
Huhu, så när jag hörde det sprang jag runt i huset som en tok och letade efter stearinljus och tändare. Har tänt ljus i mitt rum nu OM det skulle hända. Och så har jag ju första ching på att prata med Jonas i telefon isåfall också. haha
Puss i mörkret ;o

Fars dag

Grattis pappa på fars dag!

Vaknade med en sötis bredvid mig. Vid 14.00 åkte vi och hämta syrran, sen åkte vi upp till farmor & farfar, dom bjöd på mat.
När vi hade ätit upp började Jessie (min 11åriga kusin) dra massor av bellman skämt för mig och Jonas, haha även fast man kände igen de flesta så var det kul. ;D Haha hon är underhållande hon.
Vid 19.00 åkte Jonas hem, blev en lugn och nykter helg för oss, mys.
Nu är jag ensam hemma, och blir det inatt också, huhu. Dom andra har redan flyttat till lägenheten. Men som tur är så har jag min vakthund här.
Nä, nu ska jag fortsätta se på 'Erik & Mackan - snygga och smärta'.
Tjoflöjt

Match!

Fy fan, så jävla skön match! Norrby - Köping, vi vann med 2-0. Yeeeah!
Nu är jag helt slut, ska gå å lägga mig i sängen, om jag får plats bredvid nörden som spelar nintendo 64 vill säga, Haha. 
Hejdåhej

Freeeedag

Somsagt, idag åkte vi i internationella matlagningskursen in till wenströmska och käkade mat i elevernas restaurang. Förätten var en skaldjursbakelse som smakade typ som smörgåstårta, massa gott. Till varmrätt fick vi lam, lite halvsegt med det dög, höhö. Efterrätten var pannacotta, mumsigt värre.
Nu sitter jag här och har inget att göra, väntar på att Jonas ska trilla in genom min dörr. Blir förmodligen en lugn kväll för oss. Sosso fråga om vi ville följa till Matte och chilla å dricka lite, fast de struntar vi i, jag har match imorrn. Hehe.
Take care


 

Rrrubrik..

Haha vadå dålig fantasi man har om vad man ska skriva som rubriknamn..

Torsdag = Ledig från skolan.. Så jag tog en lång sovmorgon idag, gick väl upp runt 12.30.
Donade lite mat och sen tog jag det bara lugnt. Vid 16.30 gick jag ner till jobbet. Jobbade mellan 17.00 - 21.15.
När jag slutat såg jag att jag fått sms av mamma. Hon fråga om jag var sugen på pizza, för hon ville ha. Men vi struntade i pizzan och åt strips, bea och ketchup när jag kom hem istället, gott. Höhö.
Imorrn ska vi iväg till Västerås med internationella matlagningskursen och äta 3-rätters på wenströmska (tror jag det var). Ska typ få se hur dom har det i köket och så. Om jag förstod rätt iaf. Hehe. Om ni får chansen att välja internationell matlagning som individuellt val, så rekomenderar jag det. Skön kurs som fan, laga mat och få betyg på det.. Inget teoretisk alls, skitskönt.
Imorrn kommer Jonas hit också, myspöööjk. Vi får se vad vi hittar på i helgen. =)
Puss och hej

 
Min och mammas exklusiva kvällsmat :D

Mmmm

Det är kallt här inne, jag fryser, huhu.
Idag drog jag, Karin, Emelie & Sandra in en sväng till V-ås efter skolan. Jag köpte lite grejer till halloweenkryssningen vi ska på 13 november (med Blondinbella, heheheh ;). Det ska bli riktigt jävla kul iaf. Båten går runt 18-19.. Sen ska vi äta buffe 21.30 (visseligen lite sent, men vi kan ju festa natten lång efter de), iallafall, på buffen får vi äta och dricka hur mycket vin/öl vi vill. Huhu, hur ska det gå? ;D
När jag kom hem från Västerås så drog jag på träning direkt, skönt.
Efter träningen åkte jag hem å duscha och käkade, sen ringde jag och prata lite med Jonas. Idag blev de dock ett kort samtal mot igår, haha 1 timma och 43 minuter tror jag vi prata då. =)
Nu är jag trött också. Funderar på att gå och lägga mig, men så kommer det ju inte bli.
Tror jag nog ska se några avsnitt av Gossip girl nu istället för att sova, hehe.
Have it gooood pipol (karins stavning ;)

???????

????????????????????

Så ser det ut i mitt huvud just nu. :s

Träning

Om 15 min börjar träningen i Kantzowska.. Jag är verkligen inte sugen på att träna nu. Vaknade typ nyss efter en liten tupplur.. TRÖTT är jag.
Men ska träna ändå, får se hur det går. Vill känna den där sköna känslan efteråt.. Att vara trött och utmattad, men ändå är det skönt. Aja, ska gå dit nu. Tjo!

Slut

Slut på detta lov nu då. Vet inte ens om det känns som jag haft nå lov. Uh..
Och imorgon ska svenska uppsatsen vara inne? Eller ja, den skulle ju vara inne sista veckan innan lovet.. Jag gillar att jag har gjort klart den.. inte.. >_< Kom och tänka på den nu ikväll, och fick typ ångest. Men den kan suga, så jag kollade de senaste avsnitterna av Andra avenyn istället. Det är ju bara FÖR bra. Älskar den serien.
Några andra serier jag också följer är Dexter och Heroes.. Dock har Heroes börjat bli segt, inte lika spännande som förr. ;p
Menmen, klockan börjar närma sig sent.. Man borde väl gå och sussa snart. Nattinatt

Fil och cornflakes

Äter fil och cornflakes, det är rätt gott.
Tidigare ikväll så åkte jag och Karin ut till Svedvi kyrkogård. Tog med kameran och hoppades på att få några fina bilder.. Men utan framgång. Det var kallt och gick inte så bra. Men iallefall så var det jättefint där ute, tända ljus på nästan alla gravar. Hälsade på bror också. <3
Sen åkte vi hem. Satt lite framför datorn sen drog jag till Elin, där Lica redan var. Vi kollade Grudge och snacka om allt möjligt.
Nä, ska väl sova snart.. Nattinattnattnatt!


Bakis?

Bakis? Naej, inte så farligt faktiskt. Har bara mått illa lite till och från, fast det har gått över nu. Jag och jonas vaknade till vid 9.00 imorse, tog två ipren var och somna om. Sen vakna vi vid 12.00 igen efter det. Tittade lite tv och åt frukost, tog det bara lugnt och myste framför tvn.
Igår var vi alltså på Konrads maskerad, jättekul var det. =) Förfesten hölls hos mig.
Runt 02.00 ringde Gusten och sa att han kunde skjutsa hem oss från stan, skönt att inte behöva åka bussen. Tackar för det.  Innan vi åkte hem så köpte vi Subway. Så jävla gott!

Bilder från igår finns på http://Ljansson.bilddagboken.se

RSS 2.0